Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προμήθεια και τοποθέτηση αθλητικού δαπέδου στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αξιούπολης


Στα πλαίσια του προγράμματος αναβάθμισης των σχολικών αύλειων χώρων που υλοποιεί ο δήμος Παιονίας, ολοκληρώθηκε η προμήθεια και εγκατάσταση αθλητικού δαπέδου ( γήπεδο μπάσκετ και βόλεϊ) στον αύλειο χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αξιούπολης. Το δάπεδο τοποθετήθηκε στο χώρο του γηπέδου μπάσκετ και είναι προκατασκευασμένος ελαστικός τάπητας ύψους 4,5mm.

Στόχος της παραπάνω παρέμβασης του δήμου Παιονίας είναι η βελτίωση των υποδομών εκπαίδευσης και η αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τομέα της εκπαίδευσης.

Ο ελαστικός τάπητας έχει ειδική κυτταρική δομή, είναι κατασκευασμένος από συνθετικό λάστιχο και ορυκτές πρόσθετες ύλες. Η επιφάνεια του είναι ανάγλυφη, βουλκανισμένη, μη ολισθηρή και χωρίς αντανακλάσεις. Τα υλικά με τα οποία έγινε η κατασκευή είναι φιλικά με το περιβάλλον, σύμφωνα με τις διεθνείς διατάξεις του περιβαλλοντικού δικαίου και όσον αφορά την διασφάλιση ποιότητας με το άρθρο 82 του Νόμου 4412/2016.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.