Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τo νέo προεδρείo του Δημοτικού Συμβουλίου και οι επιτροπές στο Δήμο Έδεσσας



Στις κάλπες προσήλθαν την Κυριακή οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι περιφερειακοί σύμβουλοι προκειμένου να εκλέξουν τα νέα συλλογικά όργανα δήμων και περιφερειών των οποίων η θητεία λήγει.
Βάσει της κείμενης νομοθεσίας οι δημαιρεσίες διεξάχθηκαν δια ζώσης και με μυστική ψηφοφορία σε κάλπη και για τον λόγο αυτό δεν θα μπορούσαν να ολοκληρωθούν διαδικτυακά με ηλεκτρονική ψήφο, όπως γίνεται λόγω πανδημίας τα δύο τελευταία χρόνια. 

Στις δημαιρεσίες:
- τα 332 δημοτικά συμβούλια της χώρας εξέλεξαν νέα προεδρεία του Σώματος καθώς και νέα μέλη και τα αναπληρωματικά μέλη της επιτροπής ποιότητας ζωής και της οικονομικής επιτροπής, ενώ
- τα 13 περιφερειακά συμβούλια εξέλεξαν επίσης νέα προεδρεία καθώς και νέα μέλη και τα αναπληρωματικά μέλη της οικονομικής επιτροπής.
Ειδικότερα στο Δήμο Έδεσσας εξελέγησαν:

Το Προεδρείο του Δ.Σ.
Νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας επανεκλέχθηκε ο Φίλιππος Γκιούρος από την παράταξη της πλειοψηφίας.  
Αντιπρόεδρος επανεκλέχθηκε ο Αναστάσιος Πέτκου από την παράταξη "Κοινωνία σε Κίνηση".  
Γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου Έδεσσας επίσης επανεκλέχθηκε ο  Χρήστος Γάτσης  από την παράταξη "Ενωτική Δράση". 

Τα αποτελέσματα για Οικονομική Επιτροπή:
Αυτοδίκαια πρόεδρος  είναι ο Δήμαρχος Δημήτρης Γιάννου. Μέλη: Δύο αντιδήμαρχοι που θα ανακοινωθουν αύριο, Αναστασία Βλαδίκα Ιατρίδου, Ιωάννης Χατζόγλου (από την πλειοψηφούσα παράταξη) και  Βαγγέλης Θωμάς, Αντώνης Ρυσάφης (από την αντιπολίτευση)

Επιτροπή Ποιότητας Ζωής
Πρόεδρος Δήμαρχος Δημήτρης Γιάννου
Μέλη: 
Σωτήρης Μούκας, Δημήτρης Γιώγας, Δήμητρα Καραμάνη, Ελένη Κίτσου
Δύο μέλη αναμένεται να οριστούν από τον Δήμαρχο  


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. Ποιοι δημοτικοί σύμβουλοι όλοι άχρηστοι.ασχετοι .γλυφτεσ.οταν έρχεται η ώρα για εκλογές ξεχύνονται στα καφε χωρισ ντροπή οι γλυφυντζουραδεσ.και τάζουν χωρισ να ντρέπονται.ψεμα στο ψέμα ουστ από δω.γλυτσεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσάς περιμένει η κοινωνία να κατεβείτε..Άντε πια με όλους τους άχρηστους

      Διαγραφή
    2. Εσύ 5:50 να κατέβεις για Δημοτικός σύμβουλος, μόλις μάθεις να γράφεις σωστά ελληνικά, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα λειτουργείς.(όπως γράφεις; Καηκαμε.)

