Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κορωνοϊός: Παρελθόν από σήμερα οι μάσκες στους εξωτερικούς χώρους



Παρελθόν αποτελεί από σήμερα, Σάββατο 5 Μαρτίου 2022, το μέτρο που προβλέπει την υποχρεωτική χρήση της μάσκας, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στη συνεδρίαση της περασμένης εβδομάδας είχε τεθεί το ζήτημα της άρσης της χρήσης μάσκας στους εξωτερικούς χώρους αλλά η Επιτροπή δεν είχε δώσει τότε το «πράσινο φως».

Η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας
«Στη σημερινή συνεδρίαση της η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων υπό την Γενική Γραμματέα Δημόσιας Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη εισηγήθηκε την άρση της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας στους εξωτερικούς χώρους. Παραμένει όμως, ως ισχυρή σύσταση η χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους με συνωστισμό καθώς και σε άτομα με παράγοντες κινδύνου για σοβαρή νόσο και ανεμβολίαστα άτομα.
Η εισήγηση της Επιτροπής γίνεται αποδεκτή από την Κυβέρνηση και οι λεπτομέρειες θα διευκρινίσουν στην υπό έκδοση ΚΥΑ. Τα νέα μέτρα θα τεθούν σε εφαρμογή από το Σάββατο 05.03.2022».

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΠΛΗ ΠΗΓΑΝΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ;
    ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΗ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΛΙΓΟ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΙΣ, ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ.
    ΟΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ.
    ΞΕΧΑΣΑΜΕ, ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο βλάκας παραμένει βλάκας!!! και σε καιρό πανδημίας και σε καιρούς πόλεμου.

      Διαγραφή
    2. Έχεις δίκιο.
      Ο βλάκας πρώτος τρέχει να εφαρμόσει τις οδηγίες του Κούλη, κατόπιν κατά γράμμα τις προτροπές του, πριν τις μετατρέψει σε απειλές, και να σηκώσει μανίκι ώστε να κερδίσει την ελευθερία που του αφαίρεσε ο ίδιος.
      Κατόπιν ο ίδιος βλαξ μόλις του σερβίρουν το μενού που περιλαμβάνει πόλεμο είναι έτοιμος να συστρατευθεί, θεωρητικά βεβαίως βεβαίως ,με τις ιδέες και τις αποφάσεις του μέχρι πριν λίγο λοιμοξιολογου και τώρα στρατηλάτη να πάρει θέση, να εντοπίσει τους υπαίτιους της παρούσας κατάστασης και αφού δεν πρόκειται για τους γνωστούς ανεμβολίαστους να ενισχύσει με οπλικά συστήματα τα φερομενα
      θύματα.
      Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί μόλις επιχείρησα να ανοίξω το συγκεκριμένο θέμα του καρατζοβα από το κινητό, άνοιξε συγχρόνως διαφήμιση γνωστή εταιρείας εμβολίων για το αντίστοιχο προϊόν και την αντίστοιχη προτροπή της πνε/κης εταιρείας Ελλάδος;

      Διαγραφή
    3. 9:35 π.μ. το κυριότερο που ξέχασα για τον βλάκα ...μην ασχολείσαι μαζί του γιατί αν πέσεις στο επίπεδο του θα χάσεις κατά κράτος ΄.....η γη είναι επίπεδη και πετάει πετάει ο γάιδαρος με τους βλάκες !!! σαν εσένα.

      Διαγραφή
  2. όπως όλα τα ζητήματα το έλυσε κι αυτό η κυβέρνηση ! Είδαν ότι ο κόσμος έχει φτάσει στά όρια του εξαιτίας της ακρίβειας, των καυσίμων,των τροφίμων,του ηλεκτρισμού! Αρκετά τους αΝΈΧΤΗΚΕ,για αυτό χαλάρωσαν λίγο τα όρια εΛεΥΘΕΡΪΑς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.