Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Λάκης Βασιλειάδης: Ξεκινά στις αρχές Απριλίου η ανάπτυξη του δικτύου Φυσικού Αερίου στα Γιαννιτσά



Από το πολιτικό Γραφείο του βουλευτή Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκη Βασιλειάδη ανακοινώνονται τα παρακάτω για την ανάπτυξη του δικτύου Φυσικού Αερίου στα Γιαννιτσά:

Νέα συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη στη ΔΕΔΑ: Ξεκινά η ανάπτυξη του δικτύου Φυσικού Αερίου στα Γιαννιτσά

Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης συναντήθηκε σήμερα στη ΔΕΔΑ με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Δρ. Μ. Τσάκα, ο οποίος τον ενημέρωσε πως η ανάπτυξη του δικτύου φυσικού αερίου ξεκινά στις αρχές Απριλίου, ενώ παράλληλα δρομολογούνται οι διαδικασίες για τη προμήθεια του αποσυμπιεστή. Με το χρονοδιάγραμμα αυτό στόχος είναι οι πρώτες συνδέσεις σε οικίες και επιχειρήσεις να πραγματοποιηθούν τον χειμώνα του 2022-2023.
Επιπλέον, η ΔΕΔΑ επεξεργάζεται ήδη τις μελέτες για τη σύνδεση του δικτύου των Γιαννιτσών με αγωγό, είτε από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, είτε από το βαλβιδοστάσιο στο Άσπρο, δηλαδή με το νέο αγωγό του ΔΕΣΦΑ για τη Δυτική Μακεδονία. Με τη μέθοδο της απευθείας σύνδεσης θα καλύπτονται όλες οι μελλοντικές αυξημένες ανάγκες που θα προκύψουν στην περιοχή.
Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Λάκης Βασιλειάδης δήλωσε: «Με συνέπεια και μεθοδικότητα, η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας υλοποιεί ένα-ένα όλα τα μεγάλα έργα υποδομής που χρειάζεται και είχε στερηθεί η Πέλλα τα προηγούμενα χρόνια.»
Υπενθυμίζεται πως για το συγκεκριμένο έργο ο Λάκης Βασιλειάδης έχει πραγματοποιήσει σειρά παρεμβάσεων, όπως προκύπτουν από προηγούμενες αναρτήσεις του στους συνδέσμους: https://bit.ly/3JYkvrM, https://bit.ly/3J2nnmg, https://bit.ly/36JyKlQ, https://bit.ly/384qj4L 

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. TΣOY PE ΛAKH KANE THN TΣIXΛA ΣOY ΦOYΣKA. AXPHΣTO
    TO AEPIO. TΩPA ΠOY EΓINE H ΘAΛAΣΣA ΓIAOYPTI ΔEN EXOYME KOYTAΛIA. ΓI'AYTO MHN ΣKOTIZEΣAI ΠOY EIΣAI META TON ΔIONYΣH.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε μπουφε 9:30 δεν σου έγραψα προχθές ακόμη να αφήσεις το πληκτρολόγιο και να πιάσεις το αγγούρι; Αν το αέριο είναι άχρηστο για σένα τον απολίτιστο, άφησε να το χρησιμοποιήσουμε όλοι οι υπόλοιποι. Εσύ στην σπηλιά σου με καυσόξυλα και κονσέρβες. Τώρα πάνε για ύπνο και να προσέχεις τις άπνοιες γιατί κάνεις πολλές από ότι φαίνεται εξαιτίας του Λάκη.

      Διαγραφή
  2. Πάλι Λάκη τρίτος, τέταρτος και καταιδρωμένος, για ένα έργοσ δρομολογημένο. Σου βάζω με πολύ αγάπη, έναν σύνδεσμο για να θυμηθείς τις ωραίες φωτογραφίες και να τις κρατήσεις ενθύμιο. XAXAXA. XAXANA.
    https://www.karatzova.com/2021/09/blog-post_297.html?fbclid=IwAR3LoYPCgl1r-y6__2j2OfFxVCVZLkcctgeWA3aIseq79DTM9-xNag4DuYk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KAI EΓΩ TO AΦIEPΩNΩ ME ΠOΛY AΓAΠH TON ΣYNΔEΣMO ME TO ΔEΛTIO TYΠOY ΣYNAΔEΛΦO TOY ΠOY EKΔOΘHKE ΣTIΣ 9 |5|2020 ,ENΩ TO ΔIKO TOY ΣTIΣ 15|5|2020. OΠΩΣ ΠANTA KANEI. ΔEN ΠEIPAZEI H ANTIΓPAΦH EINAI MHTHP MAΘHΣEΩΣ.ΠOY ΞEPEIΣ KAMIA ΦOPA O MAΘHTHΣ ΞEΠEPNAEI TON ΔAΣKAΛO. MHN ΔIANOHΘEI O TAKHΣ KAI AΠANTHΣEI ΘA ME ANAΓKAΣEI NA TOY BΓAΛΩ KAI AΛΛEΣ ANTIΓPAΦEΣ.
    https://www.karatzova.com/2020/05/blog-post_180.html?m=1&fbclid=IwAR2ArvHTB22KYmUej2t55N-Eabqc04ZIPhxF99vrwWoIXGIob65EIl0P_2A

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε Μάκη αγόρι μου δεν ξέρεις ότι εγώ δεν σας μασάω και γράφω μόνο πραγματικά γεγονότα και όχι μυθοπλασίες σαν εσάς; Τώρα που διανοήθηκα και σου απαντώ ότι και ο παππούς και ο τουρίστας είναι πολιτικά ψοφιμια που μόνο ζημιά κάνουν στην Ν.Δ θα με μαλώσεις 'η θα μου βάλεις τιμωρία; Ξυπνήστε βρε τσομπανοι γιατί η πολιτική άλλαξε. Φύγαμε από την εποχή Προκοπιδη, Μανουσάκη και Βυζοβιτη. Ο Βασιλειάδης είναι κόσμημα για την Πέλλα και Κυριακή κοντή γιορτή. Θα τρίβετε τα ωραία σας ματακια όταν και όποτε γίνουν οι Εθνικές εκλογές.

      Διαγραφή
    2. ΤΑΚΗ ΤΑΚΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΜΟΥΡΛΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΚΗ.ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ Κ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ.ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΟΥ.ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΨΗΦΙΖΑ ΔΙΟΝΥΣΗ ΤΩΡΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΘΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΝΔ

      Διαγραφή
    3. Δεν γράφω φίλε μου υπέρ του Λάκη. Γράφω υπέρ της Πέλλας, των πολιτών αυτής που πιστεύω ότι ο μόνος από τους κυβερνητικους βουλευτές που διαθέτει επάρκεια είναι ο Βασιλειάδης. Η εποχή του Γκορτσου και του Μαυρογιαλουρου αποτελεί παρελθόν και όποιος είναι νοσταλγός αυτής της νοοτροπίας, μπορεί να βλέπει παλαιό Ελληνικό κινηματογράφο...

      Διαγραφή
  4. τι εγεινε κοροΐδα? απο Αμερική το αέριο η μήπως πήρατε Ρούβλια για την αγορά αερίου?????πουλημένοι προΑμερικανάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. OMOIOΣ TON OMOIO KAI H KOΠPIA ΣTA ΛAXANA. TAKH EIΣTE
    ΠIO ΠAΛIOI AΠO TOYΣ ΠAΛIOYΣ.BOYTIΓMENOI ΣTO ΨEMA KAI ΣTHN KAMAPIΛA. ME ΓEPONTIKH NOOTPOΠIA THΣ EΠOXHΣ THΣ ΦAYΛOKPATIAΣ TOY TZOYMΠE .
    ΣOY EIΠA KAΘE ΦOPA ΠOY ΘA AΠANTAΣ ΘA BΓAZΩ ΣE KAΘE ΣXOΛIO ΣOY KAI MIA ANTIΓPAΦH TOY ΠPOΣTATEYOMENOY ΣOY. TO KOΣMHMA ΣOY EINAI KAΛΠIKO KAI ΣTIΣ EKΛOΓEΣ AΠO TO MAYPO ΘA ΓINEI MΠAKIPENIO. ΞEKINΩ AΠO TIΣ ΠPOΣΦATEΣ ANTIΓPAΦEΣ.
    ΣTO AΛΛO ΣXOΛIO ΣOY ΘA BAΛΩ TOY ΔIONYΣH KAI ΣTO AΛΛO THΣ TZAKPH. ΠPOΣ TO ΠAPON. ΠAPTH.

    https://www.karatzova.com/2022/03/blog-post_304.html?fbclid=IwAR3ySP4D1EiV0IB8EQivua80CBGpOPXYbQqndZjyxhsmtrDdwY-2omtkMrQ#comment-form

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.