Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Conference League: Με Λέφσκι Σόφιας ο ΠΑΟΚ και με Γκόμελ ο Άρης στον 2ο προκριματικό γύρο



Η κλήρωση για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League έφερε τους αντιπάλους για ΠΑΟΚ και Άρη, με τον Δικέφαλο να αντιμετωπίζει τη Λέφσκι Σόφιας από την Βουλγαρία και τους κίτρινους να κοντράρονται με την Γκόμελ από την Λευκορωσία.

Η αντίστροφη μέτρηση μέχρι να αρχίσουν οι ευρωπαϊκές μάχες του ΠΑΟΚ και του Άρη για τη σεζόν 2022-23 δόθηκε την Τετάρτη (15/6), με την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να πραγματοποιεί την κλήρωση για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League και τις δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης να μαθαίνουν τους υποψηφίους αντιπάλους τους.

Οι ασπρόμαυροι θα συναντήσουν την Λέφσκι Σόφιας από την Βουλγαρία. και οι κίτρινοι τη Γκόμελ από την Λευκορωσία, με αμφότερες τις ελληνικές ομάδες να δίνουν τους αγώνες ρεβάνς στην έδρα τους, σε Τούμπα και "Κλεάνθης Βικελίδης" αντίστοιχα.

Υπενθυμίζεται πως οι πρώτοι αγώνες του 2ου προκριματικού γύρου του Conference League θα πραγματοποιηθούν στις 21 Ιουλίου και οι ρεβάνς στις 28 Ιουλίου.                              

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.