Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανθρωπιστική βοήθεια 15 τόνων απέστειλε ο Δήμος Βέροιας και η Ιερά Μητρόπολη Βέροιας προς την ΟυκρανίαΜεγάλη και συγκινητική ήταν η προσφορά εκατοντάδων δημοτών, σωματείων και συλλόγων, φορέων, σχολείων, ιδιοκτητών καταστημάτων και επιχειρήσεων της Βέροιας που ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας προς τον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας.
Σήμερα Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2022, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής-Εθελοντισμού και Υγείας, κα Γεωργία Μπατσαρά και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας-Ανακύκλωσης-Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας, κ. Βασίλης Παπαδόπουλος, επέβλεψαν τη διαδικασία αποστολής συνολικά 15 τόνων ανθρωπιστικής βοήθειας από το ΚΑΠΗ Δήμου Βέροιας προς τους εκπροσώπους του Ουκρανικού Προξενείου, στο περίπτερο 10 της ΔΕΘ.
Πρόκειται κατά κύριο λόγο για είδη πρώτης ανάγκης, ιατροφαρμακευτικό υλικό, τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη ατομικής υγιεινής και ιματισμό που συγκεντρώθηκαν από τις 10 έως τις 17 Μαρτίου ύστερα από πρωτοβουλία του Δήμου Βέροιας, της Ιεράς Μητρόπολης Βέροιας και του Κ.Α.Π.Α Δήμου Βέροιας. Για την αποστολή στο Γενικό Προξενείο της Ουκρανίας στην Θεσσαλονίκη, συνέδραμε τα μέγιστα το Σώμα Εθελοντών «Δρόμωνες».
Ο Δήμος Βέροιας ευχαριστεί τον μεγάλο αριθμό των εθελοντών για την εξαιρετικά σημαντική προσφορά τους, καθώς από την πρώτη στιγμή κινητοποιήθηκαν και στάθηκαν στο πλευρό του λαού της Ουκρανίας, όπως επίσης όλους τους πολίτες και τους επαγγελματίες της Βέροιας που για ακόμα μία φορά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.