Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Μην πάτε διακοπές στην Ελλάδα – Μην ξοδέψετε τα χρήματά σας στους Έλληνες» – Όσα είπε παρουσιάστρια του CNN Turk



Τους πολίτες της Τουρκίας να μην ταξιδέψουν στα ελληνικά νησιά επειδή είναι στρατιωτικοποιημένα, κάλεσε μέσω του CNN Turk, η δημοσιογράφος Χαντέ Φιράτ.

Συγκεκριμένα, η Τουρκάλα παρουσιάστρια έδειξε χάρτη με τα ελληνικά νησιά, στα οποία η Τουρκία αμφισβητεί την ελληνική κυριαρχία, καλώντας τους τηλεθεατές να μην τα επιλέξουν για τις διακοπές τους και δώσουν τα χρήματά τους στην Ελλάδα.

«Αγαπημένοι τηλεθεατές, πολίτες της Τουρκικής Δημοκρατίας. Επισκέπτεστε αυτά τα νησιά. Κοιτάξτε, αυτά τα στρατικοποίησαν και ασχολούνται με την Τουρκία. Έστω για φέτος, τα χρήματά σας να τα ξοδέψετε στην Τουρκία. Φέτος μην ξοδέψετε τα χρήματά σας στους Ελληνες. Κάνουμε έκκληση», ανέφερε σχετικά.

Η δημοσιογράφος υπέδειξε, επίσης, και τις αμερικανικές βάσεις που υπάρχουν στην Ελλάδα, από την Αλεξανδρούπολη έως την Κρήτη.

«Ανώτατος αξιωματούχος μου είπε πως οι επενδύσεις των ΗΠΑ σε αυτά τα σημεία είναι τεράστιες. Επίσης η Άγκυρα με τίποτα δεν πιστεύει πως αυτό συμβαίνει για τη Ρωσία. Η Ελλάδα πήρε αέρα και υψώνει τείχος και αυτό ενισχύει αυτό το γεγονός. Οι ΗΠΑ συγκεντρώνουν στην Ελλάδα όλα τα κεφάλαια και τις δυνάμεις τους», είπε.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. ΕΝΩ ΟΙ ΜΑΚΑΚΕΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΒΟΥΡ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι Τούρκοι ξέρουν πολύ καλά να ασκούν την εθνική τους προπαγάνδα, ενώ εμείς τους έχουμε χρυσώσει με τα αμέτρητα τουριστικά γκρούπ στην Κων\πολη, στη Σμύρνη,οπουδήποτε,με τις αμέτρητες εισαγωγές τουρκικών προιόντων! Ενώ τα τουρκικά σειριαλ και τραγούδια σε τηλεόραση και εορταστικές εκδηλώσεις δίνουν και παίρνουν! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με ένα ευρώ παιρνεις 18 λίρες !!! Και με αυτήν την ακρίβεια τα νησιά μόνο από βίντεο τα βλέπουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοί που είναι να έρθουν θα έρθουν και είναι απο το 1% των Τούρκων που έχουν τρελά λεφτά και δεν τους νοιάζει τι θα πει ο ερτογαν, το 99% δεν έχει στον ήλιο μοίρα αυτοί ψάχνουν να βρουν τα βασικά για να επιβιώσουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.