Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σοκ: Αυτοκτονία 14χρονου μαθητή – Τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές



Τραγωδία σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Κυριακής, 15 Μαΐου, στον Κολωνό, όταν 14χρονος μαθητής έδωσε τέλος στη ζωή του.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που οδήγησαν το μικρό αγόρι στην αυτοκτονία, για τα οποία και είναι σε εξέλιξη έρευνα της ΕΛΑΣ. Οι γονείς και οι συμμαθητές του αγοριού θα καταθέσουν, στο πλαίσιο της έρευνας, ενώ αναμένονται οι πιθανές απαντήσεις που θα δώσει το πόρισμα των ιατροδικαστών, καθώς και οι αναλύσεις στο κινητό τηλέφωνο και τον υπολογιστή του 14χρονου.

Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι σχετίζεται με το TikTok η αυτοκτονία του παιδιού
Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, ο θάνατος του αγοριού δε δείχνει να σχετίζεται με το παιχνίδι του Tik Tok «Blackout Challenge». Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι, στην Ελλάδα δεν έχει υπάρξει καμία σχετική αναφορά τραυματισμού ή και θανάτου εφήβων από το εν λόγω ή κάποιο άλλο διαδικτυακό challenge, που έχουν παρατηρηθεί σε άλλες χώρες του εξωτερικού.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Αν ειναι δυνατον ασυλληπτο ο Θεος να αναπαυσει τη ψυχουλα του στη γειτονια των αγγελων κουραγιο στην οικογενεια και στους φιλους του να δινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.