Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

''Πέλλα-Δήμος για όλους'': Πρώτη συνάντηση νίκης



Εκλογική χρονιά και για την Τοπική Αυτοδιοίκηση το έτος 2023 και οι πρώτες οργανωτικές συναντήσεις και παρουσιάσεις των δημοτικών συνδυασμών άρχισαν να ''ζεσταίνονται''. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο την Δευτέρα το απόγευμα η 
δημοτική παράταξη «ΠΕΛΛΑ - ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» με επικεφαλής τον Στάθη Καστερίδη πραγματοποιεί την πρώτη όπως αναφέρει συνάντηση νίκης. Η ανακοίνωση του συνδυασμού έχει ως εξής:  

Συνάντηση με φίλους και συμβούλους του συνδυασμού, αλλά και νέα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο νίκης, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2023, διοργανώνει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΠΕΛΛΑ - ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» Στάθης Καστερίδης. 
Η πρώτη συγκέντρωση δημοτικών συμβούλων, νέων υποψηφίων και φίλων του συνδυασμού θα γίνει Δευτέρα 21 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα στο Ονείρων Ζεύξη. Θα τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο για εμβολιασμένους και 24ωρο rapid τεστ καθώς και για χρήση μάσκας στον χώρο της αίθουσας.  

Από το γραφείο τύπου δημοτικής παράταξης 
«ΠΕΛΛΑ - ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»  

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

20 comments:

  1. Ε ΒΡΕ Σταθη εισαι παρωχημενος.. δωσε τοπο στα νιατα..ενας φιλος απο το πυλωρυγι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρωτευουσιανος!!!!!20 Μαρτίου 2022 στις 11:07 μ.μ.

      Ε ΒΡΕ 9:24 που είσαι και φίλος του Στάθη, αν ήσουν εχθρός του τι θα του έκανες; Ηλεκτροσόκ; Ευθανασία; Μαστίγωμα; Θα τον έστελνες μισθοφόρο στην Μαριούπολη; Εκεί στο Πυλωρυγι τα νέα έρχονται με ταχυδρόμο πάνω σε γάιδαρο; Δεν σου είπε κανένας από το πολιτισμένο τμήμα του Δήμου ότι ο Κάστερ θα είναι μαζί με τον άλλο Στάθη στον δεύτερο γύρο (αν υπάρξει) και ο δήμαρχος της καρδιάς σου που σε κυβερνάει 12 χρόνια θα μαζεύει ραδίκια, αντίδια και κάστανα; Άντε για ύπνο φίλε νωρις-νωρίς στο Πυλωρυγι για να μην μαθαίνεις νέα ράδιο αρβύλα!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Φτάνει άλλο κύριε Στάθη φτάνει άλλο αφήστε κάποιον άλλον μπας και πάρουμε την πόλη στο βωμό του πείσματος κάνετε ζημιά σε όλη την πόλη φτάνει άλλο έχετε δίπλα σας άτομα άξια να ηγηθούν της πόλης πήρατε τη σύνταξη σας ασχοληθείτε με τις επιχειρήσεις που έχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο κλασσικός Ελληνας αργόσχολος συνταξιούχος.....δεν έχει με τι να ασχοληθεί πλέον και σκέφτεται τις εκλογές ενώ έχει 1,5 χρόνο μέχρι τότε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣTAΘH ΣYMTYΞOY ME APXHΓO TON NEO ΣTAΘH KAI ΠAPTE KAI TON ΘOΔΩPA,ΩΣ AOYTΣAINTEP. ΦEPNETE ΣE ΔYΣKOΛH ΘEΣH TON ΛAKH. ΔEN ΘA MΠOPEI NA EΛIXΘEI. ETΣI OΠΩΣ TO ΠATE, ΘA ΠIEITE TO ΠIKPON ΠOTHPION TOY ΣTAMKOY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρωτευουσιανος!!!!!21 Μαρτίου 2022 στις 1:35 μ.μ.

      Άσε μας ρε Φ.....α με τις παπ@ριες σου. Κατέβα με τον Στάμκο εσύ για να δεις τι ποτηριον θα πιεις. Με αυτοδιοικητικα τόσα χρόνια στην πλάτη μυαλό δεν έβαλες!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ρε πρωτευουσιανε αν δεν είσαι ο ίδιος ο Στάθης τι νταλκα τραβάς;;;

      Διαγραφή
    3. Πρωτευουσιανος!!!!!21 Μαρτίου 2022 στις 6:12 μ.μ.

      Ποιος σου είπε ότι δεν είμαι ο Στάθης. Είμαι ο Στάθης Πρωτευουσιανος και οπαδός της ανάπτυξης του Δήμου Πέλλας που 12 χρόνια βρίσκεται διασωληνωμενος στην εντατική. Αν εσένα δεν σε ενδιαφέρει μπορείς να πάψεις να κριτικάρεις βλακωδως και να αλλάξεις Δήμο!!!

