Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τα σενάρια για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Πέλλα και η γεωγραφική ισορροπία - Όλα τα ονόματα



Αν και τα σενάρια για πρόωρες εκλογές «ξεφούσκωσαν» μετά τις πρόσφατες παρεμβάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, εντούτοις στα κομματικά στρατόπεδα δεν εφησυχάζει κανείς, καθώς οι πρόωρες εκλογές μέσα στο 2022 παραμένουν ως ένα ανοιχτό ενδεχόμενο, εφόσον το επιβάλλουν οι εξελίξεις και το επιτρέψουν οι -κυρίως- εθνικές και υγειονομικές συνθήκες. Εξάλλου, πολλοί είναι αυτοί που εκτιμούν ότι η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες (εντός του 2022) μπορεί να αποτελέσει μονόδρομο για την κυβέρνηση. Έτσι η ονοματολογία για τις υποψηφιότητες των ψηφοδελτίων καλά κρατεί…
Σε προηγούμενα ρεπορτάζ παρουσιάσαμε την κατάσταση με τους εν δυνάμει υποψηφίους βουλευτές που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Πέλλας… 
Ας δούμε σήμερα την προεκλογική εικόνα στο κυβερνητικό στρατόπεδο:
Σε ότι αφορά στο κυβερνών κόμμα λοιπόν και οι τρεις εν ενεργεία βουλευτές, Γιώργος Καρασμάνης, Διονύσης Σταμενίτης και Βασίλης (Λάκης) Βασιλειάδης, είναι σίγουρο ότι θα διεκδικήσουν την επανεκλογή τους. Ο Στάθης Φουντουκίδης που συμμετείχε στις εκλογές του 2019 είναι γνωστό ότι «μεταπήδησε» στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τον Οκτώβριο του 2023 θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Πέλλας. Ανοιχτό φαίνεται ότι είναι το ενδεχόμενο για το αντίστροφο, δηλαδή την «μεταπήδηση» του δημάρχου Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου από την Τοπική Αυτοδιοίκηση στην ελληνική Βουλή. Αν δεν συμβεί αυτό, η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Έδεσσας Λεμονιά (Λιάνα) Γαϊσίδου, μπορεί να δοκιμαστεί και στην κεντρική πολιτική σκηνή μέσα από την συμμετοχή της στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο. Ο εκπαιδευτικός, πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πέλλας, Δημήτρης Ταπαζίδης, είχε λάβει την διαβεβαίωση ότι θα ήταν υποψήφιος το 2019 και «κόπηκε» την τελευταία στιγμή. Το ίδιο άλλωστε συνέβη και με τον σημερινό Διοικητή του Νοσοκομείου Κιλκίς Γιάννη Ανδρίτσο. Και οι δύο είναι εν δυνάμει υποψήφιοι βουλευτές.
Αν παραμένει το ενδιαφέρον της Μαρίας Τσαντάκη -Ζωγράφου, που ήταν στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις προηγούμενες εθνικές εκλογές, μπορεί να την ξαναδούμε υποψήφια. Το ίδιο ισχύει και για τη Νίκη Ποζίδου από τη Σκύδρα, που φαίνεται να έχει έντονη παρουσία στην πολιτική επικαιρότητα της Πέλλας.
Η γιατρός Ειρήνη Χατζοπούλου (σημερινή υποδιοικήτρια στην 4η ΥΠΕ), μπορεί να συμμετέχει στη λίστα του ψηφοδελτίου της ΝΔ στην ΠΕ Πέλλας, ενώ κάποια από τα ονόματα στην Αλμωπία που έχουν πιθανότητες προκειμένου να συμπεριληφθούν στη «γαλάζια» λίστα είναι ο περιφερειακός σύμβουλος Πέτρος Ζέρζης και ο Γιώργος Γκλαβάκης.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο «πονοκέφαλος» της ΝΔ θα είναι η γεωγραφική ισορροπία που πρέπει να διατηρηθεί στην Π.Ε. Πέλλας, κάτι που δεν έγινε στις περασμένες εκλογές και σχολιάστηκε δυσμενώς, άσχετα από το αποτέλεσμα και τη μεγάλη νίκη του κόμματος.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

30 comments:

  1. Σταμενίτης και Βασιλειάδης θα εκλεγούν σίγουρα , για τον τρίτο βουλευτή μην είστε και τόσο σίγουροι γιατί θα εκπλαγείτε πολύ γρήγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η νδ έχει άλλα αποτελεσματα. για ρωτηστε για τα κρυφα και τα φανερα γκαλοπ. πρωτος και με διαφορα ο Καρασμάνης. όσο και να δεν το θέλετε αυτη είναι η αλήθεια. μην παραπιειτε την αλήθεια επειδη δεν σας συμφέρει. και η αλήθεια δεν αλλάζει με βασιλικους και φακελάκια!!!

