Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τραγωδία στο Μέτσοβο: Νεκρός 16χρονος που βούτηξε στη λίμνη Πηγών Αώου



Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ένας 16χρονος από τη Λίμνη των Πηγών Αώου στο Μέτσοβο, έπειτα από επιχείρηση της 5ης ΕΜΑΚ.
Ο νεαρός μαζί με φίλους του, σύμφωνα με πληροφορίες, πήγαν εκδρομή στην περιοχή της Λίμνης Πηγών Αώου, όμως ένα τέταρτο πριν από τις 5 το απόγευμα, οι φίλοι του τον έχασαν, ανησύχησαν και ενημέρωσαν την Αστυνομία και την Πυροσβεστική.
Η παρέα των νεαρών ξεκίνησαν για την εκδρομή νωρίς το πρωί από το χωριό τους, στη Χρυσοβίτσα Μετσόβου.
Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι τα παιδιά μπήκαν για κολύμπι. Στις αρχές ωστόσο αναφέρθηκε ότι έπαιζαν με την μπάλα. Η μπάλα έφυγε και κατέληξε στη λίμνη.
Ο 16χρονος πήγε να την μαζέψει. Μη γνωρίζοντας όμως καλό κολύμπι χάθηκε από τα μάτια των φίλων του. Εκείνοι έσπευσαν να τον βοηθήσουν με έναν μάλιστα να κινδυνεύει με πνιγμό.
Τα παιδιά αμέσως ενημέρωσαν τις αρχές και κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ. Παράλληλα ζητήθηκε και η συνδρομή από δύτες.
Οι έρευνες ξεκίνησαν και ο διοικητής της 5ης ΕΜΑΚ ήταν αυτός που βούτηξε από την διασωστική βάρκα και ανέσυρε τον 16χρονο από τον βυθό.
Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ο 16χρονος μεταφέρεται σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ και epiruspost.gr

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Ο Θεός να βοηθά τα παιδιά όλου του κόσμου καλο ταξίδι να εχει η καρδούλα στην γειτονιά των αγγέλων κουράγιο να δίνει ο Θεός στην οικογένεια του και στους φίλους του και πολύ δύναμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.