Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κομοτηνή: Πάνω από 200 άτομα σε νοσοκομεία με τροφική δηλητηρίαση μετά από τελετή στο Δήμο Αρριανών



Στα 200 έφτασαν τα άτομα από το Δήμο Αρριανών Ροδόπης που πήγαν στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής, με έντονα συμπτώματα δηλητηρίασης, κυρίως εμετούς και διάρροιες, ενώ υπήρξαν μεταφορές σε Κέντρα Υγείας και άλλα νοσοκομεία.

Οι περισσότεροι πήραν εξιτήριο σήμερα, Δευτέρα, ενώ υπάρχουν και άλλα άτομα που πήγαν και σε άλλες δομές υγείας, όπως το Κέντρο Υγείας Σαππών, Ιάσμου και το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου μία μητέρα με τα παιδιά της νοσηλεύεται ακόμα.

Από το Νοσοκομείο Κομοτηνής οι Γιατροί είπαν πως ίσως και σήμερα θα έχουμε ένα νέο κύμα με ανθρώπους που θα παρουσιάσουν συμπτώματα. Οι άνθρωποι αυτοί ήταν καλεσμένοι σε γεύμα που παρέθεσε ο Δήμος Αρριανών για τελετή περιτομής στην περιοχή.

Αυτό που πρέπει να ερευνηθεί είναι η προέλευση του κοτόπουλου- που μάλλον θα πρόκειται για σαλμονέλα- ο τρόπος που μαγειρεύτηκε, που φυλάχθηκε και πως, για να έχουν ομαδικώς αυτά τα συμπτώματα δηλητηρίασης όλοι οι καλεσμένοι.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Είναι η γιορτή που στα αγοράκια τους κόβουν το πετσακι και επειδή υπάρχει πολύ πόνος... το κάνουν σαν μεγάλη γιορτή με στολές στα αγοράκια μουσική πατριωτικά τραγούδια φαγητά κτλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι βλακείες είναι αυτές που ζούνε οι άνθρωποι ακόμη ελεεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.