      Διαγραφή
  2. Θα αφήσει ο Γιάννου τον δήμο για να πάει βουλευτης; Είστε σοβαροί; Μετά από τόσα έργα που λέει ότι έχει κάνει; Να πάει για τη Βουλή ενώ θα μειωθούν οι έδρες της ΝΔ; Ο λαός της Έδεσσας απαιτεί να ξανακατέβει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ!! ΟΥΤΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ 16 ΧΡΟΝΙΑ !! ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ(;) ΑΝΗΘΙΚΟ!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ !! ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ !!!

      Διαγραφή
  3. Βασιλειάδης 3ος και καταιδρώμενος. Ξύλινος πολιτικός λόγος, πολιτευτής παλαιάς κοπής της δεκαετίας 70. Μετά αναρωτιούνται γιατί δεν τον έκανε Αντιπεριφερειάρχη ο κουμπάρος του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. JOKER.. τρίτος θα βγει ο κ. Γιώργος και το γνωρίζει και ο ίδιος του.

      Διαγραφή
  4. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΒΑΣΙΚΑ ΜΕ ΚΥΑ, ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΒΟΛΕΥΤΑΔΩΝ;
    ΜΑΛΛΟΝ Η ΒΟΛΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
    ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΙ, ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καρασμανης Βασιλειαδης Σταμενιτης !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να μην έχετε κενά.Άλλος- εκτός των ονομάτων που γράφηκαν- θα συμπληρώσει το κενό του Φουντουκίδη. Γιορτάζει κιόλας στα κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δηλαδή αλήθεια πιστεύετε ότι θα βγάλει τρείς βουλευτές η ΝΔ ;;; Θα έχει κάνει και τον δρόμο Έδεσσα Χαλκηδόνα.... μήπως βγάλει και τέσσερις!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όπως βλέπετε ο JOKER... δεν τσιμπάει γατάκια και ξέρετε γιατί; Επειδή ψηφίζει μονο και δαγκωτο ΛΑΚΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ. Καλός ο παππούς σας αλλά είναι για το ΚΑΠΗ. Ο δε άλλος από την ΠΟΛΑΝ είναι επιλογή για καθυστερημένους. (Γραφείο Τύπου JOKER).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 11,02 ΠOY MΠOPEI O ΛAKHΣ NA ΣYΓKPIΘEI ME TON ΠAΠΠOY ΣTHN ΛEBENTIA, ΣTIΣ ANTOXEΣ, ΣTHN EYΣTOXIA; ΣTO MONO ΠOY O ΛAKHΣ YΠEPTEPEI EINAI ΣTHN ΠONHPIA KAI TIΣ ANTIΓPAΦEΣ. XAXAXA XAXAXA XAXAXA.

      Διαγραφή
    2. ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΕΛΛΑΣ ΛΑΚΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ

