Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έκοψε τη βασιλόπιτα ο Αλμωπός Αριδαίας (φωτο)



Σε οικογενειακό κλίμα ο Αλμωπός Αριδαίας Λουτρά Πόζαρ έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα για το 2022 στο εστιατόριο “Καρατζοβίτισσα” στο Λουτράκι Αριδαίας. Παρόντες στην κοπή της βασιλόπιτας εκτός από τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και την διοίκηση ήταν και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ κ. Στέργιος Αντωνίου. Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Φώτης Παντελίδης κατά τον σύντομο χαιρετισμό του έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές αλλά και στο τεχνικό επιτελείο για την καλή πορεία της ομάδας ενώ ευχήθηκε και ανάλογη συνέχεια αλλά και επιτυχίες τόσο σε συλλογικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Τυχεροί της βραδιάς ήταν ο Δημήτρης Γιουκούδης και ο Βασίλης Τριανταφυλλάκης.

Τέλος, το Δ.Σ. της ομάδας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά το εστιατόριο “Καρατζοβίτισσα” για την αφιλοκερδή προσφορά του γεύματος προς την ομάδα αλλά και το “Ζαχαροπλαστείο Βαδάς” για την βασιλόπιτα. 









 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.