Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διοργάνωση σεμιναρίου για τις Πρώτες Βοήθειες από το Δήμο Σκύδρας



Ο Δήμος Σκύδρας στο πλαίσιο της συμβολής του στην προστασία της υγείας και της ζωής των πολιτών διοργανώνει σεμινάριο για τις Βασικές Πρώτες Βοήθειες – ΚΑΡ.Π.Α. (Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση) σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1 Δημοτικού Σχολείου Σκύδρας, την Κυριακή 22 Μαΐου 2022, από τις 11:30΄έως τις 15:30΄, λαμβανομένων όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε κάθε πολίτη και σκοπός του είναι η ενημέρωση και η εκπαίδευση όσων θα λάβουν μέρος πάνω σε θέματα παροχής πρώτων βοηθειών – ΚΑΡ.Π.Α.
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν τον τηλεφωνικό αριθμό του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Σκύδρας: 2381351876.Στους συμμετέχοντας θα δοθεί αντίστοιχη βεβαίωση συμμετοχής.
Το συντονισμό της δράσης έχει η αρμόδια Αντιδήμαρχος Ιωάννα Βέργου, τηλ.: 2381351804 και 6980414242.
Υπενθυμίζεται ότι: η πρόληψη και η έγκαιρη επέμβαση και παροχή πρώτης βοήθειας, όταν υπάρχει η κατάλληλη γνώση, μπορούν να σώσουν ζωές. Κι αυτές οι ζωές είναι οι ζωές όλων μας!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ  

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.