      Διαγραφή
  9. Joker ,ΠΩΣ AYTO TO ΣENAPIO; OTAN TA AΠOTEΛEΣMATA TOY2019 ΔEIXNOYN, 8,500 AΠO TON BAΣIΛEIAΔH KAI 4500 XIΛIAΔEΣ AΠO TON ΣTAMENITH .KAI ENTONA KYKΛOΦOPEI,AΠO KAPAΣMANIKOYΣ OTI ΣE ΠPOΣΦATH ΔHMOΣKOΠHΣH ΞEΠEPNA H ΔHMOΦIΛIA TOY KAPAΣMANH TO 75%. MAKAPI Joker, AΛΛA ΦOBAMAI OTI AΠO THN BOYΛH ΘA ΦYΓEI ME ΦOPEIO. KAI KATI AΛΛO ΛEΓETAI OTI OI KAPAΣMANIKOI ΘA TIMΩPHΣOYN TON TPITO.ΛENE, OTI ΔEN ΠPOKEITAI NA ΠAPEI TON ΔEYTEPO ΣTAYPO .TON ΠEPIMENOYN ΣTHN ΓΩNIA OI KAPAΣMANIKOI,ETΣI KYKΛOΦOPEI. ΓIATI Joker; TETOIO MENOΣ ENΩ TON EIXANE TO XAIΔEMENO ΠAIΔI; TI EKANE O BAΣIΛEIAΔHΣ ΣE BAPOΣ TOY KAPAΣMANH;
    EΣY Joker KATI ΘA ΞEPEIΣ EIΣAI THΣ ΠIATΣAΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έτσι Νουδούλες φαγωθείτε. Ποιο αποδεικτικό φαγομάρας από αυτό που δημοσιεύει η ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ δεν βρίσκω.
    Βγαίνουν όλα τα άπλυτα τους. Ειδικά τον ΛΑΚΗ τον αποκαθηλώνουν για τα ψέματα.
    Ξεκατίνιασμα στην κυριολεξία. σας βάζω τις κακολογίες των Νουδούλιδων. ΧΑΧΑ ΧΑ!
    https://www.karatzova.com/2022/04/blog-post_49.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα μου επιτρέψετε φίλοι μου να σχολιάσω εγώ για μένα και όχι κάποιοι που χρησιμοποιούν το όνομα που αναρτώ τις απόψεις μου. Ξέρετε όσες παγίδες και να ρίξετε δεν θα ανακαλύψει κανένας από εσάς την ταυτότητα μου. Για να την μάθετε όπως έχω ξαναγράψει, ο μόνος τρόπος είναι να με παρακαλέσει ο Στάμκος. Βλέπω ότι υπάρχει μια κακώς ενορχηστρωμένη τακτική από κάποιους όσον αφορά τα πρόσωπα και τα γραφεία των βουλευτών. Ακούω για δημοσκοπήσεις, πρωτιές και γελάω. Προσπαθείτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις ψευδείς σε ένα πεδίο που οι περισσότεροι έχετε μαύρα μεσάνυχτα. Ακούστε λοιπόν φωστήρες που με την πολιτική έχετε σχέση, όση ένας υδραυλικός με την ιατρική επιστήμη. Τα τεκταινόμενα που υπάρχουν είναι βουβά, θολά και αβέβαια. Λογικά η Ν.Δ θα εκλέξει 2 έδρες, ο ΣΥΡΙΖΑ 1εδρα και η 4η θα κάτσει σύμφωνα με τις πιθανές καραμπολες. Τώρα για το ποιος θα τις καταλάβει αυτές, προσωπικά δεν θα κάνω εκτίμηση για να μην διαψευστω. Αντικειμενικά θεωρώ ότι οι εκτιμήσεις είναι υψηλού ρίσκο. Υποκειμενικά όμως θα ευχομουν να εκλεγεί ο Βασιλειάδης Β. γιατί αυτόν θα ψηφίσω επειδη τον θεωρώ ικανότερο, νεότερο ηλικιακά αλλά και σε ιδεολογική προσέγγιση. Ο Καρασμανης έχει κουράσει διότι μετέτρεψε σε επάγγελμα και έξιν την ιδιότητα. Ο Σταμενιτης προτιμά την λύση των προβλημάτων της πρωτεύουσας και στην Πέλλα είναι τουρίστας, έχοντας στην πλάτη του την αποστασία της Πολιτικής Άνοιξης. Το θέμα όμως δεν είναι τι λέω εγώ, ούτε και τι εύχομαι εγώ. Για την τύχη της χώρας, του νομου και της ευρύτερης περιοχής της Κεντρικής Μακεδονίας, αποφασίζει μόνο ένας: ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ **ΤΖΟΚΕΡ** ΡΕ ΚΟΥΜΠΟΥΡΕΣ??? ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΗΓΑΤΕ??? ΑΝ ΟΧΙ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.

