Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Καρασμάνης: Επιστροφή ειδικού φόρου κατανάλωσης πετρελαίου σε όλους τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες



 Ο Γιώργος Καρασμάνης είχε σήμερα με τον Υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο συνάντηση, με αντικείμενο δύο ιδι
αίτερα σημαντικά θέματα: Την επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (ΕΦΚ) στο πετρέλαιο στο σύνολο των κατ’ επάγγελμα αγροτών και στο Νομοσχέδιο για τη λύση στο πρόβλημα των διακατεχόμενων εκτάσεων.

Το πρώτο θέμα – αυτό της επιστροφής του ΕΦΚ στο πετρέλαιο - είχε τεθεί από τον Γιώργο Καρασμάνη τον Νοέμβριο, όταν είχε ανακοινωθεί η επιστροφή μόνον στους συνεταιρισμένους αγρότες. Αμέσως μετά την ανακοίνωση, ο πρώην Υπουργός, σε επικοινωνία του με τον Πρωθυπουργό του είχε επισημάνει τους λόγους για τους οποίους η επιστροφή έπρεπε να δοθεί σε όλους τους κατ’ επάγγελμα αγρότες.

Σήμερα ο κ. Βεσυρόπουλος ενημέρωσε τον Γιώργο Καρασμάνη ότι: Εντός της ημεράς κατατίθεται Νομοσχέδιο με ειδικό άρθρο που ορίζει την επιστροφή του ΕΦΚ σε όλους τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες, λαμβάνοντας υπόψη τις δηλώσεις ΟΣΔΕ, το είδος της καλλιέργειας και τα στρέμματα σε συνδυασμό με τα τιμολόγια αγοράς πετρελαίου.

Ως προς το ζήτημα των διακατεχόμενων εκτάσεων, δόθηκε η διαβεβαίωση ότι ολοκληρώνεται η κατάρτιση και προώθηση στην Ολομέλεια της Βουλής για ψήφιση, Νομοσχεδίου που προβλέπει να αποδοθούν τα κτήματα που κατέχονται εδώ και δεκαετίες και διεκδικούνται από το Δημόσιο.

 Στη συνάντηση του Γιώργου Καρασμάνη με τον Υφυπουργό Οικονομικών, συμμετείχε και ο συνάδελφος Βουλευτής Καστοριάς Ζήσης Τζηκαλάγιας.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Ο KAPAΣMANHΣ ΣYNANTHΣH ME ΦΩTOΓPAΦIA ME TON YΦYΠOYPΓO. O ΛAKHΣ ME KAΘYΣTEPHΣH AYTH THN ΦOPA ΠHPE THΛEΦΩNO ΣTO YΦYΠOYPΓO XΩPIΣ ΦΩTO. TON EΦAΓE ΣTHN ΣTPOΦH O MΠAPMΠA ΓIΩPΓOΣ.BPE ΛAKH KPIMA ΣTA NIATA ΣOY !XAXAXA XAXAXA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΜΙΛΑΣ;
    ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΚΑΎΣΙΜΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Η΄ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ 600-700 € ;
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΡΔΟΨΑΛΤΗ ΟΤΙ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ.
    KAI NA MHN ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥΧΡΟΝΕΜΕΝΕ ΜΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΑ.
    ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΞΗΝΤΑ ΦΕΥΓΑ ΠΟΥ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΟΥ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΟ ΚΑΤΟΣΤΑΣΡΙΚΟ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ ΝΑ ΤΡΥΠΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ , ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ;
    ΟΛΑ ΚΑΛΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 11.23 εσύ κοίτα στο τη κάνει ο Λάκης που είναι μακράν ανώτερος του Γιώργου κ όπως το αποκαλείς. 1.19 έχεις απόλυτο δίκιο ο κόσμος με κουβέρτες μέσα στο σπίτι και στη δουλειά με τα πόδια λόγο καυσίμου. Όπως ο πατιρ μηζοδακης έτσι και ιός κουλης συνεχίζει το έργο της ελληνικής οικονομίας στη καταστροφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΤΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΕΝ ΚΑΙΝΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΤΑ ΠΡΟΙΩΝΤΑ ΤΟΥΣ? ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΨΗΦΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 11.37 πολύ σωστά και λίγα λες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 11,37 Π.M. KAI 5 M .M. OI ETEPOEΠAΓEΛMATIEΣ TA OIKONOMANE AΠO TA AΛΛA EΠAΓΓEΛMATA TOYΣ.ΔIKHΓOPOI, ΓIATPOI KΛΠ.KAI MAΛIΣTA MAYPA. ΣIΓA TA ΛEΦTA ΠOY ΘA MAΣ ΔΩΣOYN KAI EMEINE TO MATI ΣAΣ.KAI AΠEIΛEITE KIOΛAΣ ,ΠΛEONEKTEΣ. NTPOΠH ΣAΣ, ΛIΓOYPIΔEΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.