      Διαγραφή
  2. Το αίσχος του Δήμου Έδεσσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για την τρίτη ανεξαρτητοποίηση του συνδυασμού του Τσεπκεντζη, ούτε κουβέντα, μέσα σε δύο χρόνια του έφυγαν οι τρεις πρώτοι σε ψήφους δημοτικοι, σύμβουλοι και δύο που ήταν άρρωστοι, πέντε μείον σήμερα, αυτός δηλ.διεκδηκει την δημαρχία του Δήμου Έδεσσας, αυτός μια παράταξη δέκα μελών δεν μπορεί να κουμαντάρει και θέλει να διοικήσει ολόκληρο Δήμο.Ας σκεφτούν ποιο προσεκτικά αυτοί που τον στήριξαν στις προηγούμενες εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα θα θα κάνει ντου για την αρχηγία αυτό το φροκαλο ο Θωμάς έτσι ακούγετε σε γνωστά στέκια.θα έχουμε ανατροπές και πέναλτι.τσεπκεντζη όπως πούλησες τον σοντρα έτσι σε πουλάνε εσένα τώρα οι φίλοι σου.πωσ πονάει;

      Διαγραφή
    2. Όλα όσα γράφει ο τρίτος της παρασυναγωγης στην επιστολή ανεξαρτητοποιησης είναι αρλουμπες αν λειτουργούσε έτσι ο τσεπ δεν θα έβαζε Θωμά, και Καραμάνη στις αντίστοιχες επιτροπές θα τα κρατούσε όλα για πάρτη του. Όποιος νεος θέλει να προσφέρει στα κοινά του τόπου έχει στέγη και αυτή είναι η παράταξη του τσεπ που δίνει ευκαιρίες σε όποιον θέλει να δουλέψει, για τους άλλους του παρασκηνίου ο μόνος δρόμος είναι η έξοδος την παράταξη την δίνει δύναμη η ποιότητα των ανθρώπων που έχει και όχι η ποσότητα, αν πάλι για σένα μετράει η ποσότητα υπάρχει πλειάδα μη εκλεγμένων στη παράταξη τσεπ που προσφέρουν πολύ περισσότερα από αυτά που πρόσφεραν οι τρεις της παρασυναγωγης και του θέλω να γίνω Βεζύρης στη θέση του Βεζύρη.

      Διαγραφή
    3. Κύριε 7:55 ,καθαρά πληροφοριακά σας λέω ότι είστε επικίνδυνος και προφεσορ της στενομυαλιάς.Ας σας βοηθήσω λοιπόν,παρότι θα χάσω τον χρόνο μου:ο Τσεπ που ως αρχηγός πήρε μια(!!) ψήφο αφήνοντας 4 στον Θωμά,εκτός της άθλιας εντύπωσης που προκάλεσε έχει και πολιτική προέκταση.Για να δούμε:Στην οικονομική επιτροπή , έρχεται θέμα Σοντρα,ο ίδιος,ως γνήσιος ευθυνόφοβος και θέλοντας να γεφυρώσει το χάσμα με τον Σόντρα,στέλνει Θωμά να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά..Λυπάμαι ειλικρινά που είστε τόσο κοντοφθαλμος,δεν υπάρχει γιατρειά για αυτό

      Διαγραφή
    4. Αυτό που άνθρωποι,που δεν έχουν κάνει μισό μεροκάματο στη ζωή τους, κουνάνε το δάχτυλο σε αυτοδημιούργητους,να το δείτε "αγαπητέ" ,07:55 π.μ.

      Διαγραφή
    5. φιλαρακι για αυτο μιλησα για παλιοκομματικες αντληψεις παρασκηνιο κουτσιμπολιο πολιτικο κλπ εξ ιδιων κρινεις τα αλλοτρια παντου προσπαθεις να δεις οτι κατι πονηρο υπαρχει απο πισω εδω βρηκες θεμα σοντρα ετσι εμαθες ετσι πορευεσαι οσο για τους αυτοδημιουργητους σε πληροφορω οτι σε αυτο τον κοσμο τιποτε δεν χαριζεται οποιος διακρινεται σε καποιο τομεα μπορει ναδιακριθει σε οποιοδηποτε αλλο τομεα

      Διαγραφή
    6. 7:15 θα σε ρωτήσω ήρεμα,καρτερώντας μια οιαδήποτε απαντηση.Αν τα απολολώτα πρόβατα,πέτυχαν ως αυτοδημιούργητοι και προφανώς πέτυχαν και στην εκλογική διαδικασία, μπορείς να μου πεις σε ποιον ακριβώς τομέα πέτυχε ο κύριος Τσεπκεντζης;

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.