      Διαγραφή
  12. JOKER, TA ΛEΣ ΩPAIA. EIMAI MAZI ΣOY. KAI ΠANTA MIΛAΣ ME AΠOΔEIΞEIΣ.
    ΔEN ΔEXOMAI TON ΣYPIZAIO 6,55 ΠOY ANAΦEPETAI ΣTO ΞEKATINIAΣMA KAI ΣTA ΔHΘEN ΨEMATA TOY ΛAKH. ΔIABAΣA TA ΣXOΛIA ΣTO ΛINΓK THΣ KAPATZOBAΣ OΠOY KATHΓOPOYN TON ΛAKH OTI EIΠE ΨEMATA OTI EIXE ΣYNANTHΣH ME TON YΦYΠOYPΓO KAI OTI EΣTEIΛE EΠIΣTOΛH ΓIA TA TPAKTEP .
    ETΣI OΠΩΣ ΔIABAZEI TA ΣXOΛIA O ANAΓNΩΣTHΣ KAI ΔEN YΠAPXEI AΠANTHΣH ME TIΣ AΠOΔEIΞEIΣ ΣYMΠEPAINEI OTI ΠPAΓMATI O ΛAKHΣ EIΠE ΨEMATA. JOKER, ENΔEXOMENΩΣ NA ΣOY ΔIEΦYΓE, ΓIAYTO TΩPA ΠPEΠEI NA AΠANTHΣEIΣ KAI MAΛIΣTA, OΠΩΣ EΣY ΞEPEIΣ NA TOYΣ KOΛΛHΣEIΣ ΣTHN MOYPH TO ΔEΛTIO TOY ΛAKH ME THN ΣYNANTHΣH ME TON YΦYΠOYPΓO KAI TO ΔEΛTIO ME THN EΠIΣTOΛH. EIMAI BEBAIOΣ OTI TΩPA ΠOY ENHMEPΩΘHKEΣ ΘA TO KANEIΣ. ΓIA NA AΠOΔEIΞOYME OTI ΨHΦIZOYME TON IKANOTEPO KAI HΛIKIAKA NEOTEPO KAI OXI, OΠΩΣ ΛENE TON ΨEYTH ME TIΣ ANTIΓPAΦEΣ. JOKER, EIMAI BEBAIOΣ,OTI ΘA TO KANEIΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο **ΤΖΟΚΕΡ**?? Ο ΛΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ?? ΣΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΛΥΚΕΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕΠΤΕΜΡΙΟΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

      Διαγραφή
  13. TZOKEP, ΠPOΔOΘHKEΣ ME AYTA ΠOY ΓPAΦEIΣ ENANTION TOY ΠPΩHN YΠOYPΓOY.
    EIΣTE AYTOI ΠOY BΓAΛATE TO ΔEΛTIO ΠPOEKΛOΓIKA KAI ΓPAΦATE " ΠOΛEMOΣ ENANTION TOY ΠAΛIOY ΠOY EXEI KOYPAΣEI TON KOΣMO KΛΠ".
    ΔEN TO EIXA ΠAPEI TOTE XAMΠAPI KAI ΠHPE O ΠONHPOYΛHΣ KAI ΛOBHTOYPOYΛHΣ TON ΔEYTEPO ΣTAYPO.
    TΩPA ΞEPEIΣ TI ΘA ΠAPEI .
    OΛOI ΓNΩPIZOYN OTI ENAΣ ΛAIKOΣ AΓΩNIΣTHΣ ΔEN EΠAΓΓEΛMATIAΣ KAI O KAPAΣMANHΣ OYTE ΠEPIOYΣIA OYTE ΛEΦTA EXEI, ΓIATI EINAI ΛAIKOΣ HΓETHΣ .
    ΣTAMATA TZOKEP ΓIATI AN ANOIΞΩ TO ΣTOMA MOY ΔEN ΘA ΞEPETE ΠOY NA KPYΦTEITE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίσως Λ.Π σας έμεινε "κουσουρι" η υποτέλεια και το να δίνετε καθημερινά διαπιστευτήρια στον βουλευτή σας. Γράφεις ένα σχόλιο γεμάτο εικασίες και βλακείες γιατί δεν αντιλαμβάνεσαι αυτά που διαβάζεις. Προσωπικά ο "παππούς" σας με αφήνει παγερά αδιάφορο και δεν μπαίνω καν στον κόπο να ασχοληθω μαζί του γιατί αν το κάνω, θα ανασύρω από το χρονοντούλαπο της ιστορίας τις αποδείξεις που όταν πρωτοεκλεχθηκε βουλευτής η Πέλλα ήταν ένας εκ των ευρωστων νομων της χώρας και τώρα είναι η δεύτερη από το τελος. Επειδή ορισμένοι από εσάς κάνατε τις δουλίτσες σας με τα αγροτικά, τον ΕΛΓΑ, τον ΟΓΑ και τις επιδοτησεις νομίζετε ότι τα προβλήματα είναι λυμένα. Το αν στα μάτια σου ο Καρασμανης φαντάζει λαϊκός ηγέτης και είναι φτωχός(!!), εμένα προσωπικά δεν μου λέει κάτι. Θα προτιμούσα να ήταν υπηρέτης του λαού και πλούσιος και να έβαζε σφραγίδες σε έργα πνοής για τον νομο μας. Αφήστε το γιατί το έχετε χάσει και σε προκαλώ να ανοίξεις το στόμα σου για να εκτεθεις περισσότερο. Άντε για ύπνο τώρα και πολιτική του καφενείου όχι σε μένα αλλά στους ομοίους σου...

