Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αποζημιώσεις ύψους 2,8 εκατ. ευρώ κατέβαλε ο ΕΛΓΑ στο Ν Πέλλας



Αποζημιώσεις συνολικού ύψους 29.280.073 ευρώ κατέβαλε ο ΕΛ.Γ.Α σε 12.803 δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους. Στο Ν Πέλλας καταβλήθηκαν 2.796.899,12 ευρώ.
Η πληρωμή αφορά κυρίως αποζημιώσεις ζωικού κεφαλαίου και φυτικής παραγωγής από διάφορα ζημιογόνα αίτια , ασφαλιστικά καλυπτόμενα από τον ΕΛΓΑ (παγετό άνοιξης , καύσωνα, χαλάζι, βροχοπτώσεις κλπ έτους 2021 και παγετό Ιανουαρίου 2022) 

Με την πληρωμή αυτή σχεδόν ολοκληρώνεται η εξόφληση των οφειλόμενων αποζημιώσεων, για ζημιές σε φυτικό και ζωικό κεφάλαιο, οι οποίες προκλήθηκαν εντός του έτους 2021 και ξεκινά η καταβολή των αποζημιώσεων του πρώτου τριμήνου του 2022. 
Ο Οργανισμός με κατεπείγουσες διαδικασίες τόσο ως προς την ολοκλήρωση του εκτιμητικού έργου όσο και την άμεση καταβολή των αποζημιώσεων εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των αγροτών, με ταχύτητα, ακρίβεια και δικαιοσύνη. 

Για να δείτε αναλυτικά την κατανομή των ποσών ανά νομό δείτε εδώ

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.