Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δάνης Τζαμτζής: Μεγάλες οι ζημιές σε ροδάκινα και βερίκοκα από τον παγετό



Μεγάλες είναι ήδη οι ζημιές που προκάλεσε ο παγετός των τελευταίων ημερών σημειώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής στην προσωπική του σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Συγκεκριμένα αναφέρει:  
''Δυστυχώς οι ζημιές από παγετό μέχρι σήμερα, είναι ήδη μεγάλες. Τα άνθη είναι από ροδάκινα Royal Summer και βερίκοκα Bora. Περιοχή Μαυροβουνίου. Αύριο θα έχουμε και την έκθεση των γεωπόνων της ΔΑΟΚ Πέλλας και θα την υποβάλλουμε στον ΕΛΓΑ''.





 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Προσπαθώντας να πιάσουμε καλητερες τιμές με τα πολύ πρωίμα φρούτα φτάσαμε να μην έχουμε φρούτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MΠPABO ΓIA TO ENΔIAΦEPON KAI THN ΣYΣTHMATIKH ΔOYΛEIA ΠOY KANETE ΛOΓΩ THΣ MEΓAΛHΣ EMΠEIPIAΣ ΣAΣ.
    KAΛO EINAI NA KAΛEITE TON ΛAKH ΓIA NA ENHMEPΩNETAI , NA BΓAINEI KAI BΓAZEI ΦΩTOΓPAΦIEΣ ME TIΣ ZHMIEΣ, ΩΣTE,NA MΠOPEI NA AΠOΔEIKNYEI TIΣ ENΔEXOMENEΣ AΔIKIEΣ.
    EIΔATE TI ΣYNEBEI ME TIΣ AΔIKIEΣ ΠOY OI ΛEBENTEΣ TOY AΓPOKTHNOTPOΦIKOY ΣYΛΛOΓOY AΓPOΣ ,THΣ AΛMΩΠIAΣ , EΞEΦPAΣAN, KATOΠIN EOPTHΣ, THN OPΓH KAI AΓANAKTHΣH TOYΣ,XΩPIΣ AΠOTEΛEΣMA . EΠEIΔH,AKPIBΩΣ AΓNOHΣAN TON ΛAKH.
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να γίνουν δηλώσεις ζημιάς άλλου έχουν ξεκινήσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. BAΣIΛIKOYΛA μας ταχείς πρήξει με τον Λάκη και τις φωτογραφίες που βγαινει στα δένδρα. Για νέο μα το λες; Άντε κούρασες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.