Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κοινοβουλευτική ερώτηση Δ. Σταμενίτη για τους επιλαχόντες του Εξοικονομώ



Την αύξηση του κονδυλίου ζητάει ο Βουλευτής για ένταξη μεγάλου αριθμού επιλαχόντων.
Με την ολοκλήρωση της υποβολής των αιτήσεων μονοκατοικιών και μεμονωμένων διαμερισμάτων και την ανακοίνωση των αρχικών πινάκων κατάταξης του προγράμματος «Εξοικονομώ 2021» ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης κατέθεσε κοινοβουλευτική ερώτηση προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σκρέκα με θέμα την αύξηση του κονδυλίου για το Εξοικονομώ 2021 με σκοπό την ένταξη μεγαλύτερου αριθμού επιλαχόντων.
Όπως αναφέρει ο Βουλευτής στην ερώτηση του, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν σήμερα από το ΥΠΕΝ αποδεικνύεται το τεράστιο ενδιαφέρον των πολιτών, το οποίο έχει ως επακόλουθο πολύ μεγάλο αριθμό επιλαχόντων, που ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Δεδομένου του βασικού στόχου του προγράμματος, πού είναι ο δραστικός και μόνιμος περιορισμός του κόστους της ενέργειας για τα νοικοκυριά, ο κ. Σταμενίτης επισημαίνει την αναγκαιότητα ένταξης στο πρόγραμμα όσων περισσότερων ενδιαφερομένων γίνεται. 
Βάσει όλων των παραπάνω ο Βουλευτής Πέλλας ζητά από τον Υπουργό να τον ενημερώσει αν βρίσκεται στο σχεδιασμό της ηγεσίας του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας η αύξηση του προς διάθεση κονδυλίου για το πρόγραμμα που θα εξυπηρετήσει τον παραπάνω στόχο.






 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. ΑX BPE ΔIONYΣH OI EPΩTHΣEIΣ EINAI ΓIA THN KYPIA TZAKPH. EΣY ΠAΣ EΠI TOΠOY ΣTON YΠOYPΓO H ΣHKΩNEIΣ TO THΛEΦΩNO KAI TO TA ΛEΣ KAI ZHTAΣ. ΣA NA MOY ΛEΣ TΩPA TO EIΠA ΣTON ΣKYΛO MOY KAI O ΣKYΛOΣ ΣTHN OYPA TOY. ΠPOΦANΩΣ TO ΘEΣ ΩΣ AΛΛOΘI ΓIA NA TO EΠIKAΛEΣTEIΣ AN ΠAPΘEI AΠOΦAΣH, NAΠEIΣ OPIΣTE H EPΩTHΣH ΠOY EKANA. ΔYΣTYXΩΣ TI NA ΣOY ΠΩ AΛΛO ΣYNONOMATE MOY..
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ήσουν περισσότερο αξιοπρεπής και λιγότερο πολιτικάντης (αν...λέω αν...) κατέθετες μαζί με την επερώτηση προς τον αρμόδιο Υπουργό με άλλους συναδέλφους σου, μια καταγγελία προς τον Πρωθυπουργό & την Κ.Ο για τις άθλιες δηλώσεις του γυρολόγου κρυφοκομμουνιστη βουλευτή Οικονόμου που αποκάλεσε ευθέως και δίχως ντροπή τους μισούς Έλληνες μπαταχτσηδες όσον αφορά τους λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας των νοικοκυριών καθώς και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που αφήνουν απλήρωτους λόγω αδυναμίας. Να σου θυμίσω ότι όντως το "τζάμπα" πέθανε σήμερα, αλλά για όλους. Στους όλους φυσικά ανήκει και η παράταξή μας η Ν.Δ που χρωστάει τα μαλλιά της κεφαλής της σε δάνεια και όπως οι κακές γλώσσες λένε και στην ΔΕΗ. Η κοροϊδία έλαβε τέλος και με τους βουλευτές από πανέρι και όχι από ράφι που επέλεξε ο Μητσοτάκης να έχει η Ν.Δ άλλαξε το DNA ενός συντηρητικού πλην όμως πατριωτικού και με τεράστια προσφορά προς την χώρα και τους πολίτες της κόμμα. Καλημέρα σας και καλό 4 ήμερο σε όλους και ειδικά στον δημόσιο τομέα που από χθες είναι στην εντατική λόγω διακοπών..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. joker έχεις επαφή με την πραγματικότητα ή τα γράφεις απλά για να τα γράφεις;
      Να κάνει ο Dion καταγγελία στον Κούλη, δεν μιλάμε για την Κ.Ο εκεί πέφτει γέλιο, για το μπαταχτσήδες που είπε ο γνωστός ;
      Καλά ο πρώτος που αποκάλεσε μεγάλη μερίδα των Ελλήνων τζαμπατζήδες επειδή δεν εμβολιάζονται και έδωσε το σύνθημα της επίθεσης σε συμπολίτες μας δεν ήταν ο Κούλης;
      Όσο αφορά τα περί πατριωτικού κόμματος, διάβαζε ιστορία χωρίς μπλε, κόκκινες ή άλλου χρώματος παρωπίδες

