Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Λάμψη αστέρων του Hollywood στην Πέλλα!!! - Ξεκινούν γυρίσματα ταινίας με πολύ γνωστούς ηθοποιούς



Σε πλατό του Hollywood θα μετατραπούν από τον Μάιο πολλές περιοχές του Νομού Πέλλας, καθώς η Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας αποδέχθηκε σχετικό αίτημα για τα γυρίσματα της ταινίας που θα έχει αναφορά στην Ελλάδα και στην οποία θα παίζουν "λαμπρά" ονόματα του Hollywood, με αυτό του Αλ Πατσίνο να ξεχωρίζει!
Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην ορεινή Έδεσσα (π. Άγιος Αθανάσιος), στο Λουτράκι Αλμωπίας και στον κάμπο των Γιαννιτσών, ενώ θα συμμετέχουν πάνω από 2.000 κύριοι και βοηθητικοί ηθοποιοί. Παράλληλα θα προσληφθεί αρκετό προσωπικό από την περιοχή για τις απαιτήσεις των γυρισμάτων, αφού τα γυρίσματα αναμένεται να διαρκέσουν 3 με 4 μήνες.
Κάμερες, εξοπλισμός, drone και ειδικά φτιαγμένα σκηνικά, θα στηθούν για τις ανάγκες των γυρισμάτων σε διάφορα σημεία του Ν. Πέλλας, ενώ σε ξενοδοχεία μας θα φιλοξενηθούν γνωστότατοι ηθοποιοί που θα κάνουν ιδιαίτερα γνωστή την πανέμορφη περιοχή μας σε όλο τον κόσμο.

Όπως δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής σε συνάντηση που είχε χθες στην Έδεσσα με στελέχη της χολιγουντιανής εταιρίας Millennium Media, η ταινία αυτή, μαζί με τις νέες υποδομές που θα κατασκευαστούν για τις απαιτήσεις της στην Πέλλα, μέσα στις επόμενες ημέρες, βάζουν για τα καλά την Π.Ε. Πέλλας και γενικότερα την Κεντρική Μακεδονία στον παγκόσμιο χάρτη των οπτικοακουστικών παραγωγών, ενώ θα προσφέρει πολλαπλά οφέλη στην τοπική και περιφερειακή οικονομία, στις τοπικές επιχειρήσεις και στους επαγγελματίες της περιοχής.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.