      Διαγραφή
    2. Joker, EΓΩ ΔEN ΘA MΠΩ ΣTHN ANTIΠAPAΘEΣH ΣOY ME TON ΛΠ.
      EKEINO ΠOY EXΩ NA ΣOY ΠΩ TON ΠAΠΠOY, OΠΩΣ TON AΠOKAΛEIΣ, ΠOTE ΔEN TON KATHΓOPHΣAN ΓIA ΨEYTH KAI ANTIΓPAΦEA KAI NA MHN TOΛMA KANEIΣ ΣAΣ NA AΠANTHΣEI ME AΠOΔEIΞEIΣ.
      O ΛAIKOΣ AΓΩNIΣTHΣ EINAI KAI YΠHPETHΣ TOY ΛAOY KAI OI ΠETPEΣ TO ΞEPOYN OTI AYTOΣ EINAI O KAPAΣMANHΣ .
      KAI ΔEN KATHΓOPHΘHKE ΠOTE ΓIA KATAXPAΣTHΣ ΔHMOΣIOY XPHMATOΣ.
      KAI ΔEN YΠAPXEI XΩPIO ΠOY NA MHN EXEI THN ΣΦPAΓIΔA TOY ΣE EPΓA KAI ΔPAΣEIΣ.
      ΓIA AYTO TON TIMA O ΛAOΣ ΠPΩTO.
      KAI OΣEΣ ΦOPEΣ ΘA KATEBAINEI ΠANTA ΘA EINAI ΠPΩTOΣ. TO KATAΛABEΣ Joker;

      Διαγραφή
  14. JOKER εύχεσαι να εκλεγεί ο Λάκης επειδή λες είναι ο ικανότερος. Εδώ ο 6,55 και οι 12,44 & 7,05 , τον αποκαλούν με αποδείξεις ψεύτη και αντιγραφέα και συ JOKER από λαλίστατος έγινες μουγκός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο 5,50.ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ; ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ!

      Διαγραφή
  15. ο JOKER... σας δινει την ταυτοτητα του αλλά ειστε ντουγανια Γράφει πολλά που δεν πιστευει και θολώνει τα νερά παραπλανώντας σας... σιγά μην ψηφισει τον Λακη αφου μονοσταυρια στον εαυτό του θα το ριξει αν είναι υποψηφιος απλά δεν θα ψηφισει Σταμενιτη γιατι εχει εμμονες και δεν θα ψηφισει Καρασμανη αν και του χρωσταει πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξαιρετικά ηλίθια η σκέψη σου 12:23. Ξέρεις ότι για μένα θα γράφω εγώ. Εσύ ως βλαξ έχεις το δικαίωμα να κρίνεις τα σχόλια μου, να αντιπαρατίθεσαι με επιχειρήματα αν μπορείς, να με κρίνεις όσο γουσταρεις, ακόμη ακόμη σου επιτρέπω να φανερώσεις και την ταυτότητα μου με ονοματεπώνυμο. Σου δίνω το δικαίωμα να βγάλεις στην επιφάνεια ότι στοιχεία έχεις μιας που κατάλαβες ποιος είμαι. Το ότι έχεις μαύρα μεσάνυχτα φαίνεται από χιλιόμετρα. Το ότι έχω δικαίωμα να ψηφίζω όποιον εγώ κρίνω σε πειράζει.Το ότι γράφω κάτι που δεν πιστεύω, το ότι έχω εμμονές με τον Σταμενιτη, το ότι χρωστάω στον Καρασμανη, το ότι παραπλανω στους αναγνωστες, είναι μια αρρωστημένη σκεψη σου που χρήζει θεραπείας. Μέχρι τώρα μου καταλογιζατε ότι έχω εμμονές και προηγούμενα με τον Στάμκο. Μετά τις φάπες που φάγατε, μου φέρατε στο προσκήνιο όλο το πολιτικό φασμα του νομου Πέλλας. Αποφασίστε λοιπόν, συνεδριαστε από κοινού και δώστε προς τα έξω την εικόνα ότι είστε ομάδα και όχι μπ@ρδελο. Και μην ξεχάσετε να ορίσετε τσατσά γιατί οίκος χωρίς τσατσά δεν γίνεται. Όσο για τον Βασιλειάδη.Β που σας πειράζει ότι τον ψηφίζω και τον στηρίζω, προτείνω σε όλους σας ΞΥΔΙ από αβοκάντο που κάνει καλό στην νηφαλιότητα και ειδικά στην πολιτική σκέψη ανιδεοι καιροσκόποι που αλλάζετε βουλευτές, δημάρχους και πολιτευτές σαν τα πουκάμισα...

