Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Με Έλληνες βουλευτές από όλο τον κόσμο συναντήθηκε ο Δήμαρχος Πέλλας (φωτο)



Βουλευτές Ελληνικής καταγωγής από όλα τα μήκη και πλάτη της γης επισκέφθηκαν σήμερα Πέμπτη 17 Μαρτίου τον Δήμο Πέλλας. Οι Έλληνες βουλευτές του κόσμου επισκέφθηκαν στις 11.00 το πρωί το Δημαρχείο στα Γιαννιτσά, όπου τους υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Γρηγόρης Στάμκος, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι. Στην συνάντηση με τους ομογενείς βουλευτές ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο χρέος της μνήμης και στα μηνύματα που στέλνει η μικρασιατική τραγωδία, αλλά και στην προσφορά των Ελλήνων της Διασποράς στον Ελληνισμό
.

Οι ομογενείς βουλευτές και γερουσιαστές της ελληνικής διασποράς αμέσως μετά την συνάντηση που είχαν με τον Δήμαρχο Πέλλας, μετέβησαν στην Πέλλα όπου ξεναγήθηκαν στο Μουσείο και στον Αρχαιολογικό χώρο. 

Ο Δήμαρχος Πέλλας αναφερόμενος στην επίσκεψη του Κλιμακίου δήλωσε στην προσωπική του σελίδα:
''Κλιμάκιο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού με επικεφαλής τον Πρόεδρο της και πολιτειακό Γερουσιαστή του Rhode Island των ΗΠΑ  κ. Λεωνίδα Ραπτάκη, υποδέχθηκα σήμερα στο γραφείο μου μετά από την πρόταση του Πρόεδρου της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς της Βουλής, Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Β’ Θεσσαλονίκης κ. Σάββα Αναστασιάδη. 
Εκλεγμένοι Έλληνες γερουσιαστές, αντιπρόσωποι και βουλευτές σε νομοθετικά σώματα και εθνικά κοινοβούλια ανά τον κόσμο, διαπρέπουν, ξεχωρίζουν, διδάσκουν ήθος και πολιτισμό έχοντας πάντα την Πατρίδα στην καρδιά τους!''

Να σημειωθεί ότι στην Παγκόσμια Διακοινοβουλευτική Ένωση Ελληνισμού (ΠΑΑΔΕ), ανήκουν ενενήντα τρεις εκλεγμένοι βουλευτές στο εξωτερικό. "Η Θεσσαλονίκη και η Βόρεια Ελλάδα παίζουν μεγάλο ρόλο, είναι η καρδιά της Ελλάδας» είχε αναφέρει ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού, γερουσιαστής από το Ρόουντ Άιλαντ, των ΗΠΑ, Λεωνίδας Ραπτάκης στην κοινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού με την Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς της Βουλής, που έγινε για πρώτη φορά πριν από δύο μέρες, εκτός Βουλής – με αφορμή και θέμα συζήτησης τα εκατό χρόνια από την μικρασιατική καταστροφή – στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δημαρχείου Θεσσαλονίκης.















 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. αλήθεια σε ποιές γλώσσες συνεννοήθηκε ο πολύγλωσσος Δήμαρχος; Έχει όμως και κάτι γλωσσομαθείς συμβούλους και αντιδημάρχους! Αφού τους αναζητούν στον ΟΗΕ για μεταφραστές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο μουσείο της Πέλλας ρε σταμκο από ποιον δρόμο τους πέρασες τους ανθρώπους για να μην ξεφτυλιστης θα ήθελα να μάθω για την επόμενη φορά που θα πάω ξανά να ξέρω να περάσω και εγώ.Τελευταια φορά που πήγα έφυγα με 300 ευρώ ζημιά από της τρύπες που είχε όλοι οι Πέλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΜΗ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΌΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΛΑΚΟΥΒΑ ΣΑΣ ΒΡΙΖΕΙ,ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ! ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΠΡΟΣ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΡΕΥΜΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕς ΤΡΥΠΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανύπαρκτος.....12 χαμένα χρόνια για τον Δήμο μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ενα έργο δεν κάνατε στην πόλη,ένα δρομο,ένα παρτέρι! Κόβονται και τα δέντρα των στρατοπέδων,οι μοναδικοί πνεύμονες της άθλιας πόλης ,που αντι να διαφυλαχτούν και να αυξηθούν παραμελήθηκαν! Κρίμα γιατί από ένα δήμαρχο γεωπόνο θα περίμενε κάποιος ευαισθησία, αλλά δυστυχώς! Είσαστε ανύπαρκτοι!Θάρθει η ώρα σας ! Χαρήτε φωτογραφίες με τους τουρίστες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.