      Διαγραφή
  5. Κατεβαίνει ξανά??? Ε του αρέσει ο μαζοχισμός τί να κάνουμε? Να δούμε πότε θα καταλάβει ότι μόνο κατεβαίνει και ποτέ δεν ανεβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεί να τα πέρνει κρυφά απ το Γρηγόρη, άλλωστε τι ζόρι τραβάς αφού πάλι το τοτέμ της πελλας θα βγει

      Διαγραφή
  6. 50 ψήφοι διαφορά το 2019, νομοτελειακά πας για τη νίκη το 23

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Στάθης ο Καστερίδης ποτέ δεν έδωσε όραμα. Προσπαθούσε απλά να μαζέψει γύρω του πολλά άτομα με ψήφους. Καλό αυτό αλλά δεν φτάνει. Το κάνει ο καθένας. Δώσε όραμα στην πόλη, δώσε όραμα στον δήμο. Αν τυχόν εκλεγεί θα εκλεγεί γιατί θα τον ψηφίσουν πολλοί όπως εγώ ως αρνητική ψήφο στον ανύπαρκτο δήμαρχο κύριο τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο καθένας; Μάλιστα! Δώσε όραμα, ο Στάμκος τι όραμα ακριβώς 13 χρόνια;

      Διαγραφή
  8. Πρωτευουσιανος!!!!!21 Μαρτίου 2022 στις 11:34 μ.μ.

    Και την μεγάλη συγκέντρωση την άφησε για μετά το Πασxα στην Κρ.Βρυση όπου με το νέο του ψηφοδέλτιο έκπληξη(!!!) από Κρ.Βρυση και Μεγ.Αλεξανδρο θα κάνει πάρτι από την 1η Κυριακή. Πρώτος σε Γιαννιτσά, Πέλλα, Κυρρο, Κρ.Βρυση και δεύτερος στον Μεγ.Αλεξανδρο (μονο εκεί θα τον περάσει ο Σταμκος). Τα εκλογικα γλέντια θα ξεκινήσουν τον Μάιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXXAXAXAXAXAXAAXAXXAXAXXXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXX
      ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΣ ΟΤΙ ΠΑΛΙ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΒΓΗΚΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

      Διαγραφή
    2. αχ βρε δόλιε , μην ασχολείσαι αλλο . Οσο είσαι εσυ , ο δήμαρχος θα παραμένει ίδιος. Ασε τους νέους και φύγε απο την μέση

      Διαγραφή
    3. Πρωτευουσιανος!!!!!22 Μαρτίου 2022 στις 2:57 μ.μ.

      Στο ίδιο κρεβάτι εισασταν και μου απαντήσατε με 1' διάφορα λουγκρ...ες!!! Δεν σας αδικώ όμως γιατί ο δημαρχουλης σας τα έχει χαμένα. Σε ένα πράγμα ομως συμφωνώ με τον 1'51. Τόπο στα νιάτα γιατί οι παλιές σαβουρες κατάντησαν κουραστικές. Για αυτό σκέφτομαι να ασχοληθώ ο ίδιος και να με θυμάστε καλά. Είμαι ο Στάθης Πρωτευουσιανος και όλοι οι συνομήλικοι μου δεν θα σας κάνουμε την χάρη αυτήν την φορά να πάμε παραλία. Θα πάμε κάλπη για να φύγει ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ!!!

      Διαγραφή
    4. ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΕ!ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ.ΕΜΕΝΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΟΤΗΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΟΙΚΙΑΚΑ.ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΘΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΟΥΤΕ ΗΜΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ.ΚΙ ΕΓΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΤΕΡ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.25 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΑΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΏΝΗ.ΕΣΒΗΣΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΣΤΑΜΚΟΣ ΔΩΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΡΕΣΤΑ;ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΟ F/B ΔΩΣΕ ΣΤΙΓΜΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ.

      Διαγραφή
  9. O ΛAKHΣ ΦIΛE MOY(8,07), EINAI AΠAIXTOΣ.MOY EKANE ΦOBEPH ENTYΠΩΣH! ΓIA AYTO TO KATAΘETΩ.EΠINA KAΦE ΣTO KAΦE THΣ ΠΛATEIAΣ. MOΛIΣ TEΛEIΩΣE H EKΔHΛΩΣH ΣTHN MNHMH TOY KAΠETAN ΓKONOY ΓIΩTA. O ΛAKHΣ EΠAIZE ME TO KINHTO ΣTHN ΠΛATEIA MEXPI NA ΦYΓOYN OΛOI ,O ΣTAΘHΣ O NEOΣ ΣTA ΔHMOTIKA,O ΘOΔΩPAΣ, KAI TEΛEYTAIA ΠAPEA TOY ΣTAMKOY .TOTE MONO HPΘE ΣTO KAΦE. MΠHKE MEΣA, BΓHKE KAI AΦOY KOITAΞE ΔEΞIA KAI APIΣTEPA KAI EΛEΓΞE TON XΩPO OΛO. TOTE ΠHΓE KAI KAΘHΣE ΣTHN ΠAPEA TOY KAΣTEPIΔH. AΠO TOTE EIΠA MΠPABO TOY. EINAI ΠAMΠONHPOΣ.EINAI ΓATA. KAI ME TON XΩPOΦYΛAΞ KAI ME TON AΣTYΦYΛAΞ. TO ΞEPEI KAΛA TO ΠAIXNIΔI. MHN TON ΔEITE YΠOΨHΦIO. KAI MEINETE ME TO ΓΛEIΦITZOYPI ΣTO XEPI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.