Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στις 19 Σεπτεμβρίου η δίκη Παπαγγελόπουλου -Τουλουπάκη στο ειδικό δικαστήριο



Στις 19 Σεπτεμβρίου θα καθίσουν στο εδώλιο του ειδικού δικαστηρίου ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και η πρώην επικεφαλής της εισαγγελίας διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη.

Ο κ. Παπαγγελοπουλος θα δικαστεί για το κακούργημα της ηθικής αυτουργίας σε κατάχρηση εξουσίας (της Ελένης Τουλουπάκη) και για το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση για παρεμβάσεις σε τρεις εισαγγελικούς λειτουργούς.

Η κ. Τουλουπάκη παραπέμφθηκε να δικαστεί με οριακή πλειοψηφία 3-2 για το κακούργημα της κατάχρησης εξουσίας, που αφορά στη μη διαβίβαση «αμελλητί», όπως προβλέπεται εκ του νόμου, δικογραφίας που αφορούσε τιμολόγηση φαρμάκων της Novartis από τους πρώην υπουργούς Ξανθό- Κουρουμπλή.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Στις ΗΠΑ η Novartis υποχρεώθηκε να συμβιβαστεί και να πληρώσει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια πρόστιμο ώστε να μη φτάσει η υπόθεση στο ακροατήριο και εδώ με τα ίδια στοιχεία κυνηγάνε αυτούς που χειρίστηκαν την υπόθεση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι είναι. Άλλο ένα τηλεοπτικό δικαστήριο και στο τέλος όλοι αθώοι. Ζημιώθηκε λέει το ελληνικό δημόσιο. Πρώτη φορά; Τα κόμματα χρωστάνε τα άντερά τους. Με τόσες απολαβές και καταθέσεις οι βουλευτές, γιατί δεν τους γίνονται περικοπές μισθών, ώστε να εξοφληθουν τα δάνεια των κομμάτων τους; Αλλά ξέχασα στο στόχαστρο πάντα είναι οι συνταξιούχοι, οι υπάλληλοι του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα. Αυτοί θα υποφέρουν και οι άλλοι θα καλοπερνούν. Περαστικά μας.

      Διαγραφή
  2. Πονάς η είναι η ιδέα μου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πιο πιθανό είναι να πονέσεις εσύ ο βλάκας και κουτοπόνηρος που αμέσως έσπευσες να ειρωνευτείς τον παραπάνω. Σε όλες τις Δημοκρατίες του πλανήτη πηγαίνουν φυλακή ανεξάρτητα από το αξίωμα που κατέχουν όλοι οι εμπλεκόμενοι σε σκάνδαλα, απιστίες, διαφθορά και κλοπή δημοσίου χρήματος, πλην της Ελλάδας που κατηγορούνται αυτοί που ανέδειξαν την ρεμουλα και το φαγοπότι. Γι' αυτό βλάκα 3:38 που τον χειμώνα θα πεινας και θα κρυώνεις, καλά θα κάνεις να γραφτεις από τώρα στα συσσίτια και να ζητήσεις από τον Μητσοτάκη να σε ζεσταίνει με την αγκαλιά και τα χνωτα του. Ένας εμβληματικός δικαστής της κλάσης του Νεοδημοκρατη Παπαγγελοπουλου, δεν έχει την ανάγκη να αποδείξει τίποτα στην κοινωνία, αλλα ούτε και στην σπείρα των ερμαφροδιτων νεοφιλελευθερων, πρασινοπουλημενων και δήθεν αριστερών που υπηρετούν την κυβέρνηση ενός μπισναδορου και ψυχοπαθή πρωθυπουργού. Δυστυχώς για την ΝΔ της άξιζε καλύτερη τύχη γιατί το αποτέλεσμα των εκλογών θα εκπλήξει τους πάντες. Το κακό είναι ότι θα είμαστε αναγκασμένοι να υποστούμε ξανά τον Πολακη, την Τασία και την Σβιγκου. Η ποιότητα και η πολιτική ανδρεία της κυβέρνησης που διέλυσε τα πάντα, φάνηκε στην χθεσινή πορεία στο κέντρο της Αθήνας, που έδερναν ανελέητα γυναίκες ανυπεράσπιστες, νεαρούς σε καθεστώς σύλληψης και φωτογράφους ρεπορτερ που έκαναν την δουλειά τους. Η γύμνια σας δεν κρύβεται όσο και αν προσπαθήσουν τα βοθροκαναλα της Μαρίνας να αποκρύψουν αλήθειες και γεγονότα.

      Διαγραφή
    2. Σύντροφε.
      Η χτεσινή πορεία ήταν για να υποστηρίξουν την άνευ όρων αποφυλάκιση ενός αναρχικού εγκληματία γιατί απλός αναρχικός δεν ήταν.
      Θυμίσου
      Βέλη στο Σύνταγμα, ένοπλες ληστείες κλπ.
      Οπότε μάλλον καλό τους έκαναν

      Διαγραφή
    3. Το περίεργο είναι ότι ως αμαθής κρίνεις για γεγονότα που αγνοείς παντελώς. Οι συγκεντρώσεις ήταν δύο και όχι μια κατ' αρχήν. Ας δεχθούμε όμως την άγνοια σου και ας συζητήσουμε ότι ήταν μια, υπερ ενός αποβρασματος κατά την εκτίμηση σου. Θέλω να σε ρωτήσω ευθέως ποιος από τους δύο είναι πιο εγκληματίας; Ενας τοξοβολος αναρχικός έστω και κλέφτης, ' η ο παιδεραστής Λιγνάδης που κατείχε κυβερνητική θέση; Έχεις παιδιά; Δεν νομίζω, γιατί αν ήσουν γονέας θα καταλάβαινες τι σημαίνει να βιάζουν το παιδί σου, το παιδί του γείτονα, το παιδί του οποιουδήποτε. Ξέρεις επειδή η επάρκεια που διαθέτεις σε νου δεν είναι ικανή να σε κάνεις να σκεφτεί ότι η αιτία της χθεσινής συγκέντρωσης ήταν η βία ενάντια στις ανυπεράσπιστες γυναίκες και προσπαθείς να δικαιολογήσεις λειτουργούς επίορκους όπως οι αστυνομικοί που έδερναν όποιον έβρισκαν στο διάβα τους. Προσπαθείς να δικαιολογήσεις μια απολυταρχική κυβέρνηση που λίγους μήνες πριν είχε απαγορεύσει τις μετακινήσεις από νομό σε νομό. Ανάγκαζε τους πολίτες να κυκλοφορούν με δηλώσεις μετακίνησης, όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός πήγαινε με το ποδήλατο από την Αθήνα στην Κρήτη ξεπερνώντας την θάλασσα, τα μποφόρ και όλα τα καιρικά φαινόμενα. Τι και αν νόσησε δεκαριά φορές και διέσπειρε την λοίμωξη σε όποιον τον πλησίαζε. Τι και αν πέθαναν από την ανεπάρκεια του 32000 συνάνθρωποι μας γιατί διέλυσε το δημόσιο σύστημα υγείας. Τι πιο φυσικό να παρακολουθείται το τηλέφωνο πολιτικού αρχηγού που σύμφωνα με το Σύνταγμα θα μπορούσε να λάβει ως τρίτο κόμμα, διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης. Τι πιο φυσικό σε τηλεφωνική ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών να μάθουν οι Τούρκοι τι λέει για τα εθνικά θέματα ο Μητσοτάκης στον Ανδρουλάκη. Τι πιο φυσικό να διοικεί την πατρίδα η Μενδωνη ως προστάτιδα των παιδεραστών, ο κομμουνιστής Θεοδωρικακος ως προστάτης αυτών που κάποτε χαρακτήριζε μπάτσους, γουρούνια και δολοφόνους. Τι πιο φυσικό να κρίνεται η ζωή του Έλληνα φορολογούμενου από το χέρι του ακροδεξιού μορφώματος που φέρει το όνομα Θάνος Πλεύρης. Τι πιο φυσικό να πουλάει 3€ το λίτρο την βενζίνη ο Άδωνις που σε σύνολο δεκάδων χιλιάδων επιχειρήσεων διενέργησε 156 ελεγχους. Τι πιο φυσικό να ζούμε και να ανεχόμαστε όλα αυτά τα σκουπίδια να μας διοικουν. Όσο για το σύντροφε σου το επιστρέφω γιατί οι πολιτικές μου καταβολές είναι κεντροδεξιες και δεν σου επιτρέπω. Μόνο μυαλό θέλει, τίποτε άλλο...

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.