Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Πέλλας - Ανοιχτή εκδήλωση για την ακρίβεια με Έφη Αχτσιόγλου και Θεοδώρα Τζάκρη στα Γιαννιτσά



Ανοιχτή εκδήλωση με θέμα τις "προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την την ακρίβεια" διοργανώνει την Τετάρτη 13/7/2022 και ώρα 8 μ.μ., στον πεζόδρομο Γιαννιτσών (πλατεία του Πολύκεντρου), η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Πέλλας. 
Σχετικό κάλεσμα απευθύνει ο γραμματέας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Πέλλας, Γιώργος Σγορούδης:
"Φίλες και φίλοι, η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ ΠΕΛΛΑΣ θα πραγματοποιήσει μια μεγάλη, ανοιχτή εκδήλωση στον πεζόδρομο Γιαννιτσών, στην πλατεία του Πολύκεντρου. 
Την Τετάρτη 13/7/2022 και ώρα 8 μ.μ. Σας περιμένουμε όλους. Δύο μεγάλες κυρίες, συντρόφισσες και φίλες Έφη Αχτσιόγλου και Θεοδώρα Τζάκρη θα είναι κοντά μας. Θέμα της εκδήλωσης η ακρίβεια της "Μητσοτάκης ΑΕ" και οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. 
Όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες πρέπει να είναι εκεί. Το πάρτι της Αγίας οικογένειας με την συμπαράσταση της σημιτικής διαπλοκής πρέπει να τελειώσει. Η αριστερά και η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ είναι και πάλι εδώ, ενωμένη, Δυνατή. Η πολιτική ΑΛΛΑΓΗ ΘΑ γίνει πράξη. 
Να είστε όλοι εκεί, δεν περισσεύει κανείς.
Σγορούδης Γιώργος, γραμματέας Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Πέλλας".


 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Κάθήστε ρε στα σπίτια σας και μην κοροιδεύετε τον κόσμο. Τι θα μας πείτε ρε γαμώτο. Εμείς έίμαστε οι καλόι και οι άλλοι οι κακοί. Φτάνει πια ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ. ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.