Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εφαρμογές Έξυπνης Γεωργίας - Επιστημονική ημερίδα στο Πνευματικό Κέντρο ΣκύδραςΣτο πλαίσιο του προγράμματος Ερευνώ-Δημιουργώ-Καινοτομώ PeachUp η εταιρεία ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε. σας προσκαλεί σε επιστημονική Ημερίδα με τίτλο Εφαρμογές Έξυπνης Γεωργίας για τη Βελτίωση της Καλλιέργειας και Ποιότητας του Συμπύρηνου Ροδάκινου στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας την Τετάρτη 25 Μαΐου 2022 και ώρα 7 μμ. 
Ομιλητές θα είναι ο καθηγητής Φυτοπαθολογίας του Α.Π.Θ. Γεώργιος Καραογλανίδης, ο υποψήφιος διδάκτορας του Π.Θ. Ιωάννης Μουτσινάς, και ο καθηγητής Δενδροκομίας του Π.Θ. Γεώργιος Νάνος. 
Κατά τις διαλέξεις θα παρουσιαστεί η πρόοδος που επιτελέστηκε σχετικά με τη δημιουργία και εφαρμογή εξοπλισμού λήψης και επεξεργασίας δεδομένων αγρού, τη δημιουργία συμβουλευτικής υπηρεσίας για την ορθή εφαρμογή των καλλιεργητικών πρακτικών μέσω της δημιουργίας κατάλληλου λογισμικού για τα σημαντικότερα θέματα που σχετίζονται με την καλλιέργεια του συμπύρηνου ροδάκινου, και τη γνώση που αποκτήθηκε για την ορθή εφαρμογή ορισμένων καλλιεργητικών πρακτικών με στόχο την αύξηση της στρεμματικής απόδοσης και τη βελτίωση της ποιότητας των συμπύρηνων ροδάκινων.


 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.