Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Φωτογραφία του Πάνου Καμμένου με καπέλο της ΕΣΣΔ



Ο Πάνος Καμμένος έκανε μια νέα ανάρτηση στο Instagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από την Ύδρα.
Στη φωτογραφία ο κ. Καμμένος φορά ένα κόκκινο καπέλο που έχει πάνω τα αρχικά της ΕΣΣΔ και γυαλιά ηλίου. “Ζήσατε μαζί αγαπημένοι πολλά χρόνια … ΕΙΡΗΝΗ”, γράφει στο μήνυμά του.

Την ανάρτηση του Πάνου Καμμένου σχολίασε η ΝΔ.
«Θα μπορούσε να θεωρήσει κάποιος τη νέα ανάρτηση του κ. Καμμένου ως μια ακόμα γραφική του στιγμή.  Ωστόσο, αν αναλογιστούμε ότι ο συγκεκριμένος ήταν Υπουργός Εθνικής Άμυνας στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ και συγκυβερνήτης του κ. Τσίπρα, αισθάνεσαι αφενός τρόμο και αφετέρου τύχη, που δεν αντιμετώπισε η χώρα τότε τις πρωτόγνωρες παγκόσμιες προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα.  Γιατί κάθε σοβαρός άνθρωπος αντιλαμβάνεται τι θα γινόταν αν…», αναφέρει η ανακοίνωσή της.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. όσο ηταν ο Πάνος Καμμένος στο Υπ.Αμυνας οι τούρκοι κάθονταν στα αυγά τους, ενώ με τον MrBean πρωθυπουργό και τους κωμικούς Αδωνι ,Μπογδάνο το Oruc Reis έκοβε βόλτες στο Αιγαίο ,και οι Τούρκοι σήμερα το παίζουν τιμητές της ειρήνης,με μεσολαβήσεις και πρωτοβουλίες ειρηνευτικών συνομιλιών! Αλλά ο κόσμος χέστηκε για όλα αυτά! Το πετρελαιο 2 ευρώ , το υγραέριο,και το ηλεκτρικό 4 φορές πάνω! 30.000 νεκροι από τον κορονωιό! Αυτά στοιχίζουν τον λαό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια χαρά ήταν ο Καμμένος,εσείς σούζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για το τι γράφει στο τέλος της ανάρτησης: «Ζήσατε μαζί αγαπημένοι πολλά χρόνια … ΕΙΡΗΝΗ»,
    κανένα σχόλιο .
    Εκτός και αν διαφωνεί κάποιος με αυτό.
    Κατά τα άλλα αποπροσανατολιστική ανακοίνωση για να πουν κάτι.
    Μήπως προτιμούν να στηρίζουν τη τακουνατη με τους νεοναζί προστατευόμενούς της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ήταν ο μόνος που μας πίστευε στην Ελλάδα και μάλιστα έκανε επερώτηση στην βουλή για τους ψεκασμούς από τα αεροπλάνα εμείς οι ψεκασμενοι βρήκαμε τον αρχηγό μας τώρα θα αποδείξουμε πάλι με την βοήθεια του καμένου ότι η γη είναι επίπεδη Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΈΡΧΕΤΑΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και σε τέτοιους πολιτικούς αξίζουν και ανάλογοι ψηφοφόροι. Όπως οι παραπάνω

      Διαγραφή
  5. Η γελοία πλευρά της πολιτικής. "Συγχαρητήρια" σε όσους τον ψηφιζαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπραβο στον κυριο καμενο, το 80% του ελληνικου λαου ειναι με τους ρωσσους και τον ηγετη τους, τον βλαδιμηρο πουτινιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.