Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η απάντηση του Δημάρχου Πέλλας Γρηγόρη Στάμκου στον Στάθη Καστερίδη



Συνέχεια ανακοινώσεων - απαντήσεων μεταξύ του
 Δημάρχου Πέλλας Γρηγόρη Στάμκου και του Στάθη Καστερίδη, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πέλλας, με αφορμή τη συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για την μελέτη αντικατάστασης των λαμπτήρων του δημοτικού φωτισμού με νέους λαμπτήρες τύπου led.

Η απάντηση του Δημάρχου Πέλλας:
''Χαίρομαι που ο κύριος Καστερίδης βρήκε ευφυή τον παραλληλισμό μας με το Δημοτικό (για το επίπεδο της αντιπολίτευσης) και αποφάσισε να το χρησιμοποιήσει κι εκείνος.
Για το περιεχόμενο της απάντησής του και την προφανή μανία εναντίον του δημάρχου, ας κρίνουν οι δημότες.
Όσοι από εμάς το διάβασαν πάντως δεν βρήκαν τίποτα για το θέμα της ουσίας.
Μόνο χολή!''

Γρηγόρης Στάμκος
Δήμαρχος Πέλλας





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 comments:

  1. Μια χαρά καταλαβαμε Γρηγορη...λιγα τα ψωμια σ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βιάστηκε πολύ να απαντήσεις Δήμαρχε και το ότι βρίσκεσαι σε τρόμο και πανικό είναι ορατό σε όλους. Την ατυχή και τοξική προηγούμενη ανακοίνωση σου που υπογραφει παράτυπα το "Γραφείο Τύπου Δήμου Πέλλας" σε ωθεί να διορθώσεις το λάθος σου με νέο mea culpa. Τα γραφόμενα όμως υπάρχουν και ο καθένας από εσάς πρέπει να δώσει εξηγήσεις για την εργαλειοποιηση θεσμικού 'η όχι οργάνου του Δήμου. Δεν το έσωσες δηλαδή παρά εκτέθηκες περισσότερο. Δεν ξέρω αν ο Καστεριδης ' όποιος άλλος έχει μανία με το πρόσωπο σου. Αυτό που ξέρω είναι ότι αυτό το αίσθημα το έχουν απέναντι σου η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών του Δήμου που θέλει την ποιότητα της καθημερινότητας του και την ανάπτυξη στον τόπο που ζει και εργάζεται πίσω. Η λέξη "χολή" που χρησιμοποιείς μόνο γέλιο προκαλεί όταν λέγεται από έναν Δήμαρχο που είναι πιο τοξικός και βλαβερός ακόμη και από το μεταφορικό αεροσκάφος τύπου Antonov που κατέπεσε στον Δήμο Παγγαίου Καβάλας. Καλή εβδομάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΧΟΛΗ ΕΙΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Joker.. Περισσότερη χολή από εσένα δεν νομίζω να εχει κανεις για τον Σταμκο.
    Γιατί;
    Γιατι γράφεις συνέχεια και συνέχεια με 10 διαφορετικά ψευδώνυμα;
    Γιατί τον μισείς τόσο θα μας πεις ποτε;
    Όλοι αντιλαμβανόμαστε το μένος σου για αυτόν.
    Από που ομως προέρχεται; Διαβάζοντας σε διαπιστώνω οτι Προσπαθείς το προσωπικό σου απωθημένο να το αναγάγεις σε πρόβλημα που απασχολεί όλους.
    Όσο αφελείς και να είμαστε όσοι διαβάζουμε, όσο και να μην θελουμε τον Σταμκο, όσο αδιαφοροι και να είμαστε μπορούμε τουλάχιστον να καταλάβουμε οτι η προσωπική σου εμπάθεια γι’αυτον δεν έχει τελειωμό.
    Μας κούρασες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνος σου ρωτάς, μόνος σου απαντάς, μόνος σου κάνεις διαπιστώσεις και στο τέλος κάνεις μια τρύπα στο νερό 10:38. Πιθανόν να ζεις σε άλλο πλανήτη αφού δεν είσαι σε θέση να αντιληφθείς τι γίνεται έξω στην κοινωνία της Πέλλας και ποια είναι η άποψη που έχουν οι πολίτες για το εκλεκτο πολιτικό σου "μεγαθήριο" που λέγεται Στάμκος. Ποια χολή είδες στα σχόλια μου; Κριτική ασκώ και μάλιστα lithe σε έναν δήμαρχο που κατέστρεψε τον Δήμο που διοικεί και τον κατέστησε ουραγό στις εξελίξεις, στην ανάπτυξη, στην καθημερινότητα, στην διαχείριση της εξουσίας και στην εν γένει συμπεριφορά του εντός και εκτός δημαρχείου. Και ασκώ αυτήν την κριτική γιατί είναι διχαστικος, αλλαζονας, ειρων και ανίκανος. Το να πείσω εσένα να αλλάξεις γνώμη δεν είναι ο σκοπός μου, όπως και κανέναν άλλον. Όλοι έχουν ήδη σχηματίσει την αποψη τους γι' αυτόν (ακόμη κι εσείς οι στενοί του) οπότε αν σε κουράζει να διαβάζεις τα σχόλια μου, μπορείς να τα προσπερνας και να κοιμάσαι ήσυχα τα βράδια δίχως τύψεις για το κακό που δώσατε στην τοπική κοινωνία. Επειδή όμως είστε πλέον σε αποδρομη, παρελθόν δηλαδή που θα βλέπετε το σαπιοκάραβο σας να αδειάζει περί τον χειμώνα, μην αλλάζετε τακτική. Συνεχίστε στο ίδιο πλάνο να κοροϊδεύεστε μεταξύ σας για ότι προσφέρατε στον τόπο. Για ότι θα αφήσετε στον τόπο. Για ότι αύριο οι συνάνθρωποι σας δεν θα σας λένε ούτε καλημέρα. Στο αστείο και γελοίο επιχείρημα σου ότι έχω πολλά ψευδωνυμα δεν νομίζω ότι χρήζει να σου απαντήσω γιατί σας πονάει ο JOKER και θα σας πονάει πάντα. Εγώ δεν έχω εμμονές όπως εσείς, ούτε και με κρατάει κάποιος με αναπνευστηρα σαν εσάς. Κλείνοντας θα ήθελα να γράψω ότι οποία δημόσια πρόσωπα δεν αντέχουν κριτική να πάνε σπίτι τους. Η κριτική είναι εδώ και θα συνεχίσει να είναι για το δημόσιο καλό και συμφέρον. Καλημέρα σας και την συμπόνια μου στον αρχηγό σας που δεν έχω τίποτα μαζί του εφ' όσον με ρωτάς. Το μόνο που έχω όπως και όλος ο Δήμος Πέλλας είναι ότι βαρέθηκα να με διοικούν ανίκανοι πολιτικοί παράγοντες που υποθηκεύουν το μέλλον του τόπου που ζούμε καθώς και αυτα που θα αφήσουμε ως κοινωνία στα παιδιά και τα εγγόνια μας...

      Διαγραφή
    2. ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΓΟΜΑΤΗΣ19 Ιουλίου 2022 στις 9:01 π.μ.

      ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΝΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΡΕ ΗΛΙΑ. ΚΑΝΕ ΝΑ ΔΩ ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ
      ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΟΣ ΗΣΟΥΝΑ

      Διαγραφή
    3. ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΖΟΚΕΡ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ ΧΑΜΗΛΗ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ.
      ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΙ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕΣ. ΑΛΛΑΞΕ ΤΩΡΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΞΑΝΑ

      Διαγραφή
    4. Γιώργος Παπαδόπουλος- Κωνσταντίνος19 Ιουλίου 2022 στις 10:01 π.μ.

      Αστονα Βασίλη τον ξέρουμε από παλια ετσι ειναι τα ποντικια κρυβονται πισω απο τη σκια τουσ. Αυτός ποτε δεν ενδιαφερθηκε για τα Γιαννιτσα παρα μονο για την παρτη τοπυ.Εξω να μασ τα πεισ αυτα δημοσια να δουμε ποσοι σου λενε εσενα καλημερα

      Διαγραφή
    5. Θα μου επιτρέψετε να επανέλθω γιατί το πρωί "οδηγούσα και σ'εγραφα" (κατά παράβαση του ΚΟΚ) και μιας που μαζευτηκατε "πολλοί επώνυμοι" θα μπορούσατε να το αποδείξετε αφήνοντας το αποτύπωμα σας και όχι ένα τυχαίο όνομα Παπαδόπουλος κλπ...κλπ... Αρχικά κακώς εμπλέκετε τον φίλο μου τον Ηλία γιατί δεν έχει καμμία σχέση με τα γραφόμενα μου. Ίσα ίσα θα έπρεπε να του ζητήσετε ένα συγνώμη για την κοροϊδία που του τάισε ο μη τηρων τον λόγο του Δήμαρχος Πέλλας. Τέλος ο Ηλίας λοιπόν, είναι μια χαρά και δικαίως πήρε την κυβερνητική θέση που σας έκανε να μαυρίσετε από το κακό σας. Τώρα όσον αφορά το δικό μου πρόσωπο που τόσο κοπτεστε για το ποιος είμαι, ο μόνος τρόπος που θα σας κάνω την χάρη να το αποκαλύψω είναι αν με παρακαλέσει ο άμεσα θιγμένος που κρύβεται επιμελώς. Δηλαδή ο Στάμκος που άρχισε πλέον να νοιώθει την μοναξιά, την στιγμή του αποχωρισμού της καρέκλας και δεν ξέρει πως να το διαχειριστεί. Αν κρίνω από την "άδεια" ανακοίνωση του (γιατί την πρώτη την εξέδωσε το Γρ. Τύπου του Δήμου Πέλλας ως καθ' ύλην αρμοδιο να υβρίζει αιρετους) τότε αρχίστε να συνηθίζετε στην ιδέα για το πόσο δύσκολη θα είναι η ζωή για σας δίχως εξουσία. Ο Γέρος της Δημοκρατίας είπε κάποτε ότι: "αφήνω το στέμμα γιατί στο τέλος θα μου πάρουν και το κεφάλι". Καλή χώνεψη και επιτρέψτε μου να σας εκφράζω καθημερινά πλέον την συμπόνια μου για τον αρχηγό σας...

      Διαγραφή
  5. Να το θυμασαι μετα το περας της θητειας σου Δημαρχε θα εισαι ενα ΤΙΠΟΤΕ και ολοι εμεις θα προσπαθησουμε να σε ξεχασουμε και να ξεχασουμε τα χαμενα χρονια της διοικησης σου. Χρονια γεματα απραξια και περιφρονηση απεναντι στους δημοτες σου και στο τοπο που κατοικουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εεε καλά δεν είστε και πολλοί και άσε που ειστε και αδιάφοροι

      Διαγραφή
  6. Δεν γουστάρουν τον joker ,τους πονά αφάνταστα η στοχευμένη κριτική του γιατί τους θυμίζει την ανεπάρκειά τους.Η κουτοπονηριά να τον ταυτίσουν με πρόσωπο που αυτή τη στιγμή παράγει πρωτοφανές έργο σε γειτονικό Νομό και χαίρει της αναγνώρισης όλων των πολιτικών χώρων,πηγάζει από τον φόβο μην τυχόν και τον βρουν απέναντί τους.Εν τω μεταξύ ο ίδιος τους έχει κυριολεκτικά γραμμένους. Οπως εξ'άλλου γραμμένους τους έχει πια και η πλειοψηφία των συνδημοτών μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΡΑΨΕ ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΠΑΙΝΕΨΟΥ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΟ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΘΕΤΙΚΑ, ΑΡΝΗΤΙΚΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ. ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟ ΦΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΓΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΧΑΗΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΥΠΕ

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.