Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Π. Ζαρογουλίδης: Η Δημοκρατία αποτελεί βασικό προαπαιτούμενο για την βιώσιμη ανάπτυξη !



Η ποιότητα στην δημοκρατία δεν αντανακλά μόνο την έκφραση των πολιτών την ώρα της κάλπης αλλά και το επίπεδο των υποδομών και της σταθερότητας στους δείκτες της οικονομίας και ανάπτυξης

Η υπονόμευση της ιδιωτικότητας με κρατική εντολή αναδύει την σήψη που διαχέεται πλέον σε όλη την επικράτεια αφού μετά τις οικονομικές φαβέλες που εγκαταστάθηκαν μέσα από καθοριστικά πλήγματα σε όλο το φάσμα της Ελληνικής κοινωνίας κατάφεραν στο τέλος το πιο καθοριστικό πλήγμα χτυπώντας τον κορμό των αξιών της κοινωνίας!
Μέχρι σήμερα η κυβέρνηση προσπάθησε να καλύψει την ανεπάρκεια στην διαχείριση όλων των κρίσεων που κλήθηκε να αντιμετωπίσει χαρακτηρίζοντας τες ως εισαγόμενα κακά! Αυτή όμως είναι μια κρίση εγχώρια καθαρά Ελληνική που διασύρει τη χώρα και δυσφημεί την Ευρώπη εξάγοντας χειραγώγηση και καταπάτηση της ελευθερίας των πολιτών κρύβοντας επιδεικτικά την αλήθεια !
Αυτή είναι πλέον μια κρίση αξιών , είναι κρίση θεσμική, ανήκει πέρα για πέρα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στην κυβέρνηση της ΝΔ και όσο και να στρουθοκαμηλίζουν επιδεικτικά σε κάποια στιγμή θα πρέπει να σηκώσουν το κεφάλι και να ατενίσουν το έργο τους!



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Και αν ο τίτλος έγραφε:
    Η Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη των υποκλοπών, των πυρκαγιών, της αισχροκέρδειας στην ενέργεια, του διψήφιου πληθωρισμού , των πειραματικών εμβολίων, των εκατομμυρίων rapid test, του πρωταθλητισμού στους θανάτους covid, των προστίμων, των επιδομάτων φτώχειας κ.λ.π κ.λ.π αποτελεί βασικό προαπαιτούμενο για την βιώσιμη ανάπτυξη με υπουργό ανάπτυξης των γνωστό Άδωνη !
    Θα απείχε πολύ από την πραγματικότητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και αν ο τίτλος έγραφε....Αν η μ@κ@κί@ σου ήταν εργόχειρο θα είχες κάνει την προίκα σου,θα απείχε πολύ από την πραγματικότητα;
      Οι σοσιαΛΗΣΤΕΣ Τσοχατζόπουλος,Αθανασόπουλος( τι θυμήθηκα),Παπαντωνίου και σία και οι νεκροθάφτες (Μάνδρα,Μάτι) Τσίπρας και σία ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ και αυτή είναι πραγματικότητα.

      Διαγραφή
    2. Δύο περιπτώσεις υποκλοπών απασχόλησαν την σύγχρονη Ελληνική πολιτική ιστορία και οι δύο έχουν ένα κοινό όνομα
      Μητσοτάκης.
      Με τον σημερινό να νομοθετεί με το που ανέλαβε την πρωθυπουργία για την υπαγωγή της ΕΥΠ στον ίδιο προφανώς για να κάνει παιχνίδι.
      Ζήσε και απόλαυσε την δημοκρατία και την ελευθερία του Κούλη και του στενού του περιβάλλοντος

      Διαγραφή
    3. @ Εσύ να απολαύσεις την δημοκρατία του Ζήκου ,του βοιδάρα Παυλάρα,της Ντόρας της εξερευνήτριας ,του Κουφοντίνα και όλου του σκοταδιστικού θιάσου παπαρόβλακα που μιλάς για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.