Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Εξελίξεις με τις τηλεφωνικές απάτες - Σύλληψη 34χρονου Βούλγαρου!



Εξελίξεις στην υπόθεση με τα απανωτά τηλεφωνήματα στα Γιαννιτσά από σπείρα απατεώνων που τρομοκρατεί τα θύματά τους (κυρίως ηλικιωμένα άτομα), ώστε να τους αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά, όπως αποκαλύψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ

Ύστερα από οργανωμένη αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Πέλλας, συνελήφθη χθες το βράδυ στα Γιαννιτσά ένας 34χρονος Βούλγαρος γιατί, όπως ομολόγησε, συμμετέχει ως "εισπράκτορας" των χρηματικών ποσών στην σπείρα των απατεώνων. Όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, μαζί με συνεργούς του, τηλεφώνησαν σε ηλικιωμένη από τα Γιαννιτσά, προσποιούμενοι τον γιατρό και με το πρόσχημα του τραυματισμού συγγενικού της προσώπου, ζήτησαν να τους παραδώσει κοσμήματα, αξίας 2.000 ευρώ, χωρίς ωστόσο να το καταφέρουν

Γενικότερα οι επιτήδειοι επικοινωνούν από απόρρητο τηλεφωνικό αριθμό με σπίτια και -κυρίως- με ηλικιωμένους, λέγοντας ότι τηλεφωνούν από το νοσοκομείο και ότι το παιδί ή το εγγόνι τους έσπασε το πόδι του και για να το χειρουργήσουν θέλουν χρήματα και χρυσαφικά.

Ο 34χρονος συλληφθέντας κρατείται και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Γιαννιτσών. Η έρευνα για τον εντοπισμό των συνεργών του συνεχίζεται από την αστυνομία.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. από περιέργεια ρωτάω ο βουλγαρος αυτός έχει συλληφθεί άλλες 10 φορές η 20 !!! η περισσότερες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.