Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δύο χάλκινα μετάλλια για τον ΑΣ Έδεσσας στο 1ο Προκριματικό Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος



Δύο χάλκινα για τον Α. Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ στο 1ο προκριματικό πρωτάθλημα της Ένωσης Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδας που πραγματοποιηθηκε το τριήμερο 4-5-6/3 στο κλειστό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου. Σκοπός του πρωταθλήματος, η στελέχωση της επίλεκτης ομάδας της ΕΤΑΒΕ για το 2023, διεξάγονται 3 προκριματικά πρωταθλήματα και οι αθλητές που θα συγκεντρώσουν τη μεγαλύτερη βαθμολογία ανά κατηγορία γίνονται μέλη των κλιμακίων. 
Ο Α. Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ συμμετείχε με 7αθλητές.
Συγκεκριμένα:
3η θέση  και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των πούμσε έλαβε ο Χαρίτος Γεράσιμος
3η θέση και χάλκινο μετάλλιο για τη Χατζημπαμπίκη Ελένη στην κατηγορία -46κιλα νεανίδων ενώ χωρίς διάκριση συμμετείχαν οι : Κυριακουλακου Ελισαβετ στα πουμσε, Μαλίγκα Ελένη κατηγορία -62 κιλά γυναικών, Στουγιαννίδης Γιάννης κατ. -45κιλα παίδων, Τσακίρης Νικόλας -41 παίδων και Τρυφωνίδης Θέμης στην κατηγορια -45 κιλά παίδων. 
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή τους. Πολλοί αγώνες χάθηκαν στο πόντο την τελευταία στιγμή, αναμένουμε το επόμενο πρωτάθλημα για καλύτερα να αποτελέσματα. 




 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.