      Διαγραφή
  16. Joker...
    EIΣAI AΠAIXTOΣ KAI AΠOΣTOMΩTIKOΣ.OMΩΣ PE ΦIΛE ΓIATI ΔEN AΠANTAΣ ΣTON 11,02,ΣTON 6,49,ΣTON 6,55, ΣTON 12,44, ΣTON 7,29. ΔEN MΠOPEI NA ΨHΦIZEIΣ ΔAΓKΩTO BAΣIΛEIAΔH B. ΔΛΔ TON ΛAKH KAI NA AΦHNEIΣ NA TON KATHΓOPOYN OTI ΛEEI ΨEMATA KAI ANTIΓPAΦEI. ΣTHN ΠEPIΠTΩΣH AYTH H ΣTAΣH ΣOY ΔEN EINAI NOPMAΛ. EΓΩ OTAN ΨHΦIZΩ ΔEN ΔEXOMAI NA AΠOKAΛOYN TON BOYΛEYTH MOY ΨEYTH KAI ANTIΓPAΦEA. ΘA ΠPOΣΠAΘOYΣA NA AΠOΔEIΞΩ,OTI EINAI ΣYKOΦANTIEΣ, AN ΔEN MΠOPOYΣA ΘA THN EKANA ME EΛAΦPIA ΠHΔHMATAKIA. AYTO KANEI ENAΣ ΣOBAPOΣ ANΘPΩΠOΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς για σένα 12:21 δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Στις κατινιες και την παραπολιτικη σου προφανώς και δεν θα απαντήσω γιατί τα κριτήρια που βάζεις για την αξία ενός βουλευτή είναι χαμηλά. Μπορείς να περνας εσαεί κάτω από τον πήχη. Οι δικαιολογίες σου για να "διώξεις" ψηφοφόρους από τον Βασιλειάδη Β είναι αστείες και άθλιες. Κυριακή κοντή γιορτή...

      Διαγραφή
  17. TI BΛAKEIEΣ ΓPAΦEIΣ 7,52 KAI EΠIKAΛEIΣAI KAI TON 5,50. EΔΩ TA ΠPAΓMATA EINAI AΠΛA KAI ΞEKAΘAPA TON ΛAKH TON KATHΓOPOYN ΩΣ ΨEYTH KAI ANTIΓPAΦEA KAI ΣEIΣ ΛETE HΛIΘIOTHTEΣ ΓIA NYXTEPINO KAI XAZA. ΔΩΣTE TIΣ AΠOΔEIΞEIΣ KAI BOYΛΩΣTE TOYΣ TA ΣTOMATA. AΛΛIΩΣ MOY ΘYMIZETE TO "AΠOPIA ΨAΛTOY BHΞ" H TO BHΞ ANTI ΠOPΔHΣ. AYTO KANETE KAI AΦHNETE TON ΛAKH EKTEΘEIMENO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΡΕ TZOKEP ΠAPAΦIΛOΓEIΣ.
    Ο 12,21 ΣE XEIPOKPOTEI KAI ΣY TON EIPΩNEYEΣAI.
    ΓIA NA MHN ΔIΩXNEI ΨHΦO ΦOPOYΣ, OΠΩΣ ΛEΣ, AΠO TON ΛAKH ΔΩΣTE TIΣ AΠOΔEIΞEIΣ KAI KONIOPTOΠOIHΣTE TIΣ KATHΓOPIEΣ TOY ΨEYTH KAI TOY ANTIΓPAΦEA . ΓIATI AYTOI ΠOY TA ΔIABAZOYN EXEIΣ ΔIKIO O ΛAKHΣ XANEI ΨHΦOΦOPOYΣ.
    KAI MAΛIΣTA ΠOΛΛOYΣ KAI EINAI KPIMA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.