Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κάλπες στις 8 Μαΐου στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για εκλογή συνέδρων και αλλαγή ονόματος - Συνέδριο στις 20-22/5



Εσωκομματικές κάλπες στήνει στις 8 Μαΐου το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ στις οποίες τα τα μέλη του κόμματος θα αποφασίσουν και για το όνομα με το οποίο θα πορευτεί από εδώ και πέρα.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε δεσμευτεί ότι τα μέλη του κόμματος θα υπογράψουν το όνομα της παράταξης, έτσι στις εσωκομματικές κάλπες στις 8 Μάιου οπού θα εκλεγούν τοπικές-νομαρχιακές οργανώσεις, θα εκλεγούν 4. 200 σύνεδροι για το 3ο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής και θα επιλέξουν το όνομα της παράταξης. Επικρατέστερες επιλογές, τα ονόματα που ακούγονται είναι ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Όσο για το έμβλημα, θα αποκαλυφθεί στο Συνέδριο στις 20-22 Μαΐου. Το βέβαιο είναι ότι ο ήλιος θα είναι οπωσδήποτε στο έμβλημα, θα δεσπόζει.

Δικαίωμα ψήφου στις εσωκομματικές κάλπες θα έχουν τα μέλη του κόμματος και όσοι εγγραφούν μέλη έως τις και τις 8 Μαϊού, με αντίτιμο 1 ευρώ.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ΑΛΑΞΤΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΡΕ.
    ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑΧΙΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεκανικια της κυβερνησης πρωτα επιστρεψτε τα δανεια και μετα ονομαστειτε οπως γουσταρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.