Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρατείνονται οι συμβάσεις των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση


Νέα δίμηνη παράταση, έως και τις 31 Μαΐου του 2022, θα δοθεί στις συμβάσεις των εργαζομένων ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ) στην Αυτοδιοίκηση, που προσλήφθηκαν στις Περιφέρειες και στους δήμους, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες ανάγκες της πανδημίας. Αυτό δήλωσε, σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής, ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, κατά τη διάρκεια σημερινής τηλεδιάσκεψης της ηγεσίας της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και συναρμόδιους υπουργούς. 
Το θέμα είχε θέσει νωρίτερα ο Α΄ αντιπρόεδρος της ΕΝΠΕ και περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, επισημαίνοντας πως πρόκειται για εργαζόμενους που προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες και συμβάλλουν στην απρόσκοπτη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης, και ιδιαίτερα κατά το διάστημα της υγειονομικής κρίσης.


 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Σε τι ακριβώς βοηθάνε όλοι αυτοί ειπαμε έκτος από το να πίνουν καφεδάκι στα γραφεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εαν δεν γνωρίζεις πως έχει η κατάσταση καλό θα ήταν να μην εκφράζεις γνώμη που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα , δεν είναι όλα ασπρο μαύρο , υπάρχουν και αλλες αποχρώσεις , σαφώς υπάρχει και μερίδιο αυτων που όπως είπες χαρακτηρηστικά πίνουν καφέ στα γραφεία , όμως η συντριπτική πληοψηφία αυτων των ανθρώπων καλύπτουν κενές οργανικές θέσεις ειδικά στην αποκομιδή αποριμμάτων και στους τομεις των Τεχνικών Υπηρεσιών του εκάστοτε ΟΤΑ Α η Β βαθμού , σε τομείς νευραλγικους όπως ο ηλεκτροφωτισμός , υδραυλικοί , ελεοχρωματιστές , οικοδόμοι , πράσινο και πολλά άλλα , άρα και λίγο σεβασμός δεν βλάπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 6:56 θα ήθελες να είσαι στην θέση τους για αυτό βγάζεις χολή και κακία .πρόσεξε μην δαγκώσεις την γλώσσα σου και δηλητηριαστείς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.