Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τα θέματα της συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Πέλλας



Συνεδρίαση του ΔΣ της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Πέλλας (ΔΕΥΑΠ) θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Μαΐου, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας.

Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι τα εξής:  

1. Ορισμός επιβλέποντα μηχανικού για την επίβλεψη της σύμβασης για την εκπόνηση της μελέτης με τίτλο: «Κατασκευή νέων δεξαμενών ύδρευσης με δίκτυα μεταφοράς νερού και αντλιοστάσιο κατάθλιψης στις Τ.Κ. Καρυώτισσας, Παλαιφύτου και Παραλίμνης  του Δήμου Πέλλας».
2. Έγκριση 2ης παράτασης Σύμβασης για την εκπόνηση της μελέτης με τίτλο: «Σύνταξης μελέτης γενικού σχεδίου Ύδρευσης (master plan) ΔΕΥΑ Πέλλας».
3. Αποδοχή των όρων και των προϋποθέσεων έγκρισης του επενδυτικού δανείου από το Τ.Π. και Δανείων, ενταγμένο στο ειδικό αναπτυξιακό πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» για την υλοποίηση της πράξης «Αναβάθμιση δικτύου ύδρευσης ΔΕΥΑ Πέλλας (Καρυώτισσα, Αραβησσός, Ν. Μυλότοπος, Κρύα Βρύση, Γιαννιτσά, Εσώβαλτα) & προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία ψηφιακού συστήματος παρακολούθησης & ελέγχου της κατανάλωσης στο Δήμο Πέλλας».
4. Ανάθεση εκπόνησης μελέτης με τίτλο: «Μελέτη αποχέτευσης 220 m νοτιότερα του οικισμού Αραβησσού και συγκεκριμένα νοτιότερα των υπ’ αριθμ.  Ο.Τ. 100,98,99».  
5. Αποζημίωση Συνταξιοδότησης του υπαλλήλου ΔΕΥΑΠ κ. Θεόδωρου Κρούσιαρλη τ. Γρηγορίου.
6. Ορισμός υπαλλήλων σε θέσεις του ΟΕΥ ΔΕΥΑΠ (έκδοση Μισθοδοσίας, παρακολούθηση ΔΙΑΣ, ενημέρωση Υπουργείου (ΕΡΓΑΝΗ – ΜΗΤΡΩΟ).
7. Αντικατάσταση του υπολόγου και διαχειριστή του έργου: «Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία συστήματος για την παρακολούθηση ποιότητας – ποσότητας πόσιμου νερού του Δήμου Πέλλας», με κωδικό ΟΠΣ 217136 που έχει ορισθεί με την απόφαση 154/2017 του ΔΣ ΔΕΥΑΠ.
8. Έγκριση μισθών υπαλλήλων που εντάχθηκαν στην Σύμβαση της ΠΟΕ ΔΕΥΑ από 1/10/2022 (αποφ Δικαστηρίου).
9. Διάθεση θέσεων Πρακτικής Άσκησης μαθητών της Σχολής ΟΑΕΔ (ΕΠΑΣ ΒΕΡΟΙΑ).
10. Έγκριση δαπανών για επείγουσες <200,00€. 
11. Αιτήσεις-Διάφορα.


 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Πολύ μαύρο στον δήμαρχο θα πέσει στα εσωβαλτα που δέκα ώρες το Πάσχα δεν είχαμε νερό.το ότι δεν έκανε μισό έργο είναι θέμα ανικανότητας.το να μας αφήνει απλυτους και διψασμένους πασχαλιατικα δείχνει βλακεία και κακία.τωρα που θα πάρει τον πούλο μας ο Στάμκος και ο πρόεδρος θα ξαναχτίσουμε το χωριό μας.φτανει το παραμύθι που φάγαμε.ουστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.