Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στο δρομολόγιο Θεσ/νίκης - Αθηνών αυνανιζόταν μέσα στο τρένο μπροστά στους επιβάτες!



Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη την περασμένη Πέμπτη στο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Αθήνα, καθώς ένας άνδρας άρχισε να αυνανίζεται μέσα στο τρένο, προκαλώντας σοκ στους συνεπιβάτες του.

Σύμφωνα με το protothema, η  δικαιολογία που προέβαλε στην απολογία του ενώπιον του Μονομελούς Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου, ήταν ότι δεν ήξερε τι έκανε εξ αιτίας της χρήσης ναρκωτικών και ψυχοφαρμάκων που έπαιρνε.

Το περιστατικό κατήγγειλε μια νεαρή επιβάτιδα που καθόταν στην διπλανή θέση, μόλις ο συρμός με τον οποίο συνταξίδευαν από την Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αθήνα έκανε στάση στη Λάρισα. Ο… ξαναμμένος άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Λάρισας του άσκησε δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και κατοχή ναρκωτικών, καθώς πάνω του βρέθηκαν χάπια χωρίς ιατρική συνταγή.

Ο 41χρονος παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία και επικαλέστηκε την εξάρτησή του από την ηρωίνη και τα ψυχοφάρμακα, τα οποία χρησιμοποιούσε για να ξεπεράσει μια τραγική διπλή απώλεια στο οικογενειακό περιβάλλον του. Αν και ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις του που σόκαραν τους συνεπιβάτες του και δήλωσε ότι ντρέπεται, το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και τον καταδίκασε σε συνολική ποινή φυλάκισης επτά μηνών με τριετή αναστολή.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.