Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Καρασμάνης: Θέμα χρόνου η στελέχωση, ο εξοπλισμός και η λειτουργία του Πολυδύναμου Ιατρείου Πέλλας



Δελτίο τύπου του βουλευτή Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Γ. Καρασμάνη για το 
Πολυδύναμο Ιατρείο της Πέλλας:

''Θέμα χρόνου είναι η στελέχωση, ο εξοπλισμός και η λειτουργία του Πολυδύναμου Ιατρείου της Πέλλας, καθώς έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες της ίδρυσης και της παραχώρησης του αναγκαίου χώρου στο πρώην Δημαρχείο με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας.
Αυτό το σημαντικότατο έργο που δρομολογήθηκε το 2009 και με τη δυναμική υποστήριξη του Γιώργου Καρασμάνη, για να το ¨φρενάρει¨ η τότε διάδοχη Κυβέρνηση, μπήκε ξανά σε τροχιά υλοποίησης το 2014.
Δυστυχώς, η επί τεσσεράμισι χρόνια απραξία της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, το έβαλε πάλι στο περιθώριο, με τον Γιώργο Καρασμάνη, παρά ταύτα, να εντείνει τις προσπάθειές του με συνεχείς παρεμβάσεις σε όλα τα επίπεδα. Μια μάχη που δικαιώνεται με τη σημερινή Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας καθώς, σε συνεργασία του πρώην Υπουργού με τον Διοικητή  της 3ης ΥΠΕ Παναγιώτη Μπογιατζίδη και με απόφαση  της ηγεσίας  του Υπουργείου Υγείας προχώρησαν και ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες ίδρυσης του Πολυδύναμου  Ιατρείου της Πέλλας.
Πλέον, η λειτουργία του με τη παροχή των πολύτιμων υπηρεσιών του προς τους κατοίκους και γενικότερα στη δημόσια υγεία, αναμένεται να ξεκινήσει το ταχύτερο δυνατόν με την επικείμενη στελέχωσή του με το αναγκαίο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, και τον εξοπλισμό του''.
 

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Είμαι σε δίλημμα και δεν ξέρω ποιον να πιστέψω. Τον Καρασμανη η τον Στάμκο; Οι σύμβουλοι του δημάρχου λένε ότι είναι έργο δικό τους. Ο πρόεδρος της κοινότητας το ίδιο. Εγώ ως απλός πολίτης δεν ξέρω σε ποιον να δώσω τα εύσημα. Μήπως το έργο έγινε από τον Μέγα Αλέξανδρο και εμείς κοιμόμαστε ορθίοι διαβάζοντας fake news???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΙΚΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΣΥ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙΣ.
    Η ΜΕΘ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ, ΤΙ ΚΑΝΕΙ;
    ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΩΣΟΥΜΕ ΩΣ ΠΟΛΥΔYΜΑΝΟ ΙΑΤΡΕΙΟ;
    ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ,ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ;
    ΠΗΡΕΣ ΘΕΣΗ;

    ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΘΡΗΝΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΔΗΜΙΑ;
    KATI ΓΙΑ ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ, ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαράδεκτη ανακοίνωση. Κανονικό δούλεμα. Ο Καρασμάνης λέει ακριβώς τα ίδια κάθε χρόνο. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ καταψηφίστηκε πριν από 3 χρόνια κυριε βουλευτά. Σταματήστε επιτέλους τον εμπαιγμό για το ιατρείο της Πέλλας και το Φράγμα του Αλμωπαίου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θεμα χρονου ειναι και η βουλευτικη σας ιδιοτητα με τις ψευτιες σας. ΝΤΡΟΠΗ. Λιλη τσιπα δεν σας εμεινε. Ολοι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ11 Μαρτίου 2022 στις 10:13 π.μ.

    MHN ΣKOTΩNEΣTE ΠAIΔIA. TA EXEI OΛA O "MΠAΞEΣ" THΣ KAPATZOBAΣ. OΛOI ΘA ΠAPETE. ΠPOΣ TO ΠAPON ΣAΣ ANAPTΩ ΔYO ΛINΓK. EIMAI AΠO AYTOYΣ ΠOY ΔEN ΔEXOMAI NA AMΦIΣBHΤΕΙΤΑΙ H EIΛIKPINEIA KAI H ENTIMOTHTA TOY ΠPΩHN YΠOYPΓOY.
    3/2/21
    https://www.karatzova.com/2021/02/blog-post_96.html?fbclid=IwAR3Dy3XEmSQDtCy5pjgHDlfcO2UAdybtFPBFbYEzMCQXRJ7aX-U4fOUt0tU
    14/11/19
    https://www.karatzova.com/2019/11/10.html?fbclid=IwAR0uqvQlgeiu-oWt8rN4Z4vc_jtHvEqkTyshNGq_-K3Gv1VCXjsYTBdmdy8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ ΠΟΣΟ ΧΟΡΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΕ ΑΥΤΟΣ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΜΠΕΤΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΡΩΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.