      Διαγραφή
    2. 12:29 αναμφίβολα και έχω επαφή με την πραγματικότητα, γνωρίζοντας πάντοτε για ότι γράφω καθώς και τον χρόνο που τα γράφω. Αν δεν μπορείς να ερμηνεύσεις απλές σκέψεις σε ένα ξεκάθαρο σχόλιο, μάλλον έχεις πρόβλημα νόησης και κατανόησης, οπότε εκεί δεν μπορώ να κάνω κάτι για σένα. Υπάρχουν ειδικοί, σχολεία μάθησης, ψυχολογοι που μπορεί να σε βοηθήσουν. Για το θέμα του εμβολιασμού που αναφερεσαι δεν κατάλαβα που κολλάει με τους τζαμπατζηδες. Το ότι δενει με τον ανέμελο Πρωθυπουργό ναι, αλλά τούτος δεν είναι γιατρός αλλά ούτε και ειδικος οπότε αστοχησες εκ νέου. Αν εσύ για θέματα υγείας που αφορούν την πρόληψη και την θεραπεία απευθύνεσαι σε πολιτικούς και όχι σε επιστήμονες νομίζω ότι κάτι δεν πάει καλά. Τις υποδείξεις σου σχετικά με την ιστορία δεν μπορώ να τις δεχθώ δυστυχώς για σένα, γιατί η ιστορία είναι μια, μοναδική και δεν ερμηνεύεται κατά το δοκούν. Το με τι χρώμα γυαλιά βλέπει ο καθένας είναι δικαίωμα του, όπως δικαίωμα του καθένα από εμάς είναι να ασκούμε κριτικη όπου θέλουμε και όποτε θέλουμε αρκεί να είναι τεκμηριωμένη. Σίγουρα τα δικά σου γυαλιά είναι πρασινωπα και ντρέπεσαι να το αναφέρεις, γιατί αντικατοπριζουν τον Άκη, τον Τσουκατο, τον Γιάννο και τους λοιπούς κομιστες βαλιτσων γεμάτες χρήματα του Ελληνικού λαου. Για το ότι η Ν.Δ είναι μια παράταξη πατριωτική με μεγάλη προσφορά προς στην πατρίδα δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανενα και ειδικά από σένα που τελικά δεν δικαιολογείς την απάντηση σου στο σχόλιο μου. Άρα άλλος γράφει για να γράφει και όχι εγώ. Και μιας που μιλάει αυτός ο άθλιος βουλευτής της Ν.Δ για τζαμπατζηδες να σε ενημερώσω ότι η Ν.Δ δεν έχει πάροχο την ΔΕΗ αλλά άλλη ιδιωτική εταιρία αφού προηγούμενα άφησε φέσι 800.000€, προχώρησε σε διακανονισμό τον οποίο δε τηρεί όπως δεν είναι συνεπής και με το ιδιωτικό της χρέος προς τις τράπεζες, την στιγμή που τα bonus αυξάνονται καθημερινά στα golden boys και ο γιος του Μητσοτάκη διορίστηκε ως στέλεχος στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα με τεράστιες αποδοχές. Εγω φίλε κλείνοντας το σχόλιο μου έχω την δυνατότητα και το καθαρό μυαλό να ασκήσω κριτική, σε αντίθεση με σένα που όταν κάτι αφορά το κόμμα που ψηφίζεις κάνεις την στρουθοκάμηλο...

      Διαγραφή
  3. Κοινοβουλευτική ερώτηση ερώτηση για τους χιλιάδες θανάτους της πανδημίας, για τους ευρισκόμενους σε αναστολή και καταδίκη σε πείνα υγειονομικούς, για τις εξωφρενικές τιμές των καυσίμων, για ληστρικές αυξήσεις του ηλεκτρικού ρεύματος, για τις αδικαιολόγητες αυξήσεις των τροφίμων , κ.λ.π κ.λ.π, πότε θα δούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.