Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Έδεσσας - Αποχαιρετιστήριο μήνυμα προέδρου


Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Έδεσσας καλεί τα μέλη του στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022 και ώρα 18:00 στα 
γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Έδεσσας στην οδό Αρχ.Νικοδήμου 7.
Εφόσον δεν υπάρξει ΑΠΑΡΤΙΑ, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί το Σάββατο 11 Ιουνίου 2022 στον ίδιο χώρο με τα αυτά θέματα.
Εάν και κατά την δεύτερη Συνέλευση δεν υπάρξει ΑΠΑΡΤΙΑ,τότε η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη εβδομάδα την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022 και θα υπάρξει ΑΠΑΡΤΙΑ με όσα μέλη κι αν παραστούν και είναι οικονομικά τακτοποιημένα ..
Η Γενική Συνέλευση συγκαλείται σύμφωνα με τις διατάξεις τον Νόμων 1712/87 και 2081/92 και του Καταστατικού του Συλλόγου μας.
Επιπλέον την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022 θα διεξαχθούν ΕΚΛΟΓΕΣ από τις 11:00 μέχρι τις 19:00 στον ίδιο χώρο
Οι Εκλογές θα γίνουν από Εφορευτική Επιτροπή που θα εκλεγεί από τη Γενική Συνέλευση και θα προεδρεύεται από Δικηγόρο.
Η ψηφοφορία γίνεται με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.
Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι:
Υποψηφιότητες θα πρέπει να υποβληθούν στη Γραμματεία του Συλλόγου το αργότερο έως την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022 και ώρα 14:00.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Συλλόγου (τηλ.6989655505).

Aποχαιρετιστήριο μήνυμα Προέδρου Εμπορικού Συλλόγου Έδεσσας
Νεκτάριου Ελμαλόγλου
 
2005-2022 Η θητεία μου στον Εμπορικό Σύλλογο Έδεσσας

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Μετά από 17 συναπτά έτη ενεργής πορείας στον Εμπορικό Σύλλογο Έδεσσας, εκ των οποίων τα 14 διετέλεσα Πρόεδρος, οφείλω να παραδώσω τα ηνία σε νέους ανθρώπους με όραμα και νέες ιδέες, οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια στάθηκαν επάξια δίπλα μας στο ύψος των περιστάσεων.

Με τον νέο μου ρόλο ως Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας, όπου υπάγεται και ο Εμπορικός Σύλλογος Έδεσσας, αποκτώ το δικαίωμα να συμμετέχω ενεργά σε όλες τις δράσεις του Συλλόγου μας, καταβάλλοντας απο μεριάς μου κάθε δυνατή προσπάθεια τόσο για την εξέλιξή του όσο και για την εξέλιξη της πόλης.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Έδεσσας είναι κάτι το οποίο μου πρόσφερε πολλά και προσπάθησα να δώσω όσα περισσότερα μπορούσα από τον χρόνο μου και την ψυχή μου

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα Μέλη του Συλλόγου, τους Προέδρους των άλλων φορέων της πόλης μας για την άψογη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και την Τοπική Αυτοδιοίκηση που μαζί σχεδιάσαμε το όραμα αυτής της πόλης-αγοράς (OPEN MALL), το οποίο θα αποτελεί το σκαλοπάτι για την εμπορική ανάδειξη της Έδεσσας.

Αγαπητοί συνάδελφοι, όπως στηρίξατε το Σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια με την παρουσία σας, να συνεχίσετε να τον στηρίζετε με περισσότερο σθένος.

Ένας κύκλος για εμένα κλείνει και ανοίγονται νέοι ορίζοντες στο Σύλλογό μας.

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Έδεσσας
Νεκτάριος Ελμαλόγλου

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.