Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έβρος: Φαρμακοποιός εξέδιδε πιστοποιητικά κορωνοϊού χωρίς να κάνει rapid tests



Ένας φαρμακοποιός συνελήφθη στην περιοχή του Σουφλίου στον Έβρο, καθώς εξέδιδε πλαστά αρνητικά πιστοποιητικά rapid test σε ανεμβολίαστους υπαλλήλους. Ο φαρμακοποιός καταχωρούσε το αρνητικό αποτέλεσμα στην ειδική πλατφόρμα, χωρίς ποτέ να υποβάλλει τους υπαλλήλους στο σχετικό τεστ.
Όπως αναφέρει το evros-news.gr, η Ασφάλεια Αλεξανδρούπολης ξεκίνησε να παρακολουθεί το εν λόγω φαρμακείο στον Έβρο μετά από καταγγελία. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως ο φαρμακοποιός εξέδιδε πλαστά αρνητικά πιστοποιητικά, ύστερα από συνεννόηση με τους πελάτες του, ώστε να τα επιδείξουν στο χώρο εργασίας τους, καθώς δεν είχαν εμβολιαστεί ή δεν είχαν νοσήσει ποτέ.
Ωστόσο, καθώς τα πιστοποιητικά αφορούσαν σε δημοσίους υπαλλήλους, πολλοί από τους οποίους εργάζονται στην αστυνομία και στον στρατό ειδοποιήθηκε το Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ στην Θεσσαλονίκη. Οι άνδρες των Εσωτερικών υποθέσεων έφτασαν την Τετάρτη (24.11.2021) στο Σουφλί και συνέλαβαν τον φαρμακοποιό, ενώ παράλληλα ξεκίνησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό όσων συναίνεσαν στα πλαστά πιστοποιητικά.
Μάλιστα, η αστυνομία εξετάζει και το ενδεχόμενο να υπάρχουν και περιπτώσεις που δηλώθηκαν ψευδώς θετικά rapid test, προκειμένου να λάβουν πιστοποιητικό ότι νόσησαν, ώστε στη συνέχεια να έχουν πρόσβαση σε χώρους που κανονικά απαγορεύεται σε ανεμβολίαστους.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Κόψτε του τον κωλο ο επόμενος να το σκεφτεί δύο φορές πριν το κάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tι κακός είσαι ρε αν είσαι άνθρωπος.

      Διαγραφή
    2. Εγώ κακός αυτός τι είναι εξυπνακια να του κλείσουν και το φαρμακείο που παίζουν με της ζωές του κόσμου να τον τσακισουν όπως και όλους που κάνουν τα ίδια σκέψου τι διασπορά γίνεται από κάτι τέτοιους

      Διαγραφή
    3. Ναι ρε φίλε, πρόσεχε μην δαγκωσεις τη γλώσσα σου και δηλητηρίαστης.

      Διαγραφή
  2. να είναι ο μόνος !!!!!!!!!! ελλαδισταν εδώ!!! ότι θες θα βρεις θέλεις! θετικά, αρνητικά, πλαστά, εμβόλιο με αλάτι με coca cola ότι θες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τη κακός ρε φίλε του σηστιματος είναι τη περιμένεις ρουφιάνοι σαν και αυτόν γέμισε ο τόπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.