Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επικοινωνία Σταμενίτη με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ για τις ζημιές στην αγροτική παραγωγή



Με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο επικοινώνησε σήμερα ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης για τις μεγάλες καταστροφές που προκάλεσαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα στις παραγωγές. 

Οι έντονες και παρατεταμένες βροχοπτώσεις έχουν ως αποτέλεσμα σημαντικές ζημιές στις καλλιέργειες που βρίσκονται στο στάδιο της συγκομιδής. 

Όπως ενημέρωσε ο βουλευτής τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, έντονο πρόβλημα εντοπίζεται στην καλλιέργεια κερασιών ενώ φαίνεται να επηρεάζονται σημαντικά και τα βερύκοκα και τα πρώιμα ροδάκινα. Ζήτησε την άμεση κινητοποίηση των κλιμακίων του Οργανισμού προκειμένου να γίνει μια πρώτη εκτίμηση του μεγέθους της ζημιάς. 

Σύμφωνα με την Προισταμένη του υποκαταστήματος ΕΛΓΑ Βεροίας κ. Παππα, με την οποία επίσης επικοινώνησε ο Βουλευτής Διονύσης Σταμενίτης, απο την ερχόμενη Τρίτη θα ξεκινήσουν οι πρώτες εκτιμήσεις και θα ακολουθήσουν οι αναγγελίες ζημιάς. 

Το Σάββατο ο κ. Σταμενίτης περιόδευσε στις περιοχές του Νόμου Πέλλας, όπου είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τους παραγωγούς και να επισκεφθεί κτήματα που έχουν υποστεί καταστροφές.




 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. KAI ΓIA TO ΠPOANΘIKO ΣTAΔIO EBΓAZEΣ ANAKOINΩΣEIΣ ΓIA ΣYNANTHΣEIΣ ME TOYΣ ΠAPAΓΩΓOYΣ KAI EΠIKOINΩNOYΣEΣ ME YΠOYPΓOYΣ KAI ΠPOEΔPOYΣ KAI ΠPOIΣTAMENEΣ AΛΛA ΔEKATEΣΣEPIΣ MHNEΣ EIMAΣTE AΠΛHPΩTOI ΣTHN BEΓOPITIΔA KAI TO AYTAKI TOY ΔEN IΔPΩNEI.
    MAΣ ETAZE ΠPOKATABOΛEΣ KAΘE MHNA KAI EΞOΦΛHΣH KAI TΩPA KOYBENTA ΔEN BΓAZEI.
    ΠOY MAΣ ΠANE ΣTA ΠΣEA.
    TΩPA EΠIAΣE ΣTAΣIΔI KAI KEΛAΔAEI ΓIA TIΣ ZHMIEΣ AΠO THN BPOXH .
    ΠOY KATANTHΣAME NA MAΣ ΔOYΛEYEI ΓIA TA AYTONOHTA .
    ΔΛΔ AN ΔEN EΠAIPNE THΛEΦΩNO ΔEN ΘA ΓINOYN ΔHΛΩΣEIΣ; H BPOXH KAI TO XAΛAZI ΔEN AΠOZHMIΩNETAI; NTPOΠH PE NTPOΠH .
    NA TOYΣ XAIPEΣTE TOYΣ ΨEYTOBOΛEYTAΔEΣ ΣAΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τωρα τα πιασαμε τα λεφτα μας, για να μην πω τι θα πιασουμε στο τελος. Αφου ενδιαφερθηκε ο αθηναιος βουλευτης θα τρεξει στα υπουργεια και τσακ το χρημα θα ρεει στις τσεπες μας. Πραγματικα κε σταμενιτη για τοσο χαζους μας εχετε. Ειστε πολυ λιγος τελικα για να σηκωσετε τα προβληματα και τις ανυσηχιες μας και πολυ περισσοτερο να δωσετε λυσεις. Λυπαμαι που κι εγω με την ψηφο μου σας εδωσα τα περιθωρια να μας κοροιδευετε, κριμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.