Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κ. Μητσοτάκης: Ούτε εκλογές θα γίνουν, ούτε ανασχηματισμός, φύγετε για διακοπές άνετα



Πολιτικό και ενεργειακό...άρωμα είχε η συζήτηση του πρωθυπουργού με δημοσιογράφους, στο περιθώριο της δεξίωσης για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. 

"Εμείς θα συνεχίσουμε τις περιοδείες μας. Θα φανεί ποιος έχει την καλύτερη πολιτική φυσική κατάσταση. Ποιος αντέχει τον πολιτικό μαραθώνιο. Εγώ σας τα έχω πει, αλλά δε με ακούτε.

Ούτε εκλογές θα γίνουν, ούτε ανασχηματισμός. Φύγετε για διακοπές άνετα. Έχουμε εννέα μήνες μέχρι τις εκλογές. Τι ανασχηματισμό; Δεν προλαβαίνει κάποιος να μάθει το χαρτοφυλάκιο του.
Επίσης, υπάρχουν πολλές δεσμευτικές υποχρεώσεις για το ταμείο ανάκαμψης", ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, στη συζήτησή του με δημοσιογράφους. 
"Για να υπάρχει έκτακτη Σύνοδος πρέπει να υπάρχει και πραγματικό αντικείμενο. Κάνουμε πολλές κινήσεις σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης", σημείωσε για το θέμα της ενεργειακής κρίσης. 



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΚΤΕΝΙΖΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εννοείται ότι όταν ενας Πρωθυπουργός δηλώνει ότι δεν θα γίνουν εκλογές και ανασχηματισμος κάτι από τα δύο θα συμβεί. Κι επειδή εκλογές δεν θα γίνουν σίγουρα εντός του τρέχοντος έτους (πλην αστάθμητου παράγοντα όπως τα εθνικά θέματα) πιστεύω ότι προς το τέλος Αυγούστου το αργότερο θα προχωρήσει σε διορθωτικές κινήσεις τουλάχιστον στα επιτελεία τριών- τεσσαρων υπουργείων. Αυτό της Ενέργειας, των Οικονομικών, της Προστασίας του Πολιτη και της Υγείας. Στο πρώτο ως τυχαίο παράδειγμα θεωρώ πιθανο να καλοβλεπει την είσοδο στην κυβέρνηση του Μανιάτη (έμπειρος και προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ) ενώ για τα άλλα τρια θα σκεφτεί στις διακοπές του με άφθονη ρακί και ποδήλατο. Είναι δυνατόν σε μια χώρα που καίγεται από την μια άκρη στην άλλη, με τους πολίτες να πληρώνουν για ενέργεια και καύσιμα χρήματα διπλα και πλέον των αποδοχών τους, με τους μισούς υπουργούς σε διακοπές, τους άλλους μισούς στις εκλογικές τους περιφέρειες, να διοικηθεί αυτή η ερμη χωρα; Άλλη Νέα Δημοκρατία ψήφισε ο λαός και άλλη κυβερνά δυστυχώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς αυτός ο λαός μάλλον ή δεν ξέρει τι ψηφίζει ή κάνει χαρακίρι, οπότε........

      Διαγραφή
    2. Τον ανίκανο θέλατε για πρωθυπουργό...καλά να πάθετε.Ούτε καμμένοι, ούτε πνιγμένοι,ούτε ΑΤΜ.Που πας ρε Κούλη.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.