Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καταγγελία: ''Ζούγκλα'' από αγριόχορτα ο πολυχώρος στον Πλατανότοπο Γιαννιτσών (φωτο)



Απαράδεκτη είναι η εικόνα στον αθλητικό και ψυχαγωγικό πολυχώρο στον Πλατανότοπο Γιαννιτσών, όπως αναφέρει αναγνώστης μας, ο οποίος -για του λόγου το αληθές- έστειλε και το σχετικό φωτογραφικό υλικό.
Τα χορτάρια πέριξ των γηπέδων, αλλά και νότια από την πεζογέφυρα και σε μια διαδρομή χιλιομέτρων που ακολουθούν οι -πάρα πολλοί σε καθημερινή βάση- περιπατητές, είναι ακούρευτα αφού έχουν ξεπεράσει σε σημεία και το ένα μέτρο και ο χώρος γενικότερα είναι απεριποίητος. Τα παγκάκια για τους θεατές στο βόρειο γήπεδο έχουν "πνιγεί" στο πράσινο χορτάρι και έχουν σκεπαστεί ολοκληρωτικά από αυτό. 
"Ειδικά τώρα που άνοιξε ο καιρός και έρχεται το καλοκαίρι, ο κίνδυνος να εμφανιστούν φίδια μέσα σε αυτή τη ζούγκλα είναι πολύ μεγάλος", επισημαίνει ο πολίτης που διαμαρτύρεται για το γεγονός αυτό, προσθέτοντας ότι οι αρμόδιοι πρέπει να μεριμνήσουν για την φροντίδα του Πλατανότοπου και όχι μόνο για το πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, όπου η κατάσταση είναι σαφώς καλύτερη.
"Οι γονείς που με τα παιδιά τους πηγαίνουν την βόλτα τους στο αναψυκτήριο είτε για ψυχαγωγία είτε για να αθληθούν, εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους για τα πυκνά και πανύψηλα αγριόχορτα που υπάρχουν στον συγκεκριμένο χώρο. Αν η κατάσταση συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες τότε θα είναι ορατός ο κίνδυνος να ξεσπάσει και καμιά πυρκαγιά", καταλήγει ο συμπολίτης μας.









 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:


  1. Εγώ προτρέπω έναν αναγνώστη του Karatzova ο οποίος είναι ψηφοφόρος και θαυμαστής του Στάμκου, να βρει μια αντίστοιχη περιοχή η οποία είναι σε ευπρεπή κατασταση και να δημοσιεύσει αντίστοιχες φωτό . Αν βρει μια σπιθαμή γης στην επικράτεια του Δήμου Πελλας να μου τρυπήσει την μύτη. Εμπρός λοιπόν ανίκανοι, καθαρίστε λίγα τετραγωνικά και δώστε τα στην δημοσιότητα. Ούτε φαράσι δεν έχετε την δυνατότητα να κινήσετε πλέον. Το κουράγιο σας πήγε περίπατο γιατί ξέρετε καλύτερα από όλους ότι είστε ήδη παρελθόν και μάλιστα εφιαλτικό και ζημιογονο για τους πολίτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο δευτερο γήπεδο Πέλλας έχουν βρεθεί οι κύριοι; Όχι έξω από το γήπεδο, μέσα δεν μπορείς να πατήσεις από το χορτάρι και την τσουκνίδα. Με το ζόρι μπορείς να πατήσεις στο μισό γήπεδο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο φωτογράφος μάλλον ζεί την πρώτη άνοιξη της ζωής του . Όλοι οι υπόλοιποι που ζούμε εδώ το έργο το βλέπουμε κάθε άνοιξη γιατί έτσι συνηθίζουν να κάνουν τα χόρτα με τις ατέλειωτες ανοιξιάτικες βροχουλες. Μεσολάβησε και μια αργία κατά την οποία πέσανε και άδειες και πάει λέγοντας. Γιατί αν το παιδί σας το περιμένατε για τριήμερο και δεν ερχόταν θα είχαμε άλλα "κάδρα " να καμαρώνουμε. Μη πω για τον σύζυγο που πρέπει να δουλέψει υποχρεωτικά σε αργία και απεργία. Φιδάκια Κολοβό και μικρό θα φάει τον προϊστάμενο τον αντιδήμαρχο και τον δήμαρχο μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και ο δρόμος για το 20ο και 8ο νηπιαγωγείο Γιαννιτσών είναι σε πολύ χειρότερη κατάσταση και πολλοί γονείς πάμε τα παιδιά μας με τα πόδια στο σχολείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.