Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στα 2,5 ευρώ το λίτρο θα φθάσει η αμόλυβδη στο τέλος της εβδομάδας -Δείτε τις τιμές ανά περιοχή



Πάνω από τα δύο ευρώ κινείται η τιμή της αμόλυβδης τουλάχιστον στη μισή χώρα, ενώ εκτιμήσεις θέλουν την τιμή να εκτοξεύεται στα 2,5 ευρώ.
Τα νεότερα στοιχεία από το Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων δείχνουν ότι 23 Νομοί, δηλαδή σχεδόν η μισή Ελλάδα, κινούνται με μέση τιμή της αμόλυβδης πάνω από τα 2 ευρώ! Η μέση τιμή πανελλαδικά διαμορφώνεται, πλέον, στα 1,996 ευρώ, το πετρέλαιο κίνησης βρίσκεται μια ανάσα από τα 1,80 ευρώ, ενώ ακόμα και το υγραέριο έχει σπάσει το φράγμα του 1 ευρώ. Με την τιμή του Brent να κινείται στη ζώνη των 130 δολαρίων χωρίς διάθεση υποχώρησης- μάλλον το αντίθετο δείχνουν οι προβλέψεις μετά το εμπάργκο ΗΠΑ- Βρετανίας στα ρωσικά καύσιμα- όλα δείχνουν ότι τα χειρότερα δεν είναι πίσω μας…

Οι τιμές ανά νομό
Οδεύει προς εκτόξευση στα 2,5 ευρώ το λίτρο η βενζίνη
Εντωμεταξύ, ο Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων, μιλώντας στον ΑΝΤ1 εκτίμησε ότι η τιμή της βενζίνης θα φτάσει στα 2,5 ευρώ το λίτρο μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Όπως είπε ο Γιώργος Ασμάτογλου, τις τελευταίες μέρες οι τιμές της βενζίνης μεταβάλλονται συνεχώς, έχοντας πλέον ξεπεράσει τα 2 ευρώ και «οδεύουν» προς τα 2,20 ευρώ ανά λίτρο.
Πάντως, ανέφερε ότι σε περίπτωση που υπάρξει μείωση στα καύσιμα, θα φανεί αμέσως στις τιμές των πρατηρίων βενζίνης.

Καλπάζει το πετρέλαιο μετά τις ανακοινώσεις Μπάιντεν για το εμπάργκο
Μετά και το διάγγελμα Μπάιντεν που ανακοίνωσε εμπάργκο στο ρωσικό πετρέλαιο η τιμή του συνεχίζει το ανοδικό ράλι φθάνοντας τα 127 δολάρια το βαρέλι.
Το West Texas Intermediate παράδοσης Απριλίου αυξάνεται 2,4% στα 126,72 δολάρια το βαρέλι στη Νέα Υόρκη και το Brent παράδοσης Μαίου ενισχύεται 2,8% στα 131,54 δολάρια το βαρέλι.
Ειδικοί εκτιμούν ότι αν δεν αλλάξουν τα δεδομένα, η τιμή του πετρελαίου αυτή την εβδομάδα θα κινηθεί στα 120 με 130 δολάρια το βαρέλι.
Πέραν του Τζο Μπάιντεν και ο Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε ότι θα καταργήσει σταδιακά τις εισαγωγές αργού πετρελαίου από τη Ρωσία. Επιπλέον Shell και BP έχουν ανακοινώσει ότι σταματούν τις νέες αγορές ρωσικού πετρελαίου. Η Ευρώπη προς το παρόν δεν θα πάρει απόφαση για εμπάργκο στο ρωσικό πετρέλαιο καθώς δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. Ta.amerikanika.gousta.ta.pleroni.i.evropi.pestemas.poso.exi.to.galoni.stin.ameriki.🦣🦣🦣🦣🦣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ήταν ο Τσιπρας θα είχε φτάσει 7,5 ευρώ, ευτυχώς ακόμη είμαστε μια χαρά, ευτυχώς και πολλά μπράβο στον πρωθυπουργό μας!!!

      Διαγραφή
    2. Ειχα 2 χρόνια να γελάσω απο τότε που βγήκε ο Μητσοτάκης, να σαι καλά

      Διαγραφή
    3. ναι ναι άπειρα μπράβο.....α ρε κατα διαολου πάμε με τέτοια

      Διαγραφή
    4. με τέτοια μυαλά

      Διαγραφή
    5. Η μ@λ@κι@ του 1:59 ειναι εκτος συναγωνισμου. Τετοια ακουνε και τα αηδονια της πολιτικης, (ανεξαρτητου κομματος) και νομιζουν οτι ολα καλα. Γι αυτο και μας σκιζουν........

      Διαγραφή
    6. Βρε Σωκράτη από χιούμορ ντιπ. Για ...ιδη σε κόβω!!!

      Διαγραφή
  2. Αν βοήθεια στην Ουκρανία σημαίνει οικονομική εξαθλίωση του ελληνικού λαού και πλουτισμός των καρχαριών , μήπως πρέπει να δούμε λίγο αλλιώς την κατάσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ama.ixe.i.iaiamou.bigleria.mbori.na.itane.papous.1.59.🐒🐒🐒🐒🐒

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η γιαγιά σου μαϊμού ήταν πιθηκάκι; μάθε να γραφεις Ελληνικά ή κάτσε στο δέντρο σου και μην γράφεις τίποτε, φάε μπανάνες.

      Διαγραφή
  4. 2,5 χρόνια Ν.Δ.κατέκλεψαν την Ελλάδα, την έκαψαν το 2007 και το 2022 την ξαναέκαψαν ! Οι τιμές του ηλεκτρικού και των καυσίμων του φυσικού αερίου άφταστες! Ευτυχώς που δεν είχατε πρωθυπουργό τον Τσίπρα για να ΚΛΕΒΕΤΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ!Να νην υπενθυμίσουμε τους 30.000 νεκρούς από COVID λόγω μη εγκαιρης προμήθειας ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΩΝ ! Αλλά το κόμμα πού έφερε την κρίση το 2010 ,ξαναφέρνει την Ελλάδα στην καταστροφή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.