Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Καραμουσαλίδης: Το κλειστό της Αριδαίας το πιο επικίνδυνο και ακατάλληλο Πανελλήνια



Στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας η ομάδα του "Ναυάρχου Βότση" Θεσσαλονίκης όπως είναι γνωστό πέρασε με νίκη από το κλειστό της Αριδαίας την περασμένη Κυριακή.
Ο προπονητής της ομάδας των φιλοξενουμένων Γιώργος Καραμουσαλίδης, σε δήλωσή του για τον αγώνα στο προσωπικό του προφίλ, μεταξύ των άλλων, διαμαρτύρεται για τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στο κλειστό της Αριδαίας, το οποίο όπως αναφέρει το ''καθιστούν  ως το πιο επικίνδυνο και ακατάλληλο πανελλήνια''. 
Συγκεκριμένα η δήλωσή του έχει ως εξής: 

''Ποδαρικό με το δεξί και αισθάνομαι την ανάγκη να δώσω δημόσια 
Συγχαρητήρια στους αθλητές της ομάδας μας για τη νίκη τους και πάνω από όλα για την αγωνιστικότητα τους μέσα σε αντίξοες συνθήκες !!!
Πίστευα ότι το γήπεδο μας στη Μικρα Β’ είναι από τα πιο επικίνδυνα σε όλη τη Β.Ελλάδα, αλλά δυστυχώς οι συνθήκες που επικρατούν στο γήπεδο της Αριδαίας το καθιστούν ως το πιο επικίνδυνο και ακατάλληλο πανελλήνια. Γήπεδο με πλαστικό παρκέ επικίνδυνο, με πολικές θερμοκρασίες ( πιο χαμηλές από το εξωτερικό περιβάλλον), περιορισμένος φωτισμός, σπασμένα καθίσματα στον πάγκο, συνθήκες που προσφέρονται για τραυματισμό αθλητών και όλα αυτά σε έτος 2022…..Χαρακτηριστικό οι άνθρωποι της γραμματείας προσέρχονται με αερόθερμο για να κάνουν τη δουλειά τους….
ΥΓ Δεν έχουμε κανένα παράπονο από τη διοίκηση και τους αθλητές της αντίπαλης ομάδας για τη φιλοξενία τους''.




 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Και πολύ κομψά τα λέει . Είναι απαράδεκτο ακόμα και για τους δικούς μας αθλητες να βρίσκονται στο κλειστό. Τι έγινε η δήθεν εγκατάσταση θέρμανσης που τοποθετήθηκε πριν 2-3 χρόνια. Που πήγαν τα χρήματα για εκείνη την εγκατάσταση ?Γιατί δεν λειτούργησε? Υπάρχουν ευθύνες και αν ναι έχουν καταλογιστεί? Μακάρι η αρμόδια επιτροπή να μην δώσει ξανά άδεια για την τέλεση αγώνων. Καί όχι μόνο λόγω θέρμανσης αλλά και κτιριακών προβλημάτων. Ας βγει κάποιος να δώσει μια απάντηση υπεύθυνη στον κύριο που είπε την αλήθειά (Διοίκηση ΦΟΑ, Δήμος ή όποιος είναι υπευθυνις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή αυτό το γήπεδο έχει άδεια για αγώνες;

      Διαγραφή
  2. Έλα να δεις και της Σκύδρας.20 χρόνια το ίδιο χαλί πέρα από ανούσιες παρεμβάσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ελάτε να δείτε και το ανοικτό δημοτικό στάδιο Γιαννιτσών! έχει να δει λαδομπογιά,επισκευές και τάπειτα από την εποχή των Δημάρχων Φαρσακίδη, του Βαμβίνη ! Να μην πω για το κλειστό κάτω από τις κερκίδες! Σπασμένα τζάμια,οι κισσοί μπαίνουν μέσα απ΄το παράθυρο! Για να υπάρξει πολιτισμός, αθλητισμός πρέπει να υπάρξουν άνθρωποι με πολιτισμό και οράματα! Οι δικοί μας σύμβουλοι αντιδήμαρχοι απέχουν! Δώσε τους κανένα τρακτέρ!!Ας κοιτάξουν τις άλλες μικρότερες γειτονικές πόλεις!Αλεξάνδρεια ,Νάουσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η μεγαλύτερη τουριστική βιομηχανία του Νομού είναι στην Αλμωπία, όπως και οι χειρότερες αθλητικές υποδομές και όχι μόνο. Αν δεν ήταν και ο ευεργέτης της Αλμωπίας Νίκος Ξενιτίδης τα πράγματα θα ήταν ακόμη χειρότερα. Οι τοπικές αυτοδιοικήσεις μόνο για ρουσφέτια είναι και ζουν στην κοσμάρα τους, όπως καλή ώρα και τώρα, μόνο που το καταλαβαίνουν αφού χάσουν τις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχει συντηρηθεί ποτέ αυτό το γήπεδο ή θα πέσει καμία οροφή καμία μέρα και θα τρέχουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπάρχει Δήμαρχος ή κρύβεται ? Υπάρχουν λύσεις ή δεν μπορεί η Δημοτική αρχή καθόλου? Υπάρχει Δήμαρχος με πηγές χρηματοδότησης?
    Δήμαρχε ακόμα και ψήφους να πάρεις δεν σημαίνει ότι είσαι ικανός.Οι ψήφοι συχνά λένε και ψέματα.
    Έργο θα δούμε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.