Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη



Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης επισκέφτηκε σήμερα το Μέγαρο Μαξίμου, όπου πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον οποίο είχαν μια ουσιαστική συζήτηση επί πρακτικών αλλά και πολιτικών θεμάτων.
Ο Πρωθυπουργός και ο Βουλευτής συζήτησαν για τα σημαντικά θέματα που απασχολούν τη χώρα και τους Έλληνες πολίτες, όπως το κόστος της ενέργειας και το κύμα ακρίβειας στην αγορά, καθώς και τις συντονισμένες παρεμβάσεις της Κυβέρνησης που έγιναν ή προγραμματίζονται για το επόμενο διάστημα.
Επιπλέον ο Λάκης Βασιλειάδης αναφέρθηκε σε επιμέρους ζητήματα που αφορούν στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, με έμφαση στις υποδομές και με ιδιαίτερη αναφορά στον Οδικό Άξονα Θεσσαλονίκη-Γιαννιτσά-Έδεσσα, για τον οποίο αναμένονται σύντομα εξελίξεις. Συζήτησαν επίσης για ζητήματα της τοπικής οικονομίας και ιδιαίτερα του πρωτογενούς τομέα. Ο Πρωθυπουργός φάνηκε εξαιρετικά ενημερωμένος για τις ιδιαιτερότητες και τα πλεονεκτήματα της Πέλλας.
Ο Λάκης Βασιλειάδης μεταξύ άλλων τόνισε πως η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιμόνι της χώρας, έχει αντιμετωπίσει με επιτυχία πρωτοφανείς κρίσεις, καταφέρνοντας παράλληλα να εφαρμόσει το πολιτικό της πρόγραμμα, για το οποίο την εμπιστεύτηκαν οι Έλληνες πολίτες.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Πολλή εργασία......................
    Βρήκε χρόνο ο Κούλης από τα πολλά σούρτα φέρτα στο εξωτερικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EIΠA, OΣONOYΠΩ, META THN ΣYNANTHΣH TOY ΔIONYΣH ME TON ΔHMHTPIAΔH ANIΨIO TOY ΠPΩΘYΠOYPΓOY ΣIΓOYPA O ΛAKHΣ META AΠO 5 MEPEΣ ΘA ΠAEI ΣTON ΠPΩΘYΠOYPΓO. ΠETYXA TZAK ΠOT. XAXAXA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να παίξεις Λαϊκό λαχείο ρε ντενεκε αφού το είπες και έγινε. Σας πονάει να βλέπετε τον Βασιλειάδη να κάνει κάτι σοβαρό. Τώρα περιμένουμε και τον Καρασμανη να συναντηθεί με την πεθερά του Μητσοτάκη για να ολοκληρώσετε την πίκρα σας. Κι εγώ συναντήθηκα με τον Δημητριάδη πριν 10 ημέρες για τσίπουρο δίχως φωτογραφιες και δελτια. Κατάλαβες εσύ με το Τζακ ποτ κουφιοκεφαλε;;;

      Διαγραφή
  3. Τάκη -Τάκη θα πρέπει να δώσεις πρώτα απάντηση για τις μπάρες των τρακτέρ. Δλδ για την ανύπαρκτη επιστολη που δεν έστειλε ο προστατευομενος σου και την συνάντηση πού δεν έκανε ποτέ .Πολυλογα Τάκη - Τάκη εδώ είχες γλωσσοδέτη Δεν έχεις το Δικαίωμα να ομιλεις,αν δεν αναρτήσεις εδώ στην καρατζοβα τα δελτία με την επιστολή και την συνάντηση. Εδώ σε θέλω κάβουρα...Τάκη -Τάκη.
    Ιδού τα ντουκουμέντα που δημοσιευσε η KARATZOVA:

    "ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ
    Ρε πέστε την αλήθεια.
    Ο μόνος βουλευτής που ασχολήθηκε με την παράταση για τις μπάρες των τρακτερ είναι ο Καρασμάνης.
    Τα στοιχεία που καταθέτει και ειδικότερα η επιστολή του είναι αναλυτική.
    Αναδεικνύει το πρόβλημα. Επισημαίνει τις αδυναμίες της κατασκευής, όπως και της πιστοποίησης. Αλλά και το κόστος κατασκευής.
    Και κάνει προτάσεις.
    Όλα αυτά που γράφετε, είναι εξυπνάδες! Αναμασάτε τα λόγια του πρώην υπουργού, από το δελτίο του.
    Και ως προς τα σχόλια σας για τους άλλους βουλευτές.
    Και οι δύο λένε: «Επικοινώνησα, ενημερώθηκα, ότι η απόφαση υπεγράφη» πως αυτή η απόφαση υπεγράφη. δεν λέει κανένας τις ενέργειες που έκανε.
    Ο κατοικοεδρεύων εις τας Αθήνας, λέει απλά, πήρα ένα τηλέφωνο και τίποτε άλλο…
    Ο νέος βουλευτής λέει ότι: «…είχα απευθυνθεί στον κ. Στύλιο σε συνάντησή μας στις 22 Φεβρουαρίου, ενώ λίγες μέρες μετά του απέστειλα αναλυτική επιστολή στις 17 Μαρτίου. …» μόνο που ούτε η συνάντηση δεν αποδεικνύεται, ούτε επιστολή εστάλη.
    Ο μόνος που αναρτά τα αποδεικτικά στοιχεία είναι ο Καρασμάνης. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.
    Για αυτό πετάει το γάντι στον επίλογο του δελτίου του «ουδέποτε επιχείρησε να οικειοποιηθεί τις προσπάθειες άλλων» και ο νοών νοείτο!
    Αναρτώ τα δελτία και των τριών βουλευτών και θα καταλάβετε την αλήθεια, και μόνο την αλήθεια, για ένα πρόβλημα που απασχολεί χιλιάδες αγρότες.
    KARATZOVA είσαι το μοναδικό σαιτ που δεν φοβάσαι τίποτε μπροστά στην ενημέρωση του κόσμου! Και δεν γλύφεις κανέναν! Δίνεις το βήμα στο λαό χωρίς αποκλεισμούς. Γιαυτό έχεις και την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα!!!
    δελτιο Καρασμάνη
    https://www.facebook.com/karasmanisgeorgios/posts/1304925246658896
    δελτιο 2ου ΒΟΥΛΕΥΤΗ
    https://www.facebook.com/stamenitisdionisis/posts/392856949327868
    δελτίο 3ου ΒΟΥΛΕΥΤΗ
    https://www.facebook.com/vasileiadislakis/posts/420673499866657"

    https://www.karatzova.com/2022/04/blog-post_49.html#:~:text=%CE%A0%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%93%CE%99%CE%A9%CE%A4%CE%97%CE%A3%20%CE%A0%CE%91%CE%A3%CE%A7%CE%91%CE%9B%CE%99%CE%94%CE%97%CE%A3%0A%0A%CE%A1%CE%B5,%CE%AD%CE%BD%CE%B1%20%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%AD%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%BF%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΚΟΣΜΟΣ (ΛΑΟΣ) ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ ΕΙΤΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΤΕ ΑΡΚΟΥΔΑΚΗΣ. ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΕΛΠΙΔΑ , ΟΡΑΜΑ . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΖΕΙ. ΜΑΓΚΑΦΑΔΕΣ? ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΙΠΕΙΑ ΜΑΣ ΒΟΛΕΨΑΚΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛAKH ΦAOYΛ EKANEΣ. EINAI ΔYNATON O ΠPΩΘYΠOYPΓOΣ NA MHN EINAI ENHMEPΩMENOΣ ΓIA THN ΠEΛΛA; TEΣΣEPAMIΣI XPONIA APXHΓOΣ ANTIΠOΛITEYΣHΣ.TPIA XPONIA ΠPΩΘYΠOYPΓOΣ. TOΣEΣ EΠIΣKEΨEIΣ EXEI KANEI ΣTON NOMO KAI ΔEN ΘA EINAI ENHMEPΩMENOΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μας είπαν ψέματα Βασιλειάδης Σταμενιτης για τα όρια κεράσια στο νομό πελλας δεν περασαν ουτε τα μήλα στην Βεγοριτιδα ενώ στην Κοζάνη περασαν και προ 2 ετιας παλι τα ίδια, φορολογούμενοι πολιτες 5 κατηγορίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.