Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι νέοι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης



Ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας η τοποθέτηση Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. 
Στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας παραμένει διευθυντής ο Θωμάς Μπαχαράκης ενώ νέος διευθυντής στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας τοποθετήθηκε ο Σάββας Ταϊλαχίδης στη θέση του Νίκου Αγγελίδη.  
Οι νέοι Διευθυντές Eκπαίδευσης καλούνται να αναλάβουν υπηρεσία από την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022 έως και την Πέμπτη  21 Ιουλίου 2022.

Δείτε ΕΔΩ την σχετική απόφαση με τις τοποθετήσεις των νέων διευθυντών σε όλες τις Περιφέρειες. 

Η αποχαιρετιστήρια επιστολή του απερχόμενου Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας Νίκου Αγγελίδη:

Ανθρώπων άρχει.  
Κατά νόμους άρχει. 
Ουκ αεί άρχει.
Με τις παραδοχές  αυτές να οριοθετούν αναπόδραστα κάθε μου βήμα, υπηρέτησα την Παιδεία,  αγαπητές συναδέλφισσες αγαπητοί συνάδελφοι, τους τελευταίους 23 μήνες  από τη θέση του Διευθυντή Εκπαίδευσης. 
Είκοσι τρεις μήνες πρωτόφαντα δύσκολους και ξεχωριστά απαιτητικούς. Με πανδημία, τηλεκπαίδευση, κοινωνική αποστασιοποίηση, αλλά και νέες και απαιτητικές εκπαιδευτικές δράσεις. Ποτέ στο παρελθόν δε χρειάστηκε τόσοι πολλοί ν αλλάξουν τόσο γρηγορά τον τρόπο που μαθαίνουν, που διδάσκουν, που εργάζονται, που διοικούν.
 Ήταν όμως και 23 μήνες γεμάτοι τιμή και περηφάνεια. Τιμή γιατί ηγούμην συνάδελφων άξιων και με αξίες. Περηφάνεια, γιατί χάρη σε σας οι μαθητές μας κατέκτησαν με επιτυχία τους γνωστικούς και μαθησιακούς στόχους του αναλυτικού προγράμματος, αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα αποτελεσματικά τις κοινωνικές και συναισθηματικές επιπτώσεις της πανδημίας.
Δεχτείτε παρακαλώ, τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια και τις πιο ειλικρινείς μου ευχαριστίες μέσα από την καρδιά μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω στους συνεργάτες μου στη Διεύθυνση, γιατί χάρη και στη δική τους άοκνη εργασία, επιτεύχθηκε η εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας. Ευχαριστώ από καρδιάς τους συναδέλφους στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο για την ανιδιοτελή και υπεύθυνη προσφορά τους. Πολλές ευχαριστίες στις συντονίστριες και στον συντονιστή εκπαίδευσης για τη στήριξη και την προσφορά τους.  Ευχαριστώ τα Δ.Σ. των Συλλόγων Εκπαιδευτικών Αλμωπίας, Έδεσσας, Γιαννιτσών για τη συστράτευση στον αγώνα για την αναβάθμιση της Εκπαίδευσης. Θερμά ευχαριστώ τους τέσσερις δήμους της περιφερειακής ενότητας και την αντιπεριφέρεια Πέλλας για την άψογη συνεργασία. Ευχαριστώ τους γονείς όλων των μαθητών μας για την κατανόηση και τη συνεργασία και βέβαια τους μαθητές μας, που κάθε στιγμή αποδεικνύουν πως ενσαρκώνουν  το αισιόδοξο μέλλον της πατρίδας μας. 
Σε όλους εσάς απολογούμαι αν κάποιον/α αδίκησα ή στεναχώρησα. Είναι βέβαιο ότι έκανα λάθη, αλλά ακόμη πιο βέβαιο είναι ότι έγιναν ακούσια χωρίς ψήγμα μεροληψίας ή κακής πρόθεσης. 
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, φθάνω στο τέλος της όμορφης αυτής διαδρομής, με ψυχή βαθιά και το μέτωπο ψηλά. Όχι γιατί έκανα κάτι ξεχωριστό, αλλά γιατί μπορώ σήμερα να σας κοιτάζω στα μάτια έχοντας ήσυχη τη συνείδησή μου. Ο τρόπος με τον οποίο μου στερήθηκε η δυνατότητα να συνεχίσω, δε φαντάζει ικανός να σκιάσει την ικανοποίηση για όλα όσα μαζί καταφέραμε. 
Στον νέο Διευθυντή Εκπαίδευσης εύχομαι καλή δύναμη.
Σε όλους εσάς εύχομαι να συνεχίσετε χαρούμενα και ξέγνοιαστα το καλοκαίρι σας και Καλή Αντάμωση τον Σεπτέμβριο στα σχολειά μας.

Νίκος Αγγελίδης







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.