Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρατάθηκε η θητεία του διοικητή της 3ης ΥΠΕ Παναγιώτη Μπογιατζίδη


Με απόφαση του Υπουργού Υγείας παραμένει στη θέση του διοικητή της 3ης ΥΠΕ ο Παναγιώτης Μπογιατζίδης. Η θητεία του έληγε σήμερα 31 Ιουλίου. Η παράταση της θητείας ορίζεται έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία επιλογής μέσω ΑΣΕΠ των επτά διοικητών των αντίστοιχων ΥΠΕ σε όλη την επικράτεια. 



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Το λογικό θα είναι να επανατοποθετηθεί στη θέση εφόσον το ζητήσει μετά από μια τόσο επιτυχημένη θητεία ειδικά εν μέσω πανδημίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλιστα. Ένας μαθηματικός, που καθόλου δεν έκανε καθηγητής, είναι κάλλιστα πετυχημένος στη διοίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το λογικό;δεν καταλαβαίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύμφωνα με τη λογική του Κούλη και του Πλεύρη.........υποβάθμιση και υποστελέχωση Νοσοκομείων, εμβολιαστικό πρόγραμμα, αναστολή υγειονομικών.
      Τα πήγε καλά;
      Αν τα πήγε......μάλλον μένει εκτός αν και άλλοι έχουν σειρά

      Διαγραφή
  4. Ο Παναγής από την Πέλλα επαναδιοριστηκε ΥΠΕαρχης αξιοκρατικά και με πετυχημένη θητεία. Τους πιο πολλούς θανάτους από κορονοιο, τα πιο υποστελεχωμενα νοσοκομεία της χώρας, τις πιο χαφιεδικες τακτικές και την καλύτερη διαγωγή στο υπουργείο με τις λιγότερες δαπάνες. Αυτα είναι τα προσόντα ενός καλού διοικητή ΥΠΕ που κατά τα άλλα ο ΑΣΕΠ επιλέγει με διαφάνεια. Από υπαλληλακος νοσοκομείου στην κορυφή της Κεντρικής Μακεδονίας. Μπράβο σας και εις ανώτερα!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eπι θητειας του διαλυθηκαν τα νοσοκομεια Εδεσσας και Γιαννιτσων . Μηδενικο ενδιαφερον μετακινησης γιατρων απο θεσσαλονικη για στηριξη της Πελλας.Για να μην χαλασει ισορροπιες στη θεσσαλονικη ανατιναξε την Πελλα. Ο ανθρωπος ειναι ενας καρεκλοκενταυρος παρασκηνιακος τυπος που απο σπονδα βρεθηκε σε θεση υπεαρχη και ανησυχεί μονο για την παρτι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα συμφωνήσω μαζί σου στο ότι ο Μπογιατζιδης είναι καρεκλοκενταυρος, λειτουργεί μόνο για το προσωπικό του συμφέρον, ότι είναι παρασκηνιακος τύπος και αν θέλεις θα προσθέσω ότι είναι ανίκανος για μια τόσο υπεύθυνη θέση. Θα διαφωνήσω όμως μαζί σου σε ένα ολοφάνερο γεγονός που γνωρίζουν όλοι οι πολίτες της Πέλλας και των όμορων νομών της Κεντρικης Μακεδονιας και αφορά το ΓΝΝ Γιαννιτσών. Εκεί δεν συμβαίνει ότι άκουσες στο καφενείο, ούτε ότι λένε προς τα έξω ορισμένοι τεμπέληδες και αργοσχολοι γιατροί που έμαθαν μια ζωή στην λούφα και παραλλαγή. Το δικό μας Νοσοκομείο είναι κόσμημα για την περιοχή, επαρκεστατο στις υποχρεώσεις του απέναντι στους πολίτες από πολλές απόψεις. Θέλεις λόγω διοίκησης ( γιατί ο Λόγγος είναι μακράν ο καλύτερος διοικητής στην Ελλάδα) ,θέλεις λόγω φιλότιμου και υπεράνθρωπων προσπαθειων ορισμένων εκ του ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού; Ότι και να λες ο κόσμος ξέρει την προσπάθεια που έγινε και συνεχίζεται εν μέσω πανδημίας, εν μέσω πολλών αναβολών εξαιτίας αυτής και το αποδεικνύει με την μεγάλη προσέλευση καθημερινά σε αυτό. Για όσους το ζουν και βρίσκουν λύσεις στα προβληματα τους είναι ΕΛΠΙΔΑ!!!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.