Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε Αλμωπία, Πέλλα και Γιαννιτσά σήμερα η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη



Την Χρυσή Αλμωπίας, την Πέλλα και τα Γιαννιτσά επισκέπτεται σήμερα η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, η οποία θα έχει επαφές και συνεργασία με τοπικούς αυτοδιοικητικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες.
Ειδικότερα, στις 11.00 το πρωί την κα Μενδώνη θα υποδεχθεί ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής στο κάστρο της Χρυσής Αλμωπίας, όπου θα γίνει αυτοψία για τα έργα συντήρησης που πρέπει να ξεκινήσουν. Στη συνέχεια η υπουργός θα επισκεφθεί τα Γιαννιτσά για αυτοψία σε οθωμανικά μνημεία όπου θα συναντηθεί και με τον Δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο. Ακολούθως θα μεταβεί στην Πέλλα όπου θα έχει συνεργασία με την Διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πέλλας, Μπετίνα Τσιγαρίδα. 
Σε κάθε περίπτωση στην ατζέντα των θεμάτων που θα συζητηθούν με την υπουργό Πολιτισμού σήμερα περιλαμβάνονται έργα στον τομέα της προστασίας και ανάδειξης της αρχαιολογικής και πολιτισμικής κληρονομιάς της Πέλλας, όπως τα μνημεία που προαναφέραμε.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.