Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι διαιτητές του τελικού κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας δώρισαν την αμοιβή τους για αγορά αναπηρικού αμαξιδίου!



Σε μία ιδιαίτερη αξιέπαινη κίνηση προχώρησαν οι διαιτητές του τελικού κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας που διεξήχθη στο Ριζάρι το Σάββατο 16 Απριλίου μεταξύ των ομάδων ΑΣ Γιαννιτσά και ΑΡΗ Νησίου. 
Ο διαιτητής του τελικού Άκης Αργυρός, οι βοηθοί του Γιώργος Λαμπρίδης, Κυριάκος Παρούτογλου και ο 4ος διαιτητής Θεόφιλος Μιχαηλίδης δώρισαν την αμοιβή τους για την αγορά ενός αναπηρικού αμαξιδίου για τον Σύλλογο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ν. Πέλλας. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια ιδιαίτερα στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. 
Για την σπουδαία αυτή ενέργειά τους ο διαιτητής του αγώνα Άκης Αργυρός έγραψε στην προσωπική του σελίδα κοινωνικής δικτύωσης:
«Οι διαιτητές του τελικού του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας, δωρίσαμε την αμοιβή του αγώνα για την αγορά ενός αναπηρικού αμαξιδίου. Σήμερα το παραδώσαμε στον Σύλλογο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ν.Πέλλας Συλλογος Παραπληγικων Πέλλας και συγκεκριμένα στην Πρόεδρο του Συλλόγου Κα. Σπύρου Ιωάννα, την οποία και ευχαριστούμε για την αποδοχή της προσφοράς μας και την φιλοξενία. Ευχόμαστε σε όλους καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση με υγεία!» 


 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Μπράβο ρε παιδιά!!! Μια αξιέπαινη κίνηση συμβολισμού και ουσίας από 4 λαμπρά ταλεντα της διαιτησίας του νομού μας. Εκτός από καλές "σφυριχτρες" είστε και καλοί άνθρωποι. Ειδικά για τον φίλο μου Άκη Αργυρο, χαίρομαι ιδιαίτερα και του εύχομαι να ανέβει πολύ ψηλα. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε όλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια παιδιά.Και θα χαιρονταν ιδιαίτερα ο φίλαθλος κόσμος της Πέλλας αν η δωρεά βαπτίζονταν στην μνήμη του προέδρου Δινακη Γιώργο και Αρχιδιαιτητη Τσαούση Ιωάννη που απεβίωσαν πρόσφατα.Καλη Ανάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολλά μπράβο στα παιδιά γι αυτήν την υπέροχη κίνηση! Ας αποτελέσουν παράδειγμα για όλους μας!
    Συγχαρητήρια και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο!!!
    Καλή Ανάσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.