Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δηλώσεις Ιορδάνη Τζαμτζή για την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου



«Να αναπτύξουμε κουλτούρα ποδηλασίας» 

Την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου τίμησαν σήμερα μικροί μαθητές, συμμετέχοντας σε ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο με πρωτοβουλία του Δήμου Έδεσσας, της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Έδεσσας, του Ποδηλατικού Συλλόγου «Αερωπός», της Δνσης Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Πέλλας και της Τροχαίας Έδεσσας. 
Την ημερίδα τίμησε με την παρουσία του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής, ο οποίος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στα οφέλη που θα προκύψουν, για τον άνθρωπο και το περιβάλλον εάν καταφέρουμε να αναπτύξουμε την κουλτούρα της ποδηλασίας, διασφαλίζοντας βεβαίως και τις συνθήκες οδικής ασφάλειας για τους ποδηλάτες. «Το ποδήλατο είναι ένα οικονομικά προσιτό, αξιόπιστο και φιλικό προς το περιβάλλον μεταφορικό μέσο» δήλωσε ο κ. Τζαμτζής τονίζοντας ότι «προάγει το σεβασμό για το περιβάλλον, έχει θετικό αντίκτυπο στο κλίμα και κυρίως εισάγει τους ανθρώπους σε ένα υγιεινό τρόπο ζωής. Τα οφέλη από τη χρήση ποδηλάτου είναι πολλαπλά . Είναι ένα χρήσιμο μέσο μετακίνησης, με οικολογικό αποτύπωμα και ταυτόχρονα ψυχαγωγία και άθληση».

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.