Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

''Ζαλίζουν'' οι τιμές των καυσίμων: Οι τιμές ανά νομό στη χώρα



Οι περισσότεροι οδηγοί βάζουν πλέον έως 20 ευρώ καύσιμα

Ζαλίζουν οι τιμές των καυσίμων με τους οδηγούς να βάζουν πλέον οι περισσότεροι έως 20 ευρώ. Πανελλαδικά η μέση τιμή της αμόλυβδης είναι στα 2,168 ευρώ ανά λίτρο 1,60ευρώ/λίτρο πέρσι (τα στοιχεία αυτά είναι της Κυριακής 8/5 από το Παρατηρητήριο Υγρών Καυσίμων), ενώ για το πετρέλαιο κίνησης η τιμή διαμορφώνεται στα 1,909 ευρώ ανά λίτρο.

Δείτε τον πίνακα τιμών ανά νομό σε ολόκληρη τη χώρα:
Η πρόεδρος της Ένωσης Βενζινοπώλων Αττικής Μαρία Ζάγκα δήλωσε πως πλέον οι οδηγοί βάζουν βενζίνη έως 20 ευρώ. «Εμείς με το πλαφόν έχουμε συμμορφωθεί. Όταν έχουμε περιόδους μεγάλης ακρίβειας, το λαθρεμπόριο κάνει πάρτι. Το φαινομενικά φθηνό είναι πανάκριβο» δήλωσε.
Όπως δήλωσε οι πολίτες πολλές φορές προτιμούν τα πρατήρια με χαμηλότερη τιμή βενζίνης, το οποίο όμως ενέχει παγίδες. Η κ. Ζάγκα τόνισε πως εκείνο που επιθυμεί είναι οι πολίτες να εξυπηρετούνται και όχι να εξαπατώνται.

Αναμένονται ακόμη μεγαλύτερες αυξήσεις σήμερα
Η σημερινή ημέρα θα είναι μάλιστα πιο δύσκολη για τους οδηγούς, καθώς σύμφωνα με τους πρατηριούχους, οι νέες παραλαβές αμόλυβδης θα είναι ακόμα πιο «τσουχτερές». Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο site της η ΠΟΠΕΚ, «με κάθε επιφύλαξη, την Τρίτη 10 Μαΐου, αναμένονται σημαντικές αυξήσεις στη χονδρική τιμή διυλιστηρίου για τις νέες παραγγελίες στις βενζίνες, μειώσεις στο πετρέλαιο κίνησης ΒΙΟ και αύξηση στο υγραέριο κίνησης».

 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Για όλα αυτός ο Ρώσος φταίει.
    Γεια σου ρε Άδωνι . πραγματικό υπουργείο ανάπτυξης & αύξησης τιμών το έκανες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.