Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Oρκωμοσία έξι Ειδικών Φρουρών στη Δ/νση Αστυνομίας Πέλλας (φωτο)



Πραγματοποιήθηκε σήμερα [14-01-2022] και ώρα 10.00’ στην έδρα της Δ/νσης Αστυνομίας Πέλλας η τελετή πρόσληψης-ορκωμοσίας έξι [6] ιδιωτών ως Ειδικοί Φρουροί στην Ελληνική Αστυνομία για τη συγκρότηση Ομάδων Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων (Ο.Π.Π.Ι.), καταγόμενων από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. 
Κατά τη διάρκεια της τελετής, όπου παραβρέθηκαν συγγενικά τους πρόσωπα, απευθύνθηκαν σε αυτούς καλωσορίζοντας τους στο Σώμα και τους ευχήθηκαν υγεία και καλή τύχη στη σταδιοδρομία τους, οι: 
α] Δ/ντής της Δ/νσης Αστυνομίας Πέλλας, Αστυνομικός Δ/ντής κ. ΠΕΡΔΙΚΑΤΣΗΣ Πέτρος, β] Πρεσβύτερος Δημήτριος ΧΑΤΖΗΣ της Ιεράς Μητρόπολης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας και γ] Υπασπιστής της Δ/νσης Αστυνομίας Πέλλας Α/Β ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Γεώργιος, παρουσία των οποίων οι νέοι Ε.Φ. έδωσαν τον προβλεπόμενο όρκο, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε μικρά δεξίωση υποδοχής τους, τηρώντας, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, όλα τα πρωτόκολλα και τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, για την αποτροπή μετάδοσης του κορωνοϊού COVID-19.



 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

21 comments:

  1. Χρήματα για ΜΕΘ δεν υπάρχουν,Υπάρχουν όμως για Ρουβάδες και φιέστες στην Αθήνα! Χρήματα για δασκάλους δεν υπάρχουν ,να αραιώσουν τα σχολικά τμήματα, κατά συνέπεια τα παιδιά με παγωνιά κάνουν μάθημα με ανοικτά παράθυρα! Πρωτόγνωρα παγκοσμίως για τα επιστημονικά δεδομένα ! Χρήματα για ειδικούς φρουρούς υπαρχουν ,για ψηφοθηρικούς λόγους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύντροφε
      Τα παιδια αυτά θα επιτελέσουν κοινωνικό και όχι μόνο έργο.
      Θα αραιώσουν τα ΤΕΙ και τα ΑΕΙ από κάθε λογής παράσιτα,κοπριες, τυχάρπαστους και αναρχοαπλυτους που λυμαίνονται και καταστρέφουν τοοοοσα χρόνια .
      Αν σε ενοχλεί τόσο πολύ η σου χαλάει την σούπα ή χάνεις πελατεία εσύ και κάποιοι άλλοι,
      Ξύδι...

      Διαγραφή
    2. για τα κοπρόσκυλα τα δικά σας γίνετε ολη η φασαρία τα δικά σας παιδιά ρημάζουν κλέβουν και καίνε αθηνα θεσσαλονικη πατρα τα παιδΙα του ΣΥΡΙΖΑ

      Διαγραφή
    3. Ενώ τα δικά σου σκυλιά είναι ράτσας,σαλονιού που λένε;Δεν κλέβουν, δεν ρημάζουν,είναι καθώς πρέπει που λενε;Αϊ χάσου πυροβολημένε,καημένε,ακροδεξιέ ψάλτη της δεξιάς.

      Διαγραφή
    4. ΠΑΣΟΚ είμαι βλάκα όταν δεν συμφωνεί κάποιος τον κάνετε δεξιό!!!!! τέλος αυτά γιαλαντζί αριστερέ

      Διαγραφή
  2. μπαμ κάνεις ότι εισαι συριζαίος ,ναι φίλε λεφτά για ειδικούς φρουρους υπάρχουν για να βάλουν τάξη σε αυτό το μπουρδ.λο που δημιουργούμε όλοι εμείς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπαμ και εσύ ότι είσαι συγγενής των διορισμένων....

      Διαγραφή
    2. Μπαμ κανείς ότι είσαι ότι ν'αναι.Γιατι άδικο έχει που απορεί για την κατάσταση στα νοσοκομεία,στη υγεία;Φίλε σαν κυβέρνηση με ότι θέλεις παιξε και πειραματισου.Με την υγεία και τη παιδεία του λαού όμως,παιχνίδια και πειράματα μην κάνεις.Ποσο μάλλον εγκλήματα που γίνονται τώρα,και μη λέμε πάντα γινόντουσαν.Οχι έτσι ρε φίλε,καμιά φορά όπως τώρα.

      Διαγραφή
    3. Ενώ εσύ δεν κάνεις καθόλου μπαμ τι μαργαριτάρι είσαι..

      Διαγραφή
  3. Καλή δύναμη! Θα είναι οι πρώτοι που θα εισπράξουν τα γιουχα μέχρι να σπάσει η προκατάληψη και να καθιερωθούν στην συνείδηση του μέσου φοιτητή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ ΕΧΕΙ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ Η ΒΡΩΜΙΑ,Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ.

      Διαγραφή
  4. Ένα μεγάλο μπράβο στην παρούσα Κυβέρνηση για την υλοποίηση του μέτρου φύλαξης των Πανεπιστημίων και τον ξεριζωμό όλων των άπλυτων μπαχαλάκιδων αντιεξουσιαστών. Ο κάθε Νόμιμος πολίτης όχι μόνο δεν φοβάται αλλά σέβεται τους αστυνομικούς οι οποίοι ενεργούν για την ασφάλεια όλων μας και προστατεύουν την περιουσία του λαού. Επίσης συγχαρητήρια και στους επιτυχόντές οι οποίοι προσλήφθηκαν για να στηρίξουν την όλη προσπάθεια και καλή τους σταδιοδρομία στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομία με την αξιοποίηση στη συνέχεια των πτυχίων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί έχει πανεπιστήμιο ή Έδεσσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΤΩΡΑ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ.
    ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΑΝΘΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι είναι αυτά Μητσοτάκη θέλατε..

      Διαγραφή
    2. Για τα παιδιά σας τους μπαχαλακιδες πανε και αυτοί...

      Διαγραφή
  7. Φαγώθητε γλυφτεσ Γλυτσεσ λυγδεσ εσείς που τρώγεσται διαλυσατε την χώρα μου την πουλήσατε όλοι ίδιοι είστε ξεφτυλεσ κομματοσκυλα του κερατά.κανενασ σα δεν προσφέρει τίποτα μόνον διεκδικείτε.και τα πληρώνει ο ελεύθερος επαγγελματίας από το υστέρημα του σας πληρώνει ολουσ χωρισ να προσφέρεται στο ελάχιστο.ειδικα αυτοί που ανήκουν στο χώρο της παιδείας.αντε μου από δω ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΑΠΤΥΞΗ ,ΑΝΑΠΤΥΞΗ , ΦΙΛΕΛΕΥΦΕΡΗ ΟΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ,ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ,ΟΜΑΔΑ ΔΕΛΤΑ ,ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΟΠΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ κλπ Ποιος θα τους πληρώνει όλους αυτούς ;;; Για να διαλύσετε μια κατάληψη έπρεπε να προσλάβετε καινούργιο σώμα αστυνομικών ;;; Mετά το τέλος της κατάληψης τι θα τους κάνουμε ;;;ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ ΔΙΣ έφτασε το χρέος , πάλι σε μνημόνια μας οδηγήτε;;;Πιο Κρατιστές απο την Σοβιετική Ενωση καταντήσατε.Κλείσατε τα λιγνιτωρυχεία πρώτοι στην Ευρώπη(τον μαύρο χρυσό της Ελλάδας) για να αγοράσετε Γερμανικές Ανεμογενήτριες.Μερικοί τώρα τρέξτε να τους δικαιολογήσετε ενώ τα παιδιά σας θα ψάχνουν δουλιές στο εξωτερικό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δέστε όλοι σας (και εγώ μαζί σας) να φτιάξουμε αυτή την χώρα την Ελλάδα μας.Δεν μας αξίζει αυτή η κατάσταση που επικρατεί στα πανεπιστήμια και όχι μόνο. Να απομονώσουμε όλους αυτους τους μπαχαλάκιδες οι οποίοι προξενούν υλικές ζημίες στη δημόσια και ιδιωτική περιουσια καθώς και στους επαγγελματικούς χώρους με ότι αυτό συνεπάγεται. Οι αναρχοάπλυτοι δε αυτοί είναι κυρίως παιδια πλουσίων οικογενειών και ζουν με τα ευρώ των μπαμπαδων χωρίς να εργάζεται κανένας και νσ είναι οι περισσότεροι αιώνιοι φοιτητές. Απομόνωση σε αυτούς εδώ και τώρα. Συγχαρητήρια και στους επιτυχόντες ειδικους Φρουρούς της πανεπιστημιακής αστυνομίας οι οποιοι δεν προέρχονται από τζάκια αλλα είναι παιδιά βιοπαλαιστών με πτυχία και καλούνται από την πολιτεία να εφαρμόσουν την υπάρχουσα νομοθεσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.