Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

''Ατρόμητοι'': Δύσκολη και ψυχοφθόρα από κάθε άλλη η χρονιά που πέρασε



Η χρονιά για το ανδρικό μας τμήμα τελείωσε πριν δύο εβδομάδες. Μια χρόνια η οποία ήταν η πιο δύσκολη και η ψυχοφθόρα από κάθε άλλη χρονιά στην 12χρόνη παρουσία της στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ. Παρόλο που η ομάδα ενισχύθηκε με έμπειρους παίχτες , δυστυχώς τα πρόβλημα που παρουσιάστηκαν κατά την διάρκεια της σεζόν ήταν τεράστια.
Πρώτο και σημαντικότερο το γηπεδικό, η ομάδα μας ήταν αναγκασμένη να χρησιμοποιεί ως έδρα το Κλειστό Γυμναστήριο του Κιλκίς, χωρίς να πραγματοποιήσει καμία προπόνηση σε αυτό το γήπεδο, λόγω μη αδειοδότησης της φυσικής έδρας του κλειστού του Καμπάνη. 
Δεύτερον η κλήρωση των πρωταθλημάτων με την συγχώνευση των κατηγοριών ανάγκασε την ομάδα μας να αντιμετωπίσει ομάδες πολύ ποιοτικές και το χειρότερο από όλο ότι έπρεπε να ταξιδέψει 6 φορές στο νομό Πιερίας, για ένα τοπικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα και να πραγματοποιούνται παιχνίδια μεσοβδόμαδα, χωρίς κατανόηση από μεριά της Ένωσης για αναβολές.
Τρίτον τα συνεχόμενα κρούσματα Covid-19 και τραυματισμών. Η υπομονή μας ,έλαβε τέλος ,κύριοι τα λόγια ας γίνουν πράξεις επιτέλους, διαφορετικά του χρόνου η ομάδα μας δεν θα έχει τις αντοχές να συμμετέχει σε ένα πρωτάθλημα όντας και πάλι ξεσπιτωμένη, μάλλον ο αθλητισμός στην επαρχία και στα χωριά θέλετε να σβήσει!!


 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.