Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ν. Ανδρουλάκης: Θέλω ισχυρό ψηφοδέλτιο στην Πέλλα - Τα ονόματα και η απόφαση του Ν. Παπανικολάου να απέχει



Το μήνυμα που έδωσε κατ΄ ιδίαν ο Νίκος Ανδρουλάκης σε συνάντηση που είχε με στελέχη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στα Γιαννιτσά, μετά την ομιλία που πραγματοποίησε την περασμένη Τετάρτη σε ξενοδοχείο της πόλης, ήταν το εξής: Όσο το δυνατόν περισσότερο ισχυρό ψηφοδέλτιο στην Πέλλα σε σχέση με εκείνο του 2019! "Να είστε έτοιμοι για πρόωρες εκλογές", είπε στα μέλη των οργανώσεων (Νομαρχιακής και Τοπικών) όταν συναντήθηκε μαζί τους σε καφέ των Γιαννιτσών το βράδυ της Τετάρτης. 
Και τι σημαίνει "ισχυρό ψηφοδέλτιο"; Πολύ απλά να πλαισιωθεί με ονόματα που σηματοδοτούν την διεύρυνση και το μέλλον στο κίνημα, να έχουν πολιτικό βάρος και όχι ονόματα που απλά θα συμπληρώσουν ή θα "φρεσκάρουν" το ψηφοδέλτιο.

Προβληματισμός για το ψηφοδέλτιο
Ωστόσο, υπάρχει έντονος προβληματισμός για την κάλυψη του ψηφοδελτίου στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Πέλλας, μετά την απόφαση του πρώην δημάρχου Γιαννιτσών Νίκου Παπανικολάου να μην ξαναδώσει τη μάχη του σταυρού καθώς, για προσωπικούς λόγους, δεν θα συμμετάσχει ως υποψήφιος στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Σε κάθε περίπτωση ο πρώην δήμαρχος αποτελεί "βαρύ χαρτί" που δύσκολα θα αντικατασταθεί.
Είναι πάντως γεγονός ότι οι διεργασίες στο ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ μπαίνουν πια στην τελική ευθεία 

Τα σενάρια με τα ονόματα στην ΠΕ Πέλλας
Έδεσσα- Σκύδρα
Στην Έδεσσα, οι υποψηφιότητες του Αντώνη Ξυλουργίδη, της Ραχήλ Αλεξανδρίδου και της Κικής Παπαδάκη (οι δύο τελευταίες ήταν υποψήφιες και στις προηγούμενες εκλογές) φαίνεται να συγκροτούν μια ισχυρή εκλογική τριπλέτα.
Ένα άλλο πρόσωπο που απασχολεί την επιτροπή συγκρότησης ψηφοδελτίων, είναι αυτό του πρώην Δημάρχου Έδεσσας, Γιάννη Σόντρα, όνομα που παραμένει με ενδιαφέρον στις συζητήσεις. Επίσης, ο Γιάννης Τσακίρης, ο Δημήτρης Κορώνας, ο Θωμάς Χατζηλιάδης και ο πρώην γραμματέας της Ν.Ε Βασίλης Πετρόπουλος, βρίσκονται στο τραπέζι των διαβουλεύσεων.

Δήμος Πέλλας- Γιαννιτσά
Στο μεγαλύτερο δήμο της Π.Ε. Πέλλας και στα Γιαννιτσά, το πρόσωπο που μέχρι στιγμής θεωρείται σίγουρο για το ψηφοδέλτιο είναι αυτό του φαρμακοποιού Πάνου Ζαρογουλίδη, που ήταν και την προηγούμενη φορά υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ. Τα νεότερα στελέχη που εκλέχθηκαν και στη Νομαρχιακή Επιτροπή, Παντελής Μάρκου και Θανάσης Βενιτσανόπουλος (εκλέχθηκε και στην Κεντρική Επιτροπή) αναμφισβήτητα αποτελούν υποψηφιότητες που σηματοδοτούν το μέλλον στο Κίνημα και θα παίξουν ουσιαστικό πολιτικό ρόλο στην εποχή "Ανδρουλάκη". Ιδιαίτερα ικανές υποψηφιότητες από την περιοχή μπορεί να αποτελέσουν το έμπειρο αγροτικό στέλεχος από την Κρύα Βρύση, Κώστας Κωνσταντινίδης, αλλά και ο πρώην δήμαρχος Πέλλας Απόστολος Τσαλταφερίδης.

Αλμωπία
Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, με δεδομένο ότι ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Παρούτογλου παραμένει στην αυτοδιοίκηση καθώς θα διεκδικήσει το αξίωμα του δημάρχου στις αυτοδιοικητικές εκλογές, το "παιχνίδι" φαίνεται να είναι ρευστό. Ο Μιχάλης Μπογδάνης αποτελούσε -και εξακολουθεί να αποτελεί πάντα- μια σεβαστή υποψηφιότητα, όπως άλλωστε και ο πρώην δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης. Όμως υπάρχουν και μπορεί να διεκδικήσουν μια θέση στο ψηφοδέλτιο και τα στελέχη της νεότερης γενιάς, όπως η Δέσποινα Καλδερεμτσή, ο πολιτικός μηχανικός Ευάγγελος Τσαβδάρης, ο Μανόλης Τζάρης, ο Στάθης Κόϊος και ο Ισίδωρος Ιωαννίδης.

 


 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Βάλε και εμένα μέσα τον αντιδήμαρχο Έδεσσας δεν είπατε που ήταν και στην ομιλία σας στα Γιαννιτσά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάλι για βρούβες σας βλέπω.....Τέτοιες προσωπικότητες στην Αλμωπια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυνατό στην Πέλλα προσέχετε το